Edulliset lennot kohteesta Gogebic-Iron Countyn lentokenttä (IWD)

Matkusta 2 paikkoihin 1 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Gogebic-Iron Countyn lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MSP Bloomington

1 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
ORD Chicago

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Tiedot koskien Gogebic-Iron Countyn lentokenttä

Lentokentän nimi Gogebic-Iron Countyn lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi IWD
Kaupunki Ironwood
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Gogebic-Iron Countyn lentokenttä
Leveysaste 46.527222
Pituusaste -90.131389
Verkkosivusto Flyfromironwood.com
Näytä kartalla Google maps

Gogebic-Iron Countyn lentokentän tilat ja palvelut

Gogebic-Iron Countyn lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta Michiganin yläniemimaalla. Tämä alueellinen lentokenttä palvelee Gogebicin ja Iron Countyn alueita tarjoten tärkeitä lentomatkustusratkaisuja sekä asukkaille että vierailijoille. Lentokenttä tarjoaa modernit mukavuudet ja valikoiman palveluita, ja se takaa sujuvan matkakokemuksen kaikille sen ovista kulkeville.

Palvelut

Gogebic-Iron Countyn lentoasemalla on useita erinomaisia tilat matkustajiensa tarpeisiin:

  • Terminaalirakennus: Terminaalirakennus on lentokentän sydän, jossa on erilaisia mukavuuksia ja palveluita. Se sisältää lähtöselvitys- ja matkatavaroiden noutotilat, vuokra-autopalvelut ja lentokentän loungen, jossa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan.
  • Kiitotiet: Lentokentällä on kaksi hyvin hoidettua kiitotietä. Ensisijainen kiitotie on 6 499 jalkaa pitkä, joten siihen mahtuu erilaisia lentokoneita pienistä yksityislentokoneista suurempiin kaupallisiin suihkukoneita.
  • Pysäköinti: Molemmille lyhyille on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa - pitkäaikais- ja pitkäaikaispysäköinti. Matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa kätevästi ollessaan poissa ja mielenrauhan tiedossa, että heidän autonsa ovat turvassa.
  • Rahtipalvelut: Lentokentällä on myös rahtitilat, jotka mahdollistavat tavaroiden kuljetuksen. ja paketit. Nämä tilat varmistavat sujuvan kaupankäynnin ja edistävät alueen taloudellista kehitystä.

Palvelut

Gogebic-Iron Countyn lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita mukavuuden varmistamiseksi ja matkustajien mukavuus:

  • Lentopalvelut: Lentokenttä tarjoaa säännöllisiä kotimaan lentoja yhdistäen Gogebicin ja Iron Countyn alueet suuriin kaupunkeihin ympäri maata. Matkustajilla on pääsy useille eri reiteille ja lentoyhtiöille.
  • Maaliikenne: Jotta matkustaminen lentokentän ulkopuolelle olisi helppoa, maakuljetuspalvelut ovat helposti saatavilla. Taksit, sukkulat ja vuokra-autot ovat matkustajien käytettävissä, jotka tarvitsevat kuljetuksen lopulliseen määränpäähänsä.
  • Ruoka ja juoma: Terminaalirakennuksessa on ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat matkustajille valikoiman ruokailuvaihtoehdoista. Nämä laitokset varmistavat, että matkustajat voivat tyydyttää nälkänsä välilaskujen aikana tai ennen lennolle nousua nopeista välipaloista täyteen aterioihin.
  • Esteettömyys: Lentokenttä on sitoutunut palvelemaan matkustajia, joilla on erityistarpeita ja vammaisia matkustajia.. Se tarjoaa esteettömiä tiloja, kuten ramppeja, hissejä ja wc-tiloja, jotka takaavat esteettömän kokemuksen kaikille.

Gogebic-Iron Countyn lentoasema toimii tärkeänä porttina alueelle, joka yhdistää se laajempaan ilmailuverkostoon. Poikkeuksellisten tilojensa ja palveluillaan lentoasema parantaa matkustajien matkustuskokemusta ja edistää samalla Gogebicin ja Iron Countyn talouskasvua ja kehitystä.


Gogebic-Iron Countyn lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Gogebic-Iron Countyn lentokenttä?

Koodi IWD on myönnetty Gogebic-Iron Countyn lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Gogebic-Iron Countyn lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen O'Hare International Airport (ORD), ja sen arvioitu kesto on 1h 15m lennettäessä koneella Embraer RJ145.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Gogebic-Iron Countyn lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Gogebic-Iron Countyn lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Key Lime Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ironwood?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ironwood, suosivat usein Gogebic-Iron Countyn lentokenttä (IWD)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Ironwoodin läheisyydessä?

Ironwood läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella