Jatkuva lento kohteesta Harstad/Narvik Airport Evenes (EVE)

Tutustu 6 paikkaan 6 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Harstad/Narvik Airport Evenes

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
OSL Ullensaker

1-7 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
ANX Andenes

1-3 lentoja päivässä

0h 25m Näytä hinta
BOO Bodø

1-3 lentoja päivässä

0h 35m Näytä hinta
TRD Trondheim

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
OLA Ørland
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
BGO Bergen
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta

Tiedot koskien Harstad/Narvik Airport Evenes

Lentokentän nimi Harstad/Narvik Airport Evenes
Lentokentän (IATA) koodi EVE
Kaupunki Evenes
Maa Norway (NO)
Täysi sijainti Harstad/Narvik Airport Evenes
Leveysaste 68.491109
Pituusaste 16.680574
Verkkosivusto Avinor.no
Näytä kartalla Google maps

Harstad/Narvikin lentoasema, Evenesin tilat ja palvelut

Tietoja Harstad/Narvikin lentoasemasta, Evenes

Harstad/Narvikin lentoasema, Evenes on merkittävä kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Evenesissä Norjassa. Se toimii tärkeänä porttina Norjan kauniille pohjoisille alueille, mukaan lukien Harstad ja Narvik. Lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen matkustajille.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentoasemalla on nimetty shekki -sisäisten ja kansainvälisten lentojen tiskit, jotka varmistavat sujuvan ja tehokkaan sisäänkirjautumisprosessin.
 • Vähittäiskauppa ja verovapaa: matkustajat voivat nauttia erilaisista kaupoista, mukaan lukien tax-free-myymälöistä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten matkamuistoja, vaatteita, elektroniikkaa ja paikallisia erikoisuuksia.
 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on useita ruokailuvaihtoehtoja, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Etsitpä sitten nopeaa välipalaa tai täyttä ateriaa, lentoasemalla on mahdollisuudet.
 • Aulatilat: Niille, jotka etsivät lisämukavuutta ja mukavuuksia, lentoasema tarjoaa loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua ja nauttia ilmaisista virvokkeista, käytä Wi-Fi-yhteyttä ja seuraa töissä tai vain rentoutua ennen lentoa.
 • Autonvuokraus: Lentokentällä on useilla autovuokraamoilla tiskiä, jotka tarjoavat käteviä vaihtoehtoja alueeseen tutustumiseen omaan tahtiisi.

Matkustajapalvelut

 • Tietopisteet: Henkilökunnan neuvontapisteet ovat käytettävissä auttamaan matkustajia yleisissä tiedusteluissa, lentotiedoissa ja paikallisissa matkailutiedoissa.
 • Vauvanhoitopalvelut: Lentokentällä on vauvojen hoitohuoneita, joissa on hoitopöydät ja mukavat istuimet vauvojen kanssa matkustaville vanhemmille.
 • Löydetyt ja kadonneet: Erillinen kadonneiden ja löydettyjen osasto auttaa matkustajia noutamaan kadonneet tai väärin sijoitetut tavarat lentoaseman tiloissa.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisten hätätilanteiden tai terveyteen liittyvien huolenaiheiden varalta lentoasemalla on lääkintäpalvelut, joissa on ammattitaitoista henkilökuntaa.
 • Erityistapu: Lentoasema tavoitteena on majoittaa liikuntarajoitteisia tai vammaisia matkustajia tarjoamalla palveluita, kuten pyörätuoleja, omistettuja pysäköintipaikkoja ja apua terminaalin kautta.

Liikenne

 • Julkinen liikenne: Lentoasemalta on säännölliset bussiyhteydet lähellä sijaitseviin kaupunkeihin, mikä helpottaa matkustajien saavuttamista lopulliseen määränpäähänsä.
 • Taksit: Taksit ovat saatavilla terminaalirakennuksen ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän ja vaivattoman matkan. kulkuväline.
 • Auton pysäköinti: Lentokenttä tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, ja nimetyt pysäköintialueet sijaitsevat kätevästi terminaalin lähellä.

Harstad/Narvikin lentoasema, Evenes on varustettu monipuolisilla mukavuuksilla ja palveluilla matkustajien matkustuskokemuksen parantamiseksi. Viihtyisistä oleskelutiloista käteviin autonvuokrausvaihtoehtoihin lentoasema pyrkii varmistamaan saumattoman matkan kaikille vierailijoille. Tehokkaan terminaalijärjestelyn ja avuliaan henkilökunnan, Harstad/Narvikin lentoaseman, ansiosta Evenes on luotettava solmukohta, joka yhdistää matkustajat Norjan upeille alueille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Harstad/Narvik Airport Evenes?

Koodi EVE on myönnetty Harstad/Narvik Airport Evenes kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Harstad/Narvik Airport Evenes lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Bergen Airport Flesland (BGO), ja sen arvioitu kesto on 1h 50m lennettäessä koneella Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Harstad/Narvik Airport Evenes?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Harstad/Narvik Airport Evenes-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Wideroe, Norwegian Air Shuttle, SAS, Danish Air, Syphax Airline

Evenes kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Harstad/Narvik Airport Evenes (EVE) on matkustajien suosiossa kaupungista Evenes sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Evenes sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella