Edulliset lennot kohteesta Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema (HLP)

Suoria lentoja kohteeseen 19 tarjoaa 2 lentoyhtiötä.

Olennaiset tiedot koskien Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HLP
Kaupunki Jakarta
Maa Indonesia (ID)
Täysi sijainti Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema
Leveysaste -6.266478
Pituusaste 106.890965
Verkkosivusto Timur.jakarta.go.id
Näytä kartalla Google maps

Halim Perdanakusuman kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Jakartassa, Indonesiassa, on vilkas lentokenttä, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita miellyttävä kokemus matkailijoille. Olitpa saapumassa, lähdössä tai matkalla, lentokentällä on mukavuuksia tarpeidesi mukaan.

Palvelut

1. Terminaali

Lentokentällä on moderni ja hyvin hoidettu terminaalirakennus, joka on varustettu erilaisilla mukavuuksilla matkustajien tarpeisiin. Terminaali on helposti saavutettavissa ja tarjoaa mukavan ympäristön matkustajille.

2. Oleskelutilat

Halim Perdanakusuman kansainvälisellä lentokentällä on loungeja, jotka tarjoavat matkustajille rentouttavan ja mukavan tilan rentoutumiseen ennen lentoja tai lentojen välillä. Oleskelutiloissa on mukavuuksia, kuten mukavat istuimet, ilmainen Wi-Fi ja virvokkeita.

3. Ruokailuvaihtoehdot

Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja paikallisista indonesialaisista kansainvälisistä pikaruokaketjuista. Nämä laitokset vastaavat erilaisiin mieltymyksiin ja ruokavalioon ja varmistavat, että matkustajilla on laaja valikoima ruokia ja juomia.

4. Verovapaat ostokset

Matkailijat voivat nauttia verovapaista ostoksista Halim Perdanakusuman kansainvälisellä lentoasemalla. Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, joista matkustajat voivat löytää erilaisia tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, muotia, elektroniikkaa ja matkamuistoja. Verovapaiden ostosten ansiosta matkustajat voivat ostaa tavaroita edullisempaan hintaan, mikä tekee matkakokemuksestaan entistä nautinnollisempaa.

Palvelut

1. Matkatavarapalvelut

Lentoasema tarjoaa tehokkaat matkatavarapalvelut varmistaakseen matkatavaroiden sujuvan käsittelyn. Matkustajat voivat kätevästi kirjata laukkunsa sisään ja noutaa ne saapuessaan. Lisäksi lentoasema tarjoaa matkatavarasäilytystilat niille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin pysähdyksen aikana.

2. Kuljetus

Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema tarjoaa matkailijoille erilaisia kuljetusvaihtoehtoja määränpäähänsä. Taksit, kyydinjakopalvelut ja autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla terminaalirakennuksen ulkopuolella, mikä tarjoaa matkustajille käteviä matkustusvaihtoehtoja.

3. Valuutanvaihto

Ulkomaalaiset matkustajat voivat helposti vaihtaa valuuttaa lentokentällä. Valuutanvaihtotiskit tarjoavat kilpailukykyiset hinnat, joiden avulla matkustajat voivat vaihtaa rahansa tehokkaasti.

4. Infopiste

Auttamaan matkustajia tiedusteluissa ja ohjeissa lentoasemalla on koko terminaalirakennuksen infopisteitä. Asiantunteva henkilökunta on käytettävissä antamaan tietoa, opastamaan matkustajia ja käsittelemään mahdollisia huolenaiheita tai ongelmia.

5. Saavutettavuus

Halim Perdanakusuman kansainvälisellä lentokentällä on tilat, jotka varmistavat saavutettavuuden erityistarpeita omaaville matkustajille. Lentokentällä on ramppeja, hissejä, esteettömiä wc-tiloja ja omistettu henkilökunta auttaakseen vammaisia tai liikuntarajoitteisia matkustajia.

Johtopäätöksenä

Halim Perdanakusuman kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut on suunniteltu parantaa matkustajien matkustuskokemusta. Etsitpä sitten mukavia oleskelutiloja, monipuolisia ruokailumahdollisuuksia, verovapaita ostoksia tai käteviä palveluita, kuten matkatavaroiden käsittelyä ja kuljetusta, lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajiensa tarpeisiin.


Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema?

Koodi HLP on myönnetty Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Knokke-Heist Westkapelle Heliport (KNO), ja sen arvioitu kesto on 2h 20m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Halim Perdanakusuman kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Batik Air, Citilin tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Jakarta kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Soekarno-Hattan kansainvälinen lentoasema (CGK) on matkustajien suosiossa kaupungista Jakarta sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Jakarta sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella