Edulliset lennot kohteesta Haluoleon lentoasema (KDI)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 5 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Haluoleon lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
UPG Makassar

6 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
CGK Jakarta

1-2 lentoja päivässä

2h 40m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Haluoleon lentoasema

Lentokentän nimi Haluoleon lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi KDI
Kaupunki Kendari
Maa Indonesia (ID)
Täysi sijainti Haluoleon lentoasema
Leveysaste -4.077318
Pituusaste 122.417979
Verkkosivusto Haluoleo-airport.com
Näytä kartalla Google maps

Haluoleon lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Haluoleon lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Kendarin lentokenttä, on tärkeä liikenteen solmukohta Kendarissa Kaakkois-Sulawesissa Indonesiassa. Lentoasema toimii alueen pääporttina, ja se tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja mukavan kokemuksen matkustajille.

Palvelut

1. Terminaalirakennus

Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on erilaisia mukavuuksia. Terminaalissa on useita lähtöselvityspisteitä, matkatavaroiden noutoalueita ja tulliosasto, mikä varmistaa sujuvan ja tehokkaan matkustajavirran.

2. Vähittäiskauppa ja ruokailu

Matkailijat voivat nauttia lentoaseman monipuolisista ruokailumahdollisuuksista ja vähittäismyyntipisteistä. Indonesialaisista herkuista kansainvälisiin pikaruokaketjuihin löytyy jotakin jokaiseen makuun. Lisäksi verovapaat kaupat tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten paikallisia tuotteita, matkamuistoja ja elektroniikkaa.

3. Lounget

Haluoleon lentoasema tarjoaa viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Nämä tilat tarjoavat rauhallisen ilmapiirin, ilmaisia välipaloja, juomia ja Wi-Fi-yhteyden, mikä takaa miellyttävän odotuskokemuksen.

4. Rukoushuoneet

Lentoasema palvelee matkustajien uskonnollisia tarpeita omistetuilla rukoushuoneilla. Nämä huoneet tarjoavat rauhallisen ympäristön, jossa ihmiset voivat tarkkailla uskonnollisia käytäntöjään ennen matkaansa tai sen aikana.

5. Wi-Fi ja latausasemat

Nykyaikaisten matkustajien tarpeisiin vastaamiseksi lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa. Lisäksi latausasemat sijaitsevat kätevästi, joten matkustajat voivat ladata elektroniikkalaitteitaan vaivattomasti.

Palvelut

1. Kuljetus

Haluoleon lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja matkustajille saavuttaakseen haluamansa määränpäät. Taksit, autonvuokrauspalvelut ja hotellikuljetukset ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä takaa kätevän matkan eteenpäin.

2. Matkatavarapalvelut

Lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden käärimis- ja säilytystilat matkustajien tavaroiden turvallisuuden ja mukavuuden varmistamiseksi.

3. Lääketieteelliset palvelut

Haluoleon lentokentällä on lääketieteelliset hätätilanteessa koulutetut ammattilaiset, jotka tarjoavat välitöntä apua tarpeessa oleville matkustajille.

4. Lost and Found

Jos jokin esine katoaa tai kadonnee matkan aikana, matkustajat voivat helposti ilmoittaa siitä terminaalissa sijaitsevaan kadonneen ja löydetyn tiskille.

5. Infopisteet

Kaikilla lentokentillä on neuvontapisteitä, jotka antavat matkustajille opastusta ja apua koskien lentotietoja, lentokenttäpalveluita ja yleisiä tiedusteluja.

Haluoleon lentoasema on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita palveluita. ja palveluja yleisen matkakokemuksen parantamiseksi. Nykyaikaisen infrastruktuurin, monipuolisten myynti- ja ruokailumahdollisuuksien sekä huomaavaisen asiakaspalvelun ansiosta lentoasema varmistaa, että matkustajat voivat nauttia saumattomasta matkasta alusta loppuun.


Haluoleon lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Haluoleon lentoasema?

Ilmailualalla Haluoleon lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, KDI, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Haluoleon lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Haluoleon lentoasema ja Soekarno-Hatta International Airport (CGK) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 40m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Haluoleon lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Haluoleon lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista Lion Air, Batik Air, Citilink, Garuda Indonesi tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Kendari?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Kendari, suosivat usein Haluoleon lentoasema (KDI)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kendariin läheisyydessä?

Kendari läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella