Lentoerikoistarjoukset kohteesta Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema (JUJ)

Tutustu 5 paikkaan 3 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
AEP Pääkaupunki liittovaltio

3-5 lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta
EZE Ezeiza

1-2 lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta
COR Cordoba

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
IGR Puerto Iguazu
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
MDZ Mendoza
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta

Tiedot koskien Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi JUJ
Kaupunki San Salvador de Jujuy
Maa Argentina (AR)
Täysi sijainti Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste -24.384967
Pituusaste -65.097476
Näytä kartalla Google maps

Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentän pääterminaalirakennus tarjoaa matkailijoille modernin ja tilavan ympäristön. Siinä on hyvin suunnitellut odotustilat, mukavat istuimet ja runsaasti luonnonvaloa.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia lentoaseman erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista. Verovapaista kaupoista, jotka tarjoavat valikoiman tuotteita, ravintoloihin ja kahviloihin, joissa tarjoillaan herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, jokaiselle löytyy jotakin, josta nauttia.
 • Autonvuokraus: niille, jotka haluavat tutustua alueeseen omatoimisesti, lentoaseman tiloissa toimii useita autovuokraamoita. Vierailijat voivat helposti vuokrata ajoneuvon saapuessaan ja matkustaa kätevästi haluamiinsa kohteisiin.
 • Pysäköinti: Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia. Pysäköintialueet ovat turvallisia ja valvottuja ajoneuvojen turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita, kuten matkatavarakärryjä ja apua erityistarpeita omaaville matkustajille. Lisäksi matkatavaroiden säilytyslokeroita on tarjolla matkustajille, jotka haluavat säilyttää tavaransa turvallisesti.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: matkustajat voivat löytää useita pankkiautomaatteja kätevästi eri puolilta terminaalia, jotta käteinen on helppo saada. Lentokentällä on myös valuutanvaihtopalveluja, jotka helpottavat valuutan muuntamista kansainvälisille vierailijoille.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisten hätätilanteiden varalta lentoasemalla on lääketieteellinen keskus, jossa on pätevä lääkintähenkilöstö. Myös ensiapupisteet sijaitsevat strategisesti terminaalirakennuksen toisella puolella.
 • Vammaiset tilat: Lentoasemalla on tilat vammaisten matkustajien majoittamiseksi. Näitä ovat esteettömät wc-tilat, rampit, hissit ja nimetyt pysäköintipaikat.

Palvelut

 • Lentotiedot ja -apu: Matkustajat löytävät helposti tietoa lentoaikatauluista, porttinumerot ja muut tiedustelut lentoaseman infopisteiden kautta. Asiantunteva henkilökunta on aina käytettävissä auttamaan.
 • Ilmainen Wi-Fi: Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema tarjoaa matkustajille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jotta he voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai saada tärkeitä tietoja. lentokentälle.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos esineet kadonneet tai kadonneet, matkustajat voivat käydä lentokentän kadonneiden ja löydettyjen osastolla ilmoittamassa ja noutamassa omaisuutensa.
 • Lapsiystävälliset palvelut: Lentokenttä ymmärtää lasten kanssa matkustavien perheiden tarpeet. Yhteistyössä omistettujen leikkialueiden kanssa terminaalissa on myös lastenhoitotilat.
 • Bisneskeskukset: Liikematkailijoille lentoasema tarjoaa bisneskeskuksia, jotka on varustettu mukavuuksilla, kuten kopiointi-, faksi- ja työasemilla. auttaa harjoittamaan liiketoimintaa liikkeellä ollessaan.
 • VIP-lounget: Matkustajat, jotka haluavat eksklusiivisemman ja ylellisemmän kokemuksen, pääsevät lentokentän VIP-loungeihin. Nämä lounget tarjoavat rentouttavan tunnelman, ilmaisia välipaloja, juomia ja muita korkealaatuisia palveluita.
 • Matkailutietoa: Lentokentällä on matkailuneuvontapiste, josta vierailijat voivat kerätä tietoa lähellä olevista nähtävyyksistä, kuljetusvaihtoehdoista ja suositelluista majoituspaikoista..

Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema?

Ilmailualalla Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, JUJ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema ja Jorge Newbery Airfield (AEP) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Aerolineas Argentinas, Felix Airways, Jetsmart Airline

San Salvador de Jujuy kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Gobernador Horacio Guzmanin kansainvälinen lentoasema (JUJ) on matkustajien suosiossa kaupungista San Salvador de Jujuy sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä San Salvador de Jujuy sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella