Lennot lähtevät kohteesta Hachijojiman lentoasema (HAC)

Suoria lentoja kohteeseen 1 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Hachijojiman lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
HND Tokio

3 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Hachijojiman lentoasema

Lentokentän nimi Hachijojiman lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi HAC
Kaupunki Hachijojima
Maa Japan (JP)
Täysi sijainti Hachijojiman lentoasema
Leveysaste 33.117947
Pituusaste 139.781220
Verkkosivusto Page-on.ocn.ne.jp
Näytä kartalla Google maps

Hachijojiman lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Hachijojiman lentoasema, joka sijaitsee Hachijojiman saarella Japanissa, on vierailijoiden ensisijainen portti tälle kauniille paratiisisaarelle. Lentokenttä tarjoaa ylpeänä erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja miellyttävän kokemuksen matkustajille.

Palvelut

Lentoasema tarjoaa useita palveluita matkustajiensa tarpeisiin:

  • Terminaalirakennus: Moderni terminaalirakennus on varustettu erilaisilla mukavuuksilla, kuten wc-tiloilla, kaupoilla ja oleskelutiloilla.
  • Ravintolat ja kahvilat: Hachijojiman lentokentällä on valikoima ravintoloita ja kahviloita. jossa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Matkustajat voivat nauttia herkullisen aterian tai napata nopean välipalan ennen lentoa tai sen jälkeen.
  • Autonvuokrauspalvelut: Jos haluat tutustua saareen omaan tahtiin, lentoasemalla on autonvuokrauspalvelu. Tämän kätevän vaihtoehdon ansiosta vierailijat pääsevät helposti saaren nähtävyyksiin ja kauniisiin maisemiin.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa matkustajille, jotka haluavat ajaa lentokentälle autolla. Terminaaliin pääsee kätevästi, joten matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti ja rauhallisin mielin.

Palvelut

Hachijojiman lentoasema on ylpeä voidessaan tarjota erilaisia palveluja matkustamisen tehostamiseksi. kokemus matkustajilleen:

  • Lennon tiedot: Matkustajat pääsevät helposti reaaliaikaisiin lentotietoihin lentoaseman infotaulujen ja ilmoitusten kautta. Tämä varmistaa, että matkustajat pysyvät ajan tasalla kaikista muutoksista tai viivästyksistä.
  • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa tehokkaita ja luotettavia matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden noutaminen ja kadonneiden ja löytöjen tilat. Matkustajat voivat olla varmoja siitä, että heidän tavaroistaan pidetään hyvää huolta.
  • Wi-Fi: Hachijojiman lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä ollessaan lentokentälle.
  • Matkailutietoa: Lentokentän infopisteen ystävällinen henkilökunta tarjoaa vierailijoille hyödyllistä tietoa saaresta, mukaan lukien matkailunähtävyydet, kuljetusvaihtoehdot ja majoitus.

Hachijojiman lentoasema pyrkii tarjoamaan positiivisen matkakokemuksen matkustajilleen. Hachijojima-saaren vierailijat voivat odottaa saumatonta matkaa lentokentälle saapumisestaan sen moderneista mukavuuksista käteviin palveluihin. Olipa kyseessä saaren luonnonihmeiden tutkiminen tai paikallisten herkkujen nauttiminen, Hachijojiman lentokenttä on ihanteellinen lähtökohta unohtumattomalle seikkailulle.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Hachijojiman lentoasema?

Koodi HAC on myönnetty Hachijojiman lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Hachijojiman lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Hachijojiman lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Hachijojiman lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: AN

Hachijojima kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Hachijojiman lentoasema (HAC) on matkustajien suosiossa kaupungista Hachijojima sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Hachijojimain läheisyydessä?

Hachijojima läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella