Lennot lähtevät kohteesta Gorokan lentokenttä (GKA)

Matkusta 2 paikkoihin 2 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Gorokan lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
POM Port Moresby

3-5 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta
HGU Mount Hagen

1 lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta

Tiedot koskien Gorokan lentokenttä

Lentokentän nimi Gorokan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GKA
Kaupunki Goroka
Maa Papua-New-Guinea (PG)
Täysi sijainti Gorokan lentokenttä
Leveysaste -6.082500
Pituusaste 145.391111
Näytä kartalla Google maps

Gorokan lentokentän tilat ja palvelut

Papua-Uuden-Guinean Itä-Ylämaan maakunnassa sijaitseva Gorokan lentoasema on tärkeä portti tälle syrjäiselle ja upealle alueelle. Sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja palveleva lentoasema tarjoaa joukon tärkeitä tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille mukavan ja tehokkaan matkakokemuksen.

Terminaalit

 • Lähtöselvityspisteet: Gorokan lentoasemalla on nimetyt lähtöselvitystiskit, joissa matkustajat voivat suorittaa tarvittavat toimenpiteet ennen lentoaan.
 • Matkalaukkujen käsittely: Matkustajat voivat kätevästi jättää pois. matkatavaransa merkityille alueille, mikä mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan käsittelyn.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on erilaisia kauppoja ja ruokailumahdollisuuksia. Matkustajat voivat tutustua verovapaisiin liikkeisiin, poimia matkamuistoja tai nauttia aterian jossakin ravintoloista tai kahviloista.
 • Odotusalueet: Koko terminaalissa on mukavat oleskelutilat, antaa matkustajille mahdollisuuden rentoutua ennen lentoaan.
 • Vessot: Puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat ovat matkustajien mukavuutta ajatellen.

Kuljetus

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla lentokentän ulkopuolella, mikä tarjoaa matkustajille kätevän kuljetusvaihtoehdon läheisiin hotelleihin tai muihin kohteisiin.
 • Autonvuokraus: Useat autonvuokrausyritykset toimivat lentokentältä, ja ne tarjoavat vuokrapalveluita niille, jotka haluavat tutustua alueeseen itsenäisesti.
 • Kuljetuspalvelu: Jotkut hotellit Gorokassa tarjoavat ilmaiset kuljetuspalvelut lentokentälle ja takaisin. Matkustajia kehotetaan tarkistamaan majoituspaikaltaan tämä kätevä kuljetusvaihtoehto.

Lisäpalvelut

 • Pankki ja valuutanvaihto: lentoasemalla on pankkipalveluita ja valuutanvaihtopisteitä, joissa matkustajat voivat kätevästi hoitaa taloudellisia tarpeitaan.
 • Informaatiopiste: Jos matkustajilla on kysyttävää tai tarvitsee apua, lentoaseman neuvonta on käytettävissä antaa ohjeita ja tukea.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita on kadonnut tai kadonnut, matkustajat voivat ilmoittaa lentoaseman löytö- ja löytöosastolle saadakseen apua tavaroiden paikallistamiseen tai palauttamiseen.
 • Ensiapu: Lentokentällä on ensiapupiste, joka antaa tarvittaessa välitöntä lääketieteellistä apua.
 • Ilmainen Wi-Fi: Gorokan lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Gorokan lentokenttä?

Ilmailualalla Gorokan lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, GKA, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Gorokan lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Jacksons International Airport (POM), ja sen arvioitu kesto on 1h 15m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Gorokan lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Gorokan lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Air Niugini, PNG Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Goroka kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Gorokan lentokenttä (GKA) on matkustajien suosiossa kaupungista Goroka sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Gorokain läheisyydessä?

Goroka läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella