Edulliset lennot kohteesta Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä (MDZ)

Suoria lentoja kohteeseen 14 tarjoaa 7 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi MDZ
Kaupunki Mendoza
Maa Argentina (AR)
Täysi sijainti Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -32.832411
Pituusaste -68.794017
Näytä kartalla Google maps

Kun. Francisco Gabriellin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Palvelut

 • Terminaalit: Lentokentällä on kaksi matkustajaterminaalia, terminaali A ja terminaali B. Terminaali A on käytetään kansainvälisille lennoille, kun taas terminaali B on omistettu kotimaan lennoille. Molemmat terminaalit tarjoavat modernit mukavuudet ja mukavat odotustilat matkustajille.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälisellä lentokentällä on laaja valikoima vähittäiskauppoja, tax-free-myymälöitä ja ruokailumahdollisuudet. Matkustajat voivat nauttia erilaisista kansainvälisistä ja paikallisista ruoista sekä ostaa matkamuistoja, vaatteita, elektroniikkaa ja paljon muuta.
 • Business Lounget: Matkustajille, jotka etsivät eksklusiivisempaa ja mukava kokemus, lentoasema tarjoaa bisnesloungeja. Nämä oleskelutilat tarjoavat mukavuuksia, kuten yksityisiä työpisteitä, ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteyden ja mukavat istuimet.
 • Autonvuokrauspalvelut: matkustajat voivat helposti vuokrata auton saapuessaan lentokenttä. Useilla autovuokraamoilla on terminaaleihin sijoitettuja kopeja, jotka tarjoavat erilaisia ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhytaikaiseen pysäköintiin. ja pitkäaikainen pysäköinti. Matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa kätevästi ja olla mielenrauhassa matkansa aikana.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Molemmissa terminaaleissa on pankkiautomaatteja, joiden avulla matkustajat voivat nostaa käteistä helposti. Lisäksi lentoasema tarjoaa valuutanvaihtopalveluita paikallista valuuttaa tarvitseville.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Lentokenttä tarjoaa ajantasaista tietoa saapumisesta, lähdöstä ja myöhästymisestä. Matkustajat voivat löytää lennon tilataulut kaikkialta terminaaleista ja käyttää näitä tietoja verkossa lentoaseman verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta.
 • Kuljetus: Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainväliseltä lentokentältä on hyvät yhteydet kaupunki ja lähialueet erilaisten kulkuvälineiden kautta. Matkustajat voivat matkustaa takseilla, busseilla tai käyttää kyytipalveluita päästäkseen haluttuun määränpäähänsä.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärin hätätilanteissa lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutetut ammattilaiset. valmiina antamaan välitöntä apua. Ensiapupalvelut, klinikat ja apteekit sijaitsevat kätevästi terminaaleissa.
 • Erityisapu: Lentoasema varmistaa, että kaikki matkustajat, mukaan lukien erityistarpeita tai vammaiset, saavat tarvittavat apua. Saatavilla on esteettömyys pyörätuolilla, omistettu henkilökunta ja erikoislaitteet, jotka vastaavat yksilöiden erityistarpeisiin.
 • Kadonneet ja löydetyt: Matkustajat, jotka ovat kadonneet tavaroita matkansa aikana, voivat ottaa yhteyttä lentoaseman huoltoon. löytöosasto tiedustelemaan heidän omaisuuttaan ja järjestämään niiden palauttamisen, jos ne löytyvät.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi MDZ on myönnetty Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Tocumen International Airport (PTY), ja sen arvioitu kesto on 6h 50m lennettäessä koneella Boeing 737-800 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 7 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Aerolineas Argentinas, Felix Airways, LATAM Airlines, Jetsmart Airlines, Sky Airlin

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Mendoza?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Mendoza, suosivat usein Kuvernööri Francisco Gabriellin kansainvälinen lentokenttä (MDZ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Mendoza sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella