Edulliset lennot kohteesta Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema (FLA)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BOG Bogota

2-4 lentoja päivässä

1h 29m Näytä hinta
CLO Cali

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta

Tiedot koskien Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema

Lentokentän nimi Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi FLA
Kaupunki Florencia
Maa Colombia (CO)
Täysi sijainti Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema
Leveysaste 1.590463
Pituusaste -75.566027
Näytä kartalla Google maps

Gustavo Artunduaga Paredesin lentoaseman tilat ja palvelut

Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema, joka sijaitsee Florencian kaupungissa Kolumbiassa, tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen saumattoman ja mukavan matkakokemuksen matkustajille. Lentokentälle saapumishetkestä lähtöön asti voit odottaa korkeatasoista mukavuutta ja tehokkuutta.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja hyvin varusteltu terminaalirakennus, jossa on erilaisia mukavuuksia, kuten lähtöselvitystiskit, turvatarkastuspisteet ja lähtöportit.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat tutustu erilaisiin kauppoihin, mukaan lukien verovapaita liikkeitä, muotiliikkeitä ja matkamuistomyymälöitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita. Tarjolla on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka palvelevat erilaisia kulinaarisia mieltymyksiä.
 • Aulatilat: Matkustajat voivat rentoutua ennen lentoa viihtyisissä lounge-tiloissa, joissa on mukavuuksia, kuten Wi-Fi. pääsy, mukavat istuimet ja ilmaisia virvokkeita.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasema tarjoaa helpon pääsyn pankkiautomaatteihin ja valuutanvaihtopalveluihin, mikä varmistaa, että matkustajat voivat hoitaa taloudelliset tarpeet kätevästi.
 • Autonvuokraus: Matkailijoille, jotka haluavat tutustua alueeseen omatoimisesti, lentokentällä on autonvuokrauspalvelut, jotka tarjoavat kätevän kuljetusvaihtoehdon.
 • Pysäköinti: Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitiloja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun, jolloin matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa kätevästi matkan aikana.

Palvelut.

 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut, joilla varmistetaan, että matkatavarat käsitellään huolellisesti ja saapuvat turvallisesti määrättyyn määränpäähän.
 • Information Desk: Matkustajat voivat pyytää apua ja tietoja erityiseltä neuvontapisteeltä, jossa työskentelee asiantuntevaa lentoaseman henkilökuntaa.
 • Lääkintäpalvelut: Kaikissa lääketieteellisissä hätätilanteissa lentokentällä on lääketieteelliset tilat ja koulutettu henkilökunta, joka antaa välitöntä apua ja varmistaa matkustajien turvallisuuden ja hyvinvoinnin.
 • Wi-Fi-yhteys: Ilmainen Wi-Fi-yhteys on saatavilla kaikkialla terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja työskennellä lentokentällä viettämisen aikana.
 • Löydetyt ja kadonneet: Erillinen kadonneiden ja löydettyjen osasto auttaa matkustajia hakemaan kadonneita tavaroita lentoaseman tiloissa.
 • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa erityisapua vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille, jotta heillä on mukava ja vaivaton matkakokemus.

Kaiken kaikkiaan Gustavo Artunduaga Paredes Airport on sitoutunut tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja palvelut parantamaan kaikkien matkustajien matkustuskokemusta. Kattava valikoima mukavuuksia ja tehokkaat palvelut takaavat sujuvan ja nautinnollisen matkan, mikä tekee siitä luotettavan portin sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.


Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema?

Koodi FLA on myönnetty Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen El Dorado International Airport (BOG), ja sen arvioitu kesto on 1h 29m lennettäessä koneella ATR 42 / ATR 72.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista SATENA, EasyFly, AVIANC tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Florencia?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Florencia, suosivat usein Gustavo Artunduaga Paredesin lentoasema (FLA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Florenciain läheisyydessä?

Florencia läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella