Lentoerikoistarjoukset kohteesta Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema (HGA)

Non-stop-lentoja 6 kohteeseen 7 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ADD Addis Abeba

2 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
MGQ Mogadishu

1-2 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
JIB Djibouti

1 lentoja päivässä

0h 40m Näytä hinta
DXB Dubai

1 lentoja päivässä

3h 38m Näytä hinta
SHJ Sharjah
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 25m Näytä hinta
BSA Boosaaso
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HGA
Kaupunki Hargeisa
Maa Somalia (SO)
Täysi sijainti Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 9.512550
Pituusaste 44.081783
Näytä kartalla Google maps
Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema
Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema
Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema
Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema
Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema
Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema

Hargeisa Egalin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema toimii pääporttina Somalimaan pääkaupungissa Hargeisassa vieraileville kansainvälisille ja kotimaisille matkailijoille. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa sekä monipuolisten tilojensa ja palveluidensa ansiosta lentoasema takaa miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen matkustajilleen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentän ominaisuuksia tilava ja hyvin suunniteltu ja moderneilla mukavuuksilla varustettu terminaalirakennus. Matkustajat voivat helposti löytää tiensä terminaalissa selkeiden opasteiden ja avulias henkilökunnan avulla.
 • Sisäänkirjautuminen ja turvallisuus: Lähtöselvitysprosessi on tehokas, mikä varmistaa minimaaliset odotusajat. Turvatoimet ovat tiukat, ja ne takaavat kaikkien matkustajien turvallisuuden ja mukavuuden.
 • Maanonnousuportit: Lentokentällä on useita lennolle nousevia portteja, jotka mahdollistavat sujuvan ja organisoidun lennolle pääsyn.
 • Tavaroiden käsittely: Matkatavarat noutoalueet ovat helposti saavutettavissa, ja lentoasema tarjoaa tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut varmistaakseen matkustajille vaivattoman kokemuksen.
 • Ostokset ja ruokailut: Terminaalirakennuksessa on useita kauppoja ja verovapaita myyntipisteitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman valikoima tuotteita, kuten paikallisia käsitöitä, elektroniikkaa ja vaatteita. Matkustajat voivat myös nauttia monipuolisesta valikoimasta ravintoloita, kahviloita ja pikaruokaketjuja.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät parempaa matkakokemusta, lentoasema tarjoaa eksklusiivisia oleskelutiloja, joissa he voivat rentoutua, nauttia ilmaisista virvokkeista ja hyödyntää bisnespalveluita.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Hargeisa Egal International Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä. Lisäksi saatavilla on lukuisia latausasemia elektronisten laitteiden lataamiseen.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkintäkeskus, joka on varustettu ammattitaitoisella henkilökunnalla, joka antaa matkustajille tarvittavaa lääketieteellistä apua mahdollisissa hätätilanteissa.
 • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa matkustajille erilaisia kuljetusvaihtoehtoja määränpäähänsä, mukaan lukien taksit, autonvuokrauspalvelut ja hotellikuljetukset.

Palvelut

 • Valuutanvaihto: Matkustajat voivat vaihtaa valuuttaa kätevästi lentoaseman valuutanvaihtopisteissä.
 • Pankkiautomaatit ja pankkipalvelut: Lentokentällä on useita pankkiautomaatteja ja pankkipalveluita, mikä varmistaa, että matkustajat voivat helposti hoitaa taloudellisia tarpeitaan.
 • Auton pysäköinti: Hargeisa Egalin kansainvälisellä lentoasemalla on runsaasti pysäköintitiloja, joiden avulla matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti matkansa aikana.
 • Tiedotiskit: Ystävällinen ja avulias henkilökunta on käytettävissä infopisteissä, tarjoaa apua lentojen, palvelujen ja paikallisten matkailutietojen suhteen.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos omaisuutta on kadonnut tai kadonnut, matkustajat voivat ottaa yhteyttä lentoaseman löytöosastoon ilmoittaakseen ja noutaakseen tavaransa.
 • Erityisapu: Lentokenttä pyrkii ottamaan vastaan matkustajia, joilla on erityistarpeita. Pääsy pyörätuolilla ja omistautunut henkilökunta takaavat saumattoman kokemuksen apua tarvitseville henkilöille.
 • Rukoushuoneet: Lentokentällä on omat rukoushuoneet, joissa matkustajat voivat täyttää hengellisiä tarpeitaan.

Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema pyrkii erinomaisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan tarjoamaan mukavan ja nautinnollisen matkan kaikille sen ovien kautta kulkeville matkailijoille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema?

Koodi HGA on myönnetty Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Dubai International Airport (DXB), ja sen arvioitu kesto on 3h 30m lennettäessä koneella Boeing 737-300 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 7 eri lentoyhtiötä, joista Ethiopian Airlines, AirAsia Japan, flydubai, Air Arabia, African Express Airway tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Hargeisa kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Hargeisa Egalin kansainvälinen lentoasema (HGA) on matkustajien suosiossa kaupungista Hargeisa sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Hargeisain läheisyydessä?

Hargeisa läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella