Edulliset lennot kohteesta Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä (GDL)

Jatkuvat lennot 58 kohteeseen 12 eri lentoyhtiön kautta

Olennaiset tiedot koskien Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GDL
Kaupunki Guadalajara
Maa Mexico (MX)
Täysi sijainti Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 20.525956
Pituusaste -103.307625
Verkkosivusto Aeropuertosgap.com.mx
Näytä kartalla Google maps
Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä
Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä
Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä
Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä
Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä
Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä

Guadalajaran kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Lentokentän yleiskatsaus

Guadalajaran kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Miguel Hidalgo y Costilla Guadalajaran kansainvälinen lentoasema (GDL), on ensisijainen lentoasema, joka palvelee Guadalajaran kaupunki Meksikossa. Se on Meksikon kolmanneksi vilkkain lentoasema, jolla on suuri määrä kotimaisia ja kansainvälisiä lentoja.

Terminaalit

Lentoasema koostuu kahdesta matkustajaterminaalista, terminaalit 1 ja terminaali 2. tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita matkustajien sujuvan matkustuskokemuksen varmistamiseksi.

Terminaali 1

 • Sisäänkirjautumistiskit: Terminaalissa 1 on useita lähtöselvitystiskiä kätevästi matkustajien lähtöselvitystä varten.
 • Vähittäiskauppa- ja ruokailumahdollisuudet: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ostos- ja ruokailupaikoista terminaalissa 1, jotka tarjoavat paikallista ja kansainvälistä ruokaa sekä verovapaita ostoksia.
 • Aulatilat: Terminaalissa 1 on useita loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua, nauttia ilmaisista virvokkeista ja käyttää palveluita, kuten Wi-Fi-yhteyttä, työasemia ja kokoushuoneita.
 • Autonvuokrauspalvelut: Suurilla autovuokraamoilla on tiskit terminaalissa 1, joten matkustajien on helppo vuokrata ajoneuvo saapuessaan.
 • Maahanmuutto ja tulli: Terminaalissa 1 on maahanmuutto- ja tullipalvelut sekä saapuville että lähteville matkustajille.

Terminaali 2

 • Moderni infrastruktuuri: Terminaalissa 2 on moderni muotoilu ja tilavat alueet, jotka tarjoavat mukavan ympäristön matkustajille.
 • Kiinnitykseen. portit: Terminaalissa on useita sisääntuloportteja, jotka on varustettu mukavuuksilla, kuten Wi-Fi:llä ja latausasemilla.
 • Ostos- ja ruokailumahdollisuudet: Terminaalissa 2 on useita kauppoja, putiikkeja ja ravintoloita, jotka tarjoavat matkustajille mahdollisuuden nauttia vähittäiskaupan terapiasta tai nauttia aterian ennen lentoaan.
 • VIP-lounget: Premium-matkustajat ja tiettyjen kanta-asiakasohjelmien jäsenet pääsevät terminaalin 2 VIP-loungeihin, joissa on mukavat istuimet, ilmaista ruokaa ja juomia sekä laajat liiketilat.
 • Lentoyhtiöt: Terminaali 2 palvelee ensisijaisesti kansainvälisiä lentoyhtiöitä, mukaan lukien suuret lentoyhtiöt Pohjois-Amerikasta, Latinalaisesta Amerikasta ja Euroopasta. Tästä terminaalista liikennöivät myös jotkut kotimaan lennot.

Lisäpalvelut

Guadalajaran kansainvälinen lentoasema tarjoaa useita lisäpalveluita matkustajakokemuksen parantamiseksi:

 • Wi-Fi-yhteys: Ilmainen Wi-Fi-yhteys on käytettävissä kaikkialla lentokentän terminaaleissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkäripalvelut ja ensiapupalvelut ovat saatavilla hätätilanteissa. tai pienet lääketieteelliset ongelmat.
 • Pankki- ja valuutanvaihto: Pankit, pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet sijaitsevat kätevästi terminaaleissa matkustajien taloudellisten tarpeiden täyttämiseksi.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarasäilytys- ja pakkauspalveluita niitä tarvitseville matkustajille.
 • Kuljetuspalvelut: Taksit, kuljetukset ja autonvuokrauspalvelut ovat helposti matkustajien saatavilla määränpäähänsä.

Guadalajaran kansainvälinen lentoasema varmistaa moderneilla mukavuuksillaan, ostos- ja ruokailumahdollisuuksilla ja huomaavaisilla palveluillaan miellyttävän ja kätevän matkan kaikille sen terminaalien kautta kulkeville matkustajille. Olivatpa matkustajat saapuvat tai lähtevät, he ovat hyvin huolehdittuja mukavuuksilla, jotka on suunniteltu vastaamaan heidän tarpeitaan.


Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, GDL, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä ja Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 10h 50m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 12 eri lentoyhtiötä, joista Volaris, VivaAerobus, Aeromexico, American Airlines, Aeroma tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Guadalajara?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Guadalajara, suosivat usein Guadalajaran kansainvälinen lentokenttä (GDL)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Guadalajarain läheisyydessä?

Guadalajara läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella