Jatkuva lento kohteesta Grand Junctionin alueellinen lentokenttä (GJT)

Tutustu 6 paikkaan 3 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Grand Junctionin alueellinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DEN Denver

8 lentoja päivässä

1h 14m Näytä hinta
DFW Dallas ja Fort Worth

4 lentoja päivässä

2h 9m Näytä hinta
PHX Phoenix

3 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
LAS Las Vegas
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
LAX Los Angeles
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 57m Näytä hinta
AZA Mesa
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

lentoja päivässä

1h 27m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Grand Junctionin alueellinen lentokenttä

Lentokentän nimi Grand Junctionin alueellinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GJT
Kaupunki Grand Junction
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Grand Junctionin alueellinen lentokenttä
Leveysaste 39.124098
Pituusaste -108.526039
Verkkosivusto Gjairport.com
Näytä kartalla Google maps

Grand Junctionin alueellisen lentokentän tilat ja palvelut

Grand Junctionin alueellinen lentoasema, joka sijaitsee Grand Junctionissa Coloradossa, on vilkas liikenteen solmukohta, joka tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja palveluita, jotka tarjoavat matkustajille saumattoman matkakokemuksen..

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentän terminaalirakennus on tilava ja hyvin varustettu huippuluokan mukavuuksilla. Se tarjoaa matkustajille mukavan odotusalueen ennen ja jälkeen lentoja.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista koko terminaalissa. Lentokentällä on useita paikallisia ja kansallisia jälleenmyyjiä, mukaan lukien lahjatavaraliikkeet, kirjakaupat ja erikoisliikkeet.
 • Autonvuokraus: Matkustajat, jotka haluavat tutustua Grand Junctioniin ja ympäröiviin alueisiin, voivat kätevästi vuokraa auto lentokentällä saatavilla olevista erilaisista autovuokraamoista.
 • Pysäköinti: Grand Junctionin alueellinen lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintivaihtoehtoja, mukaan lukien lyhyt- ja pitkäaikaispysäköinti. tontteja, jotka tarjoavat matkustajille kätevän ja turvallisen paikan jättää ajoneuvonsa matkan aikana.
 • Kokoushuoneet: Lentokentällä on hyvin varusteltuja konferenssihuoneita liikematkustajille, jotka tarjoavat ammattitaitoisen ympäristö kokouksille ja esityksille.
 • Aulatilat: Matkustajat voivat nauttia viihtyisistä lounge-tiloista, joissa on ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi ja latausasemat, joiden avulla he voivat rentoutua ja latautua ennen lentoaan.
 • Lasten leikkialue: Lentokentällä on lapsille oma leikkialue, joka on varustettu erilaisilla leluilla ja aktiviteetteilla, jotta nuoret matkustajat viihtyvät.
 • Erityistapu: Grand Junctionin alueellinen lentoasema pyrkii ottamaan vastaan vammaisia tai erityistarpeita omaavia matkustajia. Lentokenttä tarjoaa esteettömyyspalveluita, mukaan lukien pyörätuoliapua ja esteettömiä wc-tiloja, jotta matka sujuisi sujuvasti kaikille matkustajille.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Matkustajat pääsevät helposti käsiksi ajantasaisiin lentotietoihin koko terminaaliin strategisesti sijoitettujen monitorien kautta, mikä varmistaa, että he pysyvät ajan tasalla lentonsa tilasta.
 • Wi-Fi: Lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä odottaessaan lentoaan.
 • Löydetyt: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden vuoksi matkustajat voivat luottaa lentoaseman kadonneiden ja löydettyjen palveluihin, jotka auttavat löytämään ja palauttamaan omaisuutensa.
 • Pankkitoiminta ja pankkiautomaatit: Grand Junctionin alueellinen lentoasema tarjoaa pankkipalveluita ja pankkiautomaatteja matkustajille jotka tarvitsevat rahoituspalveluita matkansa aikana.
 • Kuljetuspalvelut: Lentokenttä tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä, mukaan lukien kuljetuspalvelut, taksit ja kyydin jakamispalvelut.
 • Lemmikkieläinten avustusalue: Lemmikkien kanssa matkustamista helpottaa lentoasemalla oleva lemmikkieläinten avustusalue, joka varmistaa karvaisten seuralaisten mukavuuden ja hyvinvoinnin.
 • Tavaratavarapalvelut: Lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden nouto ja apua kadonneiden tai vaurioituneiden matkatavaroiden yhteydessä, jotta matkustajien tavarat saapuvat turvallisesti perille.
 • Postipalvelut: Matkustajat voivat kätevästi lähettää postia tai paketteja lentoasemalla olevien postipalvelujen kautta.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Grand Junctionin alueellinen lentokenttä?

Koodi GJT on myönnetty Grand Junctionin alueellinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Grand Junctionin alueellinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Dallas-Fort Worth International Airport (DFW), ja sen arvioitu kesto on 2h 6m lennettäessä koneella Embraer 175.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Grand Junctionin alueellinen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Grand Junctionin alueellinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: American Airlines, United Airlines, Allegiant Ai

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Grand Junction?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Grand Junction, suosivat usein Grand Junctionin alueellinen lentokenttä (GJT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Grand Junction sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella