Jatkuva lento kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Jatkuvat lennot 117 kohteeseen 27 eri lentoyhtiön kautta

Tiedot koskien Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentokentän nimi Helsinki-Vantaan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HEL
Kaupunki Vantaa
Maa Finland (FI)
Täysi sijainti Helsinki-Vantaan lentoasema
Leveysaste 60.321042
Pituusaste 24.952860
Verkkosivusto Finavia.fi
Näytä kartalla Google maps
Helsinki-Vantaan lentoasema
Helsinki-Vantaan lentoasema
Helsinki-Vantaan lentoasema
Helsinki-Vantaan lentoasema
Helsinki-Vantaan lentoasema
Helsinki-Vantaan lentoasema

Helsinki-Vantaan lentoaseman tilat ja palvelut

Helsinki-Vantaan lentoasema on tärkein Helsingin kaupunkia palveleva kansainvälinen lentoasema. Se on maan suurin ja vilkkain lentokenttä, joka käsittelee miljoonia matkustajia vuosittain. Lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille mukavan ja mukavan kokemuksen maailmanluokan tilojensa ja palveluineen.

Lisätilat

 • Terminaalirakennukset: Helsinki-Vantaan lentoasema koostuu mm. kaksi pääterminaalirakennusta: Terminal 1 ja Terminal 2. Nämä terminaalit ovat hyvin suunniteltuja ja varustettu moderneilla mukavuuksilla sujuvan matkustajavirran varmistamiseksi ja matkakokemuksen parantamiseksi.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on laaja valikoima kauppoja, putiikkeja ja verovapaita myyntipisteitä, joissa matkustajat voivat ostaa kosmetiikkaa, tuoksuja, muotia ja matkamuistoja. Siellä on myös lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja, jotka tarjoavat sekä paikallista että kansainvälistä ruokaa.
 • Aulatilat: Helsinki-Vantaan lentoasemalla on useita loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua ja nauttia ilmaisista välipaloista ja juomista. Nämä oleskelutilat tarjoavat rauhallisen ympäristön ja mukavat istumavaihtoehdot niille, jotka etsivät yksityisyyttä ja rauhaa lentojen välillä.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa terminaaleissa, jolloin matkustajat voivat pysy yhteydessä ja selaa Internetiä. Lisäksi saatavilla on useita latauspisteitä elektronisten laitteiden lataamiseen.
 • Lasten leikkipaikat: Pienten lasten kanssa matkustaminen voi olla haastavaa, mutta Helsinki-Vantaan lentoasema helpottaa sitä hieman lapsille omistetuilla leikkipaikoilla. Näillä alueilla on leluja, pelejä ja aktiviteetteja, jotka pitävät lapset viihdykkeenä lentoa odottaessaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita on kadonnut tai kadonnut matkatavarat, lentoasemalla on oma löytö- ja löytötavaraosasto. osasto auttaa matkustajia hakemaan tavaransa. Henkilökunta hoitaa tehokkaasti kadonneita tavaroita ja auttaa matkustajia löytämään heidän omaisuutensa.

Palvelut

 • Tulli ja maahanmuutto: Helsinki-Vantaan lentoasemalla on tehokkaat tulli- ja maahanmuuttomenettelyt varmistaakseen kansainvälisten matkustajien vaivattoman maahantulon ja poistumisen. Saapuvat matkustajat käyvät maahanmuuttovalvonnan läpi, kun taas lähtevät matkustajat käyvät läpi turvatarkastukset ja tulliselvitykset.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, kuten matkatavaroiden käärimistä ja turvalliset säilytystilat. Matkustajat voivat kääriä laukkunsa suojaamaan heitä matkan aikana tai hyödyntää säilytyspalveluita, jos he haluavat tutustua kaupunkiin ilman matkatavaroita.
 • Autonvuokraus- ja taksipalvelut: Matkustajille, jotka etsivät kätevää maakuljetusta, lentokenttä tarjoaa erilaisia autonvuokraus- ja taksipalveluita. Matkustajat voivat helposti vuokrata auton tai taksin päästäkseen lopulliseen määränpäähänsä.
 • Sairaanhoitopalvelut: Helsinki-Vantaan lentoasemalla on täysin varusteltu terveyskeskus, jossa on koulutettuja lääketieteen ammattilaisia. Lääkärikeskus tarjoaa perusterveydenhuoltoa, ensiapua ja apua tarpeessa oleville matkustajille.
 • Erityisapu: Lentoasema on ylpeä siitä, että se tarjoaa erinomaiset palvelut liikuntarajoitteisille tai vammaisille matkustajille. Erikoisapua tarjotaan koko lentoasemalla, mukaan lukien esteettömät wc-tilat, hissit, rampit ja pyörätuolipalvelut.
 • Julkinen liikenne: Helsinki-Vantaan lentoasemalta on hyvät julkiset kulkuyhteydet kaupunkiin. Matkustajat pääsevät helposti linja-autoille, junille ja takseille haluamansa määränpäähän Helsingissä ja sen ympäristössä.

Helsinki-Vantaan lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Helsinki-Vantaan lentoasema?

Koodi HEL on myönnetty Helsinki-Vantaan lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Helsinki-Vantaan lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Tokyo International Airport (HND), ja sen arvioitu kesto on 13h 30m lennettäessä koneella Airbus A350-900.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Helsinki-Vantaan lentoasema?

Yhteensä 27 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Helsinki-Vantaan lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Finnair, Norwegian Air Intl, Ryanair, SAS, Lufthans

Vantaa kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) on matkustajien suosiossa kaupungista Vantaa sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Vantaa sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella