Lentoerikoistarjoukset kohteesta Golmudin lentokenttä (GOQ)

Non-stop-lentoja 4 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Golmudin lentokenttä

Tiedot koskien Golmudin lentokenttä

Lentokentän nimi Golmudin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GOQ
Kaupunki Golmud
Maa China (CN)
Täysi sijainti Golmudin lentokenttä
Leveysaste 36.403530
Pituusaste 94.790607
Näytä kartalla Google maps

Golmudin lentoaseman tilat ja palvelut

Golmudin lentoasema, joka sijaitsee Qinghain maakunnassa Kiinassa, on tärkeä liikenteen solmukohta sekä turisteille että asukkaille. Tämä moderni ja hyvin varusteltu lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita sujuvan ja mukavan matkakokemuksen varmistamiseksi.

Terminaalin tilat

Terminaaliin saapuessaan matkustajia tervehtii puhdas ja tilava ympäristö. Lentokentällä on oma matkatavaratila, joten matkustajien on kätevä noutaa tavaransa saapuessaan. Terminaali tarjoaa myös erilaisia mukavuuksia, kuten:

 • Ravintolat: Nälkäiset matkustajat voivat nauttia valikoimasta paikallisia ja kansainvälisiä ruokia lentokentän ravintoloissa. Nämä laitokset tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja eri makuun ja ruokavalioon.
 • Ostokset: Golmudin lentokentällä on valikoima kauppoja, joiden avulla matkustajat voivat selata verovapaita tuotteita, paikallisia matkamuistoja, elektroniikkaa ja muita tuotteita. matkustustarpeet.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka haluavat eksklusiivisemman ja rentouttavamman kokemuksen, lentoasema tarjoaa VIP-loungeja. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia juomia ja välipaloja.
 • WiFi: Pysy yhteydessä koko matkan ajan lentokentän ilmaisen WiFi-palvelun avulla. Matkustajat voivat käyttää Internetiä helposti työ- tai vapaa-ajan tarkoituksiin.

Kuljetus

Golmudin lentokentälle ja sieltä pois pääseminen on helppoa ja kätevää. Lentokenttä tarjoaa matkailijoille erilaisia kuljetusvaihtoehtoja:

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa nopean ja vaivattoman tavan saavuttaa määränpääsi Golmudissa tai lähialueilla.
 • Autonvuokraus: Lentokentällä toimii useita hyvämaineisia autovuokraamoita, jotka tarjoavat erilaisia ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Vuokraamalla auton voit tutustua alueeseen helposti omaan tahtiisi.
 • Julkinen liikenne: Golmudin lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin joukkoliikenneverkkoon. Bussit ja sukkulat kuljettavat matkustajia säännöllisesti lentokentän ja eri keskeisten paikkojen välillä.

Matkustajapalvelut

Golmudin lentoasema on sitoutunut tarjoamaan erinomaisia matkustajapalveluja:

 • Lennon tiedot: Terminaalissa olevat näyttöruudut pitävät matkustajat ajan tasalla viimeisimmistä lentopäivityksistä ja lähtö-/saapumisajoista.
 • Matkalaukkuapu: Lentoaseman henkilökunta on sitoutunut varmistamaan, että matkatavarasi saapuvat turvallisesti perille. Matkatavara-apua on saatavilla kaikissa matkatavaroihin liittyvissä tiedusteluissa tai ongelmissa.
 • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa Golmudin lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettuja ammattilaisia, jotka tarjoavat välitöntä apua.
 • Erityisapu: Matkustajat, joilla on erityistarpeita tai vammaisia, voivat pyytää apua etukäteen. Lentoaseman henkilökunta on koulutettu tarjoamaan tukea koko matkaprosessin ajan.

Golmudin lentoasema tarjoaa kaiken kaikkiaan laajan valikoiman tiloja ja palveluita parantaakseen kaikkien matkustajien matkakokemusta. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa ja matkustajien tyytyväisyyteen sitoutuneen Golmudin lentoasema on portti Qinghain maakunnan henkeäsalpaavaan kauneuteen ja ainutlaatuiseen kulttuuriin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Golmudin lentokenttä?

Koodi GOQ on myönnetty Golmudin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Golmudin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Zhengzhou Xinzheng International Airport (CGO), ja sen arvioitu kesto on 2h 40m lennettäessä koneella Airbus A319.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Golmudin lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Golmudin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Tibet Airlines, West Air (China), China Eastern Airline

Golmud kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Golmudin lentokenttä (GOQ) on matkustajien suosiossa kaupungista Golmud sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Golmud sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella