Lennot lähtevät kohteesta Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä (GLA)

Suoria lentoja kohteeseen 77 tarjoaa 16 lentoyhtiötä.

Tiedot koskien Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GLA
Kaupunki Glasgow
Maa United-Kingdom (GB)
Täysi sijainti Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 55.869074
Pituusaste -4.435053
Verkkosivusto Glasgowairport.com
Näytä kartalla Google maps
Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä
Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä
Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä
Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä
Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä
Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä

Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä

Glasgow'n kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Glasgow'n kansainvälinen lentoasema on Skotlannin tärkein kansainvälinen lentokenttä, joka palvelee miljoonia matkustajia vuosittain. Lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja mukavan matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautuminen: Lentokenttä tarjoaa usean lähtöselvityksen -alueilla, joissa on itsepalvelukioskeja ja perinteisiä lähtöselvityspisteitä lennolle pääsyn tehostamiseksi.
 • Matkustajat voivat hyödyntää matkatavarapalveluita, mukaan lukien turvakassien kääriminen, matkatavarasäilytys sekä kadonneet ja löytyi apua.
 • Ostos- ja ruokailumahdollisuudet: Terminaalissa on erilaisia kauppoja, putiikkeja ja verovapaita myyntipisteitä, jotka tarjoavat kaikkea huippumuodista paikallisiin matkamuistoihin. Saatavilla on myös lukuisia kahviloita, ravintoloita ja baareja, jotka palvelevat erilaisia kulinaarisia mieltymyksiä.
 • Aulatilat: Glasgow'n kansainvälisellä lentokentällä on ensiluokkaisia loungeja ensimmäisen ja bisnesluokan matkustajille, jotka tarjoavat mukavan ja rentouttavan ympäristön rentoutumiseen ennen tai jälkeen. lennon.
 • Wi-Fi: Ilmainen rajoittamaton Wi-Fi on saatavilla koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä viettämisen aikana.

Kuljetus

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa matkustajille kätevän vaihtoehdon saavuttaa määränpäähänsä.
 • Autonvuokraus: Useilla autovuokraamoilla on tiskiä terminaalissa, antaa matkustajille vapauden tutkia Skotlantia omaan tahtiinsa.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet Skotlannin joukkoliikenneverkkoon, ja terminaaliin ja sieltä lähtee erilaisia linja-autopalveluja.
 • Long-Stay Parking: Glasgow'n kansainvälinen lentoasema tarjoaa pitkäaikaista pysäköintimahdollisuutta matkustajille, jotka aikovat jättää ajoneuvonsa lentokentälle matkansa aikana. Kuljetuspalveluja tarjotaan matkustajien siirtämiseksi parkkipaikkojen ja terminaalin välillä.
 • Palautus ja nouto: Lentokentällä on varatut alueet matkustajien jättämistä ja noutoa varten, mikä varmistaa sujuvan liikenteen ja kätevän pääsyn terminaaliin.

Erityistapu

 • Saatavuus: Glasgow'n kansainvälinen lentoasema on sitoutunut varmistamaan saavutettavuuden kaikille matkustajille. Palveluihin kuuluu muun muassa ramppeja, hissejä ja esteettömiä wc:itä. Henkilökunnan jäsenet ovat myös käytettävissä auttamaan tarvittaessa.
 • Erityistarpeet: Matkustajat, joilla on erityistarpeita tai liikuntarajoitteisia, voivat pyytää erityisiä avustuspalveluita, kuten pyörätuolitukea ja etuoikeuslennolle pääsyä helpottamaan matkaansa lentokentän läpi.
 • Perhepalvelut: Lentokentällä on perheille tarkoitettuja tiloja, kuten pukuhuoneita ja lasten leikkipaikkoja matkustavien perheiden tarpeisiin.

Glasgow'n kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan valikoiman korkealaatuisia tiloja ja palveluja parantaakseen matkustajiensa matkakokemusta. Kätevistä lähtöselvitysvaihtoehdoista monipuolisiin ostos- ja ruokailuvaihtoehtoihin lentoasema varmistaa, että matkustajan matkan kaikki osat ovat nautinnollisia. Erinomaisten liikenneyhteyksien ja erityisten tukipalvelujen ansiosta Glasgow'n kansainvälinen lentoasema pyrkii tekemään matkustamisesta helppoa ja stressitöntä kaikille yksilöille. Matkustivatpa sitten työ- tai lomamatkalla, matkustajat voivat luottaa siihen, että lentokenttä täyttää heidän tarpeitaan ja tarjoaa miellyttävän alun tai lopetuksen matkalle.


Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä?

Koodi GLA on myönnetty Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Cancun International Airport (CUN), ja sen arvioitu kesto on 9h 50m lennettäessä koneella Boeing 787-8.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 16 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: easyJet, Loganair, British Airways, Aer Lingus, Jet

Glasgow kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä (GLA) on matkustajien suosiossa kaupungista Glasgow sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Glasgowin läheisyydessä?

Glasgow läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella