Lennot lähtevät kohteesta Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema (GMO)

Matkusta 1 paikkoihin 2 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ABV Abuja

2 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi GMO
Kaupunki Gombe
Maa Nigeria (NG)
Täysi sijainti Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 10.306887
Pituusaste 10.907582
Näytä kartalla Google maps

Gombe Lawantin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Tervetuloa Gombe Lawantin kansainväliselle lentokentälle! Nigerian Gomben sydämessä sijaitseva lentoasemamme tarjoaa valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Moderni terminaali: Lentokentällämme on huippuluokan terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja tilavan ympäristön matkustajille.
 • Matkalaukkujen käsittely: Meillä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät, jotka varmistavat nopean ja turvallisen kuljetuksen matkustajien matkatavarat.
 • Ravintolat ja kahvilat: Nauti monista herkullisista ruokailumahdollisuuksista lentokentällämme. Etsitpä nopeaa välipalaa tai täyttä ateriaa, ravintolamme ja kahvilat sopivat jokaiseen makuun.
 • Duty-Free Shopping: Hyödynnä verovapaita liikkeitämme, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita. luksustuotteista matkamuistoihin. Se on täydellinen tilaisuus löytää viime hetken lahja tai hemmotella itseäsi pienellä vähittäiskaupan terapialla.
 • Autonvuokraus: Kätevästi lentokentällä sijaitseva autonvuokrauspalvelu on saatavilla niille, jotka haluavat tutustua Gombeen ja lähialueisiin. omaan tahtiinsa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Käytettävissämme on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita, jotka varmistavat, että sinulla on käytettävissäsi paikallista valuuttaa vierailusi aikana.
 • Aula-alue.: Rentoudu mukavassa oleskelutilassamme, joka tarjoaa rauhallisen pakopaikan kaukana lentokentän hälinästä.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Pysy saat tietoa lentosi tilasta kattavilla lentotietonäytöillämme, jotka sijaitsevat koko terminaalissa.
 • Information Desk: Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme on aina käytettävissä infopisteessä auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi tai huolenaiheissasi. on.
 • Rautovaunupalvelu: Kuljeta matkatavarasi helposti lentokentän läpi vaunupalvelumme avulla, mikä takaa vaivattoman kokemuksen.
 • Wi-Fi-yhteys: Pysy yhteydessä ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä käytettävissä koko terminaalissa, joten voit selata Internetiä tai seurata työasioita odottaessasi lentoasi.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisten hätätilanteiden varalta lentoasemallamme on lääketieteelliset tilat ja koulutetut ammattilaiset valmiustilassa anna välitöntä apua.
 • Erityistapu: Pyrimme tekemään matkustamisesta kaikkien matkustajien saatavilla. Lentokentällämme on erityisapupalveluita vammaisille tai lisätukea tarvitseville henkilöille.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos kadotat jotain matkasi aikana, löydetty-osastomme auttaa löytämään ja palauttamaan tavarasi..

Olemme Gombe Lawantin kansainvälisellä lentokentällä sitoutuneet tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja palvelut matkakokemuksesi parantamiseksi. Olitpa saapumassa, lähdössä tai matkalla, pyrimme tekemään ajasta lentokentällämme mahdollisimman miellyttävän. Toivotamme sinut tervetulleeksi Gombeen ja varmistamme saumattoman matkan!


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema?

Koodi GMO on myönnetty Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Peac

Gombe kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Gombe Lawantin kansainvälinen lentoasema (GMO) on matkustajien suosiossa kaupungista Gombe sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Gombe sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella