Suora lento kohteesta Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä (HFE)

Suoria lentoja kohteeseen 60 tarjoaa 27 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi HFE
Kaupunki Hefei
Maa China (CN)
Täysi sijainti Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 31.985506
Pituusaste 116.975296
Verkkosivusto Hfairport.com
Näytä kartalla Google maps

Hefei Luogangin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Hefei Luogangin kansainvälinen lentoasema on moderni ja tehokas lentokenttä, joka sijaitsee Hefeissä Kiinassa. Se toimii tärkeänä porttina Anhuin maakuntaan ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat saumattoman matkakokemuksen matkustajilleen.

Palvelut

 • Terminaalirakennukset: lentokentällä on kaksi terminaalirakennusta, Terminal 1 ja Terminal 2, jotka on varustettu moderneilla mukavuuksilla ja mukavilla odotusalueilla.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista ja ostoskokemuksista lentoaseman ravintoloissa, kahviloita ja verovapaita liikkeitä.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhytaikaisiin että pitkäaikaisiin pysäköintitarpeisiin, joten matkustajien on kätevä jättää ajoneuvonsa taakse matkan ajaksi.
 • Aulatilat: Premium-matkustajat ja tiettyjen kanta-asiakasohjelmien jäsenet pääsevät lentokentän ylellisiin loungeihin, jotka tarjoavat rauhallisen ympäristön ja lisämukavuuksia.
 • Bisneskeskus: Lentokentällä on bisneskeskus, jossa on tilat. kuten kokoustilat, työasemat ja nopea internetyhteys, jotka vastaavat liikematkustajien tarpeita.

Palvelut

 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokenttä tarjoaa tehokkaan ja luotettavat matkatavaroiden käsittelypalvelut, joilla varmistetaan, että matkustajien matkatavarat toimitetaan viipymättä määrätylle noutoalueelle.
 • Kadonneet ja löydetyt: Jos tavarat kadonneet tai kadonneet, matkustajat voivat hyödyntää lentoaseman löytötavaraa. palvelu, jossa omistettu henkilökunta auttaa tavaroiden paikantamisessa ja palauttamisessa aina kun mahdollista.
 • Tietopisteet: Neuvontapisteet sijaitsevat kätevästi kaikkialla lentoasemalla, jotta he voivat tarjota matkustajille opastusta ja apua erilaisissa asioissa, kuten lentotiedot ja lentoaseman palvelut., ja maakuljetukset.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääketieteelliset tilat, jotka on varustettu pienten lääketieteellisten hätätilanteiden hoitamiseen ja peruslääketieteellisen avun tarjoamiseen sitä tarvitseville matkustajille.
 • Erityisapu: liikuntarajoitteiset matkustajat tai erityistarpeet voivat käyttää lentoaseman erityispalveluita, kuten esteettömyyttä pyörätuolilla, etuoikeuslennolle pääsyä ja henkilökunnan tukea.
 • Liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja muihin tärkeimpiin kohteisiin useiden erilaisten kulkuyhteyksien kautta. kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit, bussit ja erillinen lentokenttäkuljetuspalvelu.

Modernin infrastruktuurinsa ja laajan valikoiman tiloja ja palveluja tarjoava Hefei Luogangin kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan mukavan ja nautinnollisen kokemus kaikille sen ovesta kulkeville matkailijoille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi HFE on myönnetty Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Frankfurt International Airport (FRA), ja sen arvioitu kesto on 13h 20m lennettäessä koneella Airbus A330-200.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 27 eri lentoyhtiötä, joista China Eastern Airlines, Shenzhen Airlines, China Southern Airlines, Air China, West Air (China tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Hefei kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Hefei Luogangin kansainvälinen lentokenttä (HFE) on matkustajien suosiossa kaupungista Hefei sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Hefeiin läheisyydessä?

Hefei läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella