Suora lento kohteesta Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä (BTH)

Suoria lentoja kohteeseen 10 tarjoaa 8 lentoyhtiötä.

Olennaiset tiedot koskien Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BTH
Kaupunki Batam
Maa Indonesia (ID)
Täysi sijainti Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 1.121925
Pituusaste 104.118297
Näytä kartalla Google maps

Hang Nadimin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Hang Nadimin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Batamissa, Indonesiassa, on moderni ja hyvin varusteltu lentoasema, joka tarjoaa erinomaiset tilat ja palvelut matkustajien matkustamisen tehostamiseksi. kokea. Olitpa kanta-asiakas tai ensikertalainen, Hang Nadimin lentoasema takaa mukavan ja kätevän matkan kaikille.

Palvelut:

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka tarjoaa matkustajille mukavan odotusalueen, jossa on istuimet, latauspisteet ja ilmainen Wi-Fi.
  • Vähittäiskaupat: Hang Nadimin lentokentällä on erilaisia vähittäiskauppoja. tarjoaa verovapaita ostoksia, muotiliikkeitä, matkamuistomyymälöitä ja lähikauppoja matkustajien tarpeisiin. Tämä varmistaa, että matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta tai napata viime hetken välttämättömät tuotteet ennen lentoa.
  • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia monipuolisista ruokailumahdollisuuksista Hang Nadimin lentokentällä. Suosituista pikaruokaketjuista paikallisiin ja kansainvälisiin ruokiin löytyy jokaiseen makuun jotakin. Lisäksi lentokentällä on myös kahviloita ja kahviloita, joissa matkustajat voivat rentoutua ja nauttia kuuman juoman tai nopean välipalan.
  • Aulatilat: Hang Nadimin lentokentällä on mukavat oleskelutilat, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoa. Nämä oleskelutilat tarjoavat mukavuudet, kuten mukavat istuimet, ilmaiset virvokkeet, Wi-Fi-yhteyden ja viihdepalvelut.
  • Autonvuokrauspalvelut: Jos haluat tutustua Batamiin tai muihin lähialueisiin, autonvuokrauspalvelu on saatavilla osoitteessa lentokenttä. Tämän kätevän vaihtoehdon avulla matkustajat voivat nopeasti ja helposti vuokrata ajoneuvon ja lähteä haluamalleen seikkailulle.

Palvelut:

  • Tavaratavarapalvelut: Lentokenttä tarjoaa tehokkaan matkatavarapalvelut, mukaan lukien matkatavaroiden kääriminen ja säilytystilat matkustajien tavaroiden turvallisuuden varmistamiseksi.
  • Kuljetus: Hang Nadimin lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä. Näitä ovat taksit, yksityisautopalvelut ja bussit, joiden avulla matkustajat voivat valita tarpeisiinsa parhaiten sopivan kulkuvälineen.
  • Lääketieteelliset palvelut: Lentoasema asettaa matkustajien turvallisuuden ja hyvinvoinnin etusijalle tarjoamalla lääkintäpalveluja alueella. terminaalirakennus. Koulutettu lääkintähenkilöstö ja ensiapupalvelut ovat käytettävissä auttamaan matkustajia hätätilanteissa tai lääketieteellisissä ongelmissa.
  • Wi-Fi-yhteys: Hang Nadimin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat jäädä sinne. olla yhteydessä ja selata Internetiä ollessaan lentokentällä.

Hang Nadimin kansainvälinen lentoasema tarjoaa matkustajille poikkeuksellisia tiloja ja palveluita. Tämä takaa miellyttävän ja stressittömän kokemuksen, joten se on ensisijainen valinta matkustajille, jotka lentävät Indonesian Batamista ja sieltä pois.


Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi BTH on myönnetty Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä ja Juanda International Airport (SUB) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 15m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 8 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Lion Air, Citilink, SW Italia, Wings Air, Batik Ai

Batam kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Hang Nadimin kansainvälinen lentokenttä (BTH) on matkustajien suosiossa kaupungista Batam sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Batamin läheisyydessä?

Batam läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella