Lennot lähtevät kohteesta Grazin lentoasema (GRZ)

Matkusta 18 paikkoihin 7 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Grazin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FRA Frankfurt

2-4 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
MUC München

3-4 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta
VIE Wien

1-2 lentoja päivässä

0h 35m Näytä hinta
AMS Haarlemmermeeri

1-2 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
DUS Düsseldorf

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
STR Stuttgart

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
ZRH Zurich

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
PMI Palma de Mallorca
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 15m Näytä hinta
AYT Antalya
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 35m Näytä hinta
AOK Karpathos
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

per day lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Grazin lentoasema

Lentokentän nimi Grazin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi GRZ
Kaupunki Graz
Maa Austria (AT)
Täysi sijainti Grazin lentoasema
Leveysaste 46.994046
Pituusaste 15.440131
Verkkosivusto Flughafen-graz.at
Näytä kartalla Google maps

Grazin lentoasema

Grazin lentoaseman tilat ja palvelut

Grazin lentoasema sijaitsee Steiermarkin sydämessä Itävallassa ja tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille saumattoman matkakokemuksen. Olitpa sitten lähdössä, saapuessasi tai vain ohimennen, lentoasema tarjoaa erilaisia mukavuuksia tarpeidesi mukaan.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentän terminaalissa on moderni muotoilu ja tilava pohjaratkaisu, mikä tarjoaa matkustajille kutsuvan ja mukavan ympäristön. Se on varustettu erilaisilla mukavuuksilla, kuten ravintoloilla, kahviloilla ja kaupoilla.
 • Pysäköinti: Grazin lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa sekä pitkäaikaiseen että lyhytaikaiseen oleskeluun. Pysäköintialueet sijaitsevat kätevästi lähellä terminaalirakennusta, jotta niihin pääsee helposti.
 • Wi-Fi: Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi:stä koko terminaalirakennuksessa. Tämän ansiosta matkustajat voivat pysyä yhteydessä, seurata työtä tai sosiaalista mediaa ja selata Internetiä rauhassa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla sisällä terminaali, joka tarjoaa helpon pääsyn käteiseen tai valuutan vaihtoon ennen matkaasi tai sen jälkeen.
 • Lounge: Eksklusiivisemman kokemuksen etsiville lentokentän lounge tarjoaa rauhallisen ja mukava tila rentoutumiseen tai työskentelyyn. Lounge tarjoaa ilmaisia virvokkeita, sanoma- ja aikakauslehtiä.
 • Perhepalvelut: Grazin lentoasema on perheystävällinen ja tarjoaa erityisiä tiloja pienten lasten kanssa matkustaville vanhemmille. Näitä ovat vauvanpukuhuoneet, leikkialueet ja perheistuimet.

Palvelut

 • Information Desk: Lentokentän infopiste Sen henkilökunta on ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa, joka on valmis auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Turvallisuus ja tulli: Grazin lentoasema ylläpitää tiukkoja turvatoimia turvallisuuden ja matkustajien hyvinvointia. Koulutettu turvahenkilöstö varmistaa sujuvan ja tehokkaan turvatarkastusprosessin.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden kääriminen ja säilytys. Tämän ansiosta matkustajat voivat helposti hallita tavaroitaan matkan aikana.
 • Autonvuokraus: Grazin lentokentälle saapuvilla matkustajilla on kätevä pääsy useisiin vuokra-autoyhtiöihin, mikä mahdollistaa saumattoman matkan eteenpäin haluamaansa kohteet.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden varalta Grazin lentokentällä on nimetty kadonneiden ja löydetty osasto, joka auttaa matkustajia heidän omaisuutensa noutamisessa.
 • Esteettömyys: Grazin lentoasema on sitoutunut tarjoamaan esteettömyyden liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentokenttä on varustettu mukavuuksilla, kuten pyörätuoliramppeja, hissejä ja esteettömiä wc-tiloja.

Grazin lentoasema tarjoaa kaiken kaikkiaan valikoiman moderneja tiloja ja palveluita matkustajiensa matkustuskokemuksen parantamiseksi. Viihtyisän terminaalirakennuksen, kätevien pysäköintimahdollisuuksien ja monien mukavuuksien ansiosta lentoasema takaa miellyttävän ja vaivaton matkan kaikille matkustajille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Grazin lentoasema?

Ilmailualalla Grazin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, GRZ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Grazin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Grazin lentoasema ja Hurghada International Airport (HRG) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 50m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Grazin lentoasema?

Yhteensä 7 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Grazin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Lufthansa, Austrian, KLM, Air Dolomiti, SWIS

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Graz?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Graz, suosivat usein Grazin lentoasema (GRZ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Graz sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella