Edulliset lennot kohteesta Hamadin kansainvälinen lentokenttä (DOH)

Tutustu 173 paikkaan 44 eri kuljetusyhtiön kanssa

Tiedot koskien Hamadin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Hamadin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi DOH
Kaupunki Doha
Maa Qatar (QA)
Täysi sijainti Hamadin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 25.267081
Pituusaste 51.558409
Verkkosivusto Dohahamadairport.com
Näytä kartalla Google maps
Hamadin kansainvälinen lentokenttä
Hamadin kansainvälinen lentokenttä
Hamadin kansainvälinen lentokenttä
Hamadin kansainvälinen lentokenttä
Hamadin kansainvälinen lentokenttä
Hamadin kansainvälinen lentokenttä

Hamadin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Hamadin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee vilkkaassa Dohan kaupungissa, on yksi Lähi-idän vilkkaimmista lentokentistä. Yli 29 neliökilometrin kokoisella lentoasemalla on huippuluokan mukavuudet ja laaja palveluvalikoima, joka varmistaa saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen matkustajille.

Palvelut

lentoasema tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan matkustajien tarpeisiin:

 • Terminaalikompleksi: Hamadin kansainvälisellä lentokentällä on upea terminaalikompleksi, jolla on maailmanluokan arkkitehtuuri ja joka tarjoaa tilavan ja modernin ympäristön matkustajille navigoidaksesi läpi.
 • Duty-Free Shopping: Matkustajat voivat nauttia ensiluokkaisesta vähittäiskaupan kokemuksesta suurella verovapaalla ostosalueella, jossa on lukuisia kansainvälisiä luksusbrändejä ja paikallisia liikkeitä. Huippumuodista hienoihin koruihin ja asusteisiin löytyy jotakin jokaiseen makuun ja budjettiin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on monia erilaisia ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat sekä kansainvälisiä että paikallisia ruokia. Halusitpa sitten nopean välipalan tai gourmet-aterian, ravintola tai kahvila palvelee toiveitasi.
 • Aulatilat: Hamadin kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia lounge-tiloja matkustajille, jotka etsivät eksklusiivisempaa kokemusta. Nämä oleskelutilat tarjoavat mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja rauhallisen tunnelman, jolloin matkustajat voivat rentoutua ennen matkaa tai sen jälkeen.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla kaikkialla lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja käyttää Internetiä vaivattomasti.
 • Lasten leikkialue: Perheet, jotka matkustavat pienten lasten kanssa voivat hyödyntää lentokentän omaa leikkialuetta, jossa on interaktiivisia pelejä ja aktiviteetteja sekä mukavat istuimet, joissa vanhemmat voivat valvoa lapsiaan.

Palvelut

Hamadin kansainvälinen lentoasema tarjoaa kattavan valikoiman palveluita matkakokemuksen parantamiseksi:

 • Lentotiedot: Lukuisat tietonäytöt ja monitorit on sijoitettu strategisesti koko lentoaseman alueelle, ja ne tarjoavat reaaliaikaisia päivityksiä saapumisesta, lähdöstä, ja porttitiedot varmistaakseen, että matkustajat ovat hyvin perillä lennoistaan.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on matkatavarakärryt, joilla matkustajat voivat kuljettaa matkatavaransa helposti, sekä matkatavaroiden käärimispalvelut lisäsuojaa varten. Lisäksi käytettävissä on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia löytämään kadonneita tai kadonneita tavaroita.
 • Lääketieteelliset tilat: Lentokentällä toimii täysin varusteltu lääkärikeskus, joka varmistaa, että matkustajien saatavilla on välitöntä lääketieteellistä apua. tarpeessa. Pätevät terveydenhuollon ammattilaiset ovat valmiina antamaan apua ja lääketieteellistä tukea.
 • Kuljetus: Hamadin kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, autonvuokraukset ja hyvät yhteydet julkisen liikenneverkon, jonka avulla matkustajat pääsevät heidän luokseen. haluttuihin kohteisiin kätevästi.
 • Rukoushuoneet: Osoituksena lentoaseman sitoutumisesta palvelemaan erilaisia kulttuureja ja uskontoja, lentoasema tarjoaa rukoushuoneita, jotka vastaavat muslimimatkustajien tarpeita, jotka etsivät rauhallista tilaa rukousten suorittamiseen.
 • Liiketoiminnan tilat: Liikematkustajille lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita, jotka helpottavat työhön liittyvää toimintaa, kuten kokoushuoneita, liikehuoneita sekä kuriiri- ja postipalveluita.

Hamadin kansainvälinen lentoasema on maailmanluokan laitos, joka pyrkii jatkuvasti tarjoamaan poikkeuksellisia palveluita ja huippuluokan tiloja porttien läpi kulkeville matkustajille. Sitoutumalla huippuosaamiseen lentoasema varmistaa, että jokainen matkustaja nauttii mukavasta ja ikimuistoisesta matkasta.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Hamadin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Hamadin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, DOH, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Hamadin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Hamadin kansainvälinen lentokenttä ja Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 16h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Hamadin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 44 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Hamadin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Qatar Airways, IndiGo, Air India Express, Oman Air, Malaysia Airline

Doha kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Hamadin kansainvälinen lentokenttä (DOH) on matkustajien suosiossa kaupungista Doha sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Doha sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella