Suora lento kohteesta Hawthornen kunnallinen lentoasema (HHR)

Tutustu 1 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Hawthornen kunnallinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PHX Phoenix

1 lentoja päivässä

1h 36m Näytä hinta

Tiedot koskien Hawthornen kunnallinen lentoasema

Lentokentän nimi Hawthornen kunnallinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HHR
Kaupunki Hawthorne
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Hawthornen kunnallinen lentoasema
Leveysaste 33.922678
Pituusaste -118.333505
Verkkosivusto Cityofhawthorne.org
Näytä kartalla Google maps

Hawthornen kunnallisen lentokentän tilat ja palvelut

Hawthorne Municipal Airport, joka sijaitsee Los Angelesin piirikunnassa, Kaliforniassa, on alueen tärkeä liikenteen solmukohta. Laaja valikoima tiloja ja palveluita tarjoava lentoasema takaa saumattoman matkakokemuksen niin vierailijoille kuin lentäjillekin. Tutustutaan tärkeimpiin ominaisuuksiin, jotka tekevät Hawthornen kunnallisesta lentoasemasta erinomaisen vaihtoehdon ilmailun ystäville.

Palvelut

 • Kiitotiet: Hawthornen kunnallinen lentoasema sopii sekä pienille että keskisuurille kahdelle betonikiitoradalle. -kokoinen lentokone. Pääkiitotien pituus on 4 956 jalkaa, kun taas sivutuulen kiitotien pituus on 4 422 jalkaa.
 • Terminaalirakennus: Hiljattain kunnostettu terminaalirakennus tarjoaa mukavan odotusalueen matkustajille. Moderneilla mukavuuksilla varustettu se tarjoaa matkustajapalveluita, kuten infopisteitä, wc-tiloja ja autonvuokrauspisteitä.
 • Polttoainepalvelut: Hawthornen kunnallisella lentokentällä on useita huoltoasemia, jotka toimittavat sekä lento- että autopolttoaineita. Lentäjien ja lentokoneiden omistajien tarpeisiin on saatavilla erilaisia lentopolttoaineita, avgas- ja itsepalvelupumppuja.
 • Huoltohallit: Lentoasemalla on huoltohallit, jotka pystyvät suorittamaan rutiinitarkastuksia, korjauksia, ja huoltopalvelut. Nämä huipputekniikan mukaiset tilat varmistavat, että lentokoneet pysyvät huippukunnossa.
 • Lentokoulut: Pyrkivät lentäjät voivat saada kattavan lentokoulutuksen lentoaseman lentokouluissa. Kokeneet ohjaajat tarjoavat laajan valikoiman kursseja, jotka sopivat aloittelijoille ja jatkokoulutusta etsiville.
 • Maaliikenne: Hawthornen kunnallinen lentoasema tarjoaa käteviä maakuljetusvaihtoehtoja matkustajille. Taksit, vuokra-autot ja kuljetuspalvelut ovat helposti saatavilla, mikä takaa helpon pääsyn lähellä oleviin nähtävyyksiin ja majoituspaikkoihin.

Palvelut

 • Tulli ja maahanmuutto: Lentoasema on omistettu tulli- ja maahanmuuttopalvelut tarjoavat kansainvälisten lentojen tehokkaan ja turvallisen käsittelyn. Kokeneet henkilökunnan jäsenet auttavat matkustajia maahanmuutto- ja tullimenettelyissä ja varmistavat vaivattoman saapumisen.
 • Lenttäjäpalvelut: Hawthornen kunnallinen lentoasema tarjoaa erilaisia lentäjäpalveluita, mukaan lukien lennonsuunnittelu- ja säätiedot. Lentäjät voivat käyttää uusimpia sääolosuhteita, NOTAMeja (Notices to Airmen) ja muita tärkeitä tietoja turvallisten ja tehokkaiden lentojen helpottamiseksi.
 • Catering ja vieraanvaraisuus: Lentokentällä on catering-palveluita, jotka tarjoavat ihastuttavia aterioita ja mukavuuksia yksityisille. suihkukoneen matkustajat. Nämä palvelut voidaan räätälöidä vastaamaan tiettyjä ruokavaliorajoituksia tai -toiveita, mikä takaa mukavan matkan.
 • Kokoustilat: Liikematkustajille lentoasema tarjoaa modernit kokoustilat ja -tilat. Nämä hyvin varustetut tilat sopivat täydellisesti liiketapaamisiin, seminaareihin ja muihin tapahtumiin, joten Hawthorne Municipal Airport on kätevä kohde yritysmatkailijoille.
 • Lentokonevuokraus: Hawthornen kunnallinen lentoasema tarjoaa lentokoneiden vuokrauspalveluita, joiden avulla lentäjät voivat vuokrata lentokoneet henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön. Tämä tarjoaa mukavuutta lentäjille, jotka eivät omista omaa lentokonetta tai tarvitsevat lisälentokoneita erikoistoimintoihin.

Hawthorne Municipal Airportin huippumodernit tilat ja kattavat palvelut lisäävät sen mainetta johtava ilmailukeskus. Olitpa lentäjä tai matkustaja, lentoaseman sitoutuminen huippuosaamiseen takaa saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen kaikille, jotka kulkevat sen porttien läpi.


Hawthornen kunnallinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Hawthornen kunnallinen lentoasema?

Koodi HHR on myönnetty Hawthornen kunnallinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Hawthornen kunnallinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Hawthornen kunnallinen lentoasema ja Sky Harbor International Airport (PHX) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 36m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Hawthornen kunnallinen lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Hawthornen kunnallinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Advanced Ai

Hawthorne kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Hawthornen kunnallinen lentoasema (HHR) on matkustajien suosiossa kaupungista Hawthorne sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Hawthornein läheisyydessä?

Hawthorne läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella