Suora lento kohteesta Gerardo Tobar Lópezin lentoasema (BUN)

Matkusta 1 paikkoihin 2 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Gerardo Tobar Lópezin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BOG Bogota
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Gerardo Tobar Lópezin lentoasema

Lentokentän nimi Gerardo Tobar Lópezin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi BUN
Kaupunki Buenaventura
Maa Colombia (CO)
Täysi sijainti Gerardo Tobar Lópezin lentoasema
Leveysaste 3.819963
Pituusaste -76.992164
Näytä kartalla Google maps

Gerardo Tobar Lópezin lentokentän tilat ja palvelut

Gerardo Tobar Lópezin lentoasema, joka sijaitsee kaupungin sydämessä, on varustettu laajalla valikoimalla moderneja tiloja ja palveluita sujuvan ja mukavan matkakokemuksen varmistamiseksi kaikille matkustajille. Tämä vilkas lentokenttä toimii porttina sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille, ja se tarjoaa lukuisia mukavuutta ja rentoutumista lisääviä mukavuuksia.

Palvelut

 • Terminaalit: Lentokentällä on useita terminaaleja kussakin palvelee tiettyjä lentoyhtiöitä. Nämä terminaalit ovat hyvin suunniteltuja ja varustettu runsailla istuinalueilla ja moderneilla mukavuuksilla.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat maistella herkullisia aterioita, välipaloja ja juomia lentoaseman eri ruokailupaikoissa. Nopeista purevista hienoihin ruokiin löytyy jokaiseen makuun jotakin.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on valikoima vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat verovapaita ostoksia, matkamuistoja, vaatteita, elektroniikkaa ja paljon muuta. Matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta tai noutaa viime hetken välttämättömyystarvikkeita ennen matkaansa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet tarjoavat helpon pääsyn käteiseen tai valuutanvaihtoon, mikä varmistaa, että että matkustajien kaikki taloudelliset tarpeet on täytetty.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut, mukaan lukien matkatavarasäilytys ja käärintäpalvelut matkustajien tavaroiden turvallisuuden ja käyttömukavuuden varmistamiseksi.
 • Bisnespalvelut: Liikematkailijoille lentoasema tarjoaa hyvin varustetut kokoustilat, Wi-Fi-yhteyden ja muita mukavuuksia, jotka helpottavat sujuvaa liiketoimia.

Palvelut

 • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksipalvelut, autonvuokraukset ja kuljetukset läheisiin hotelleihin ja kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin.
 • Matka-apu: Ystävällinen ja monikielinen henkilökunta auttaa matkustajia lähtöselvitys, lennolle pääsy ja muut matkustamiseen liittyvät kysymykset tai huolenaiheet.
 • Aulatilat: Premium-matkustajat ja tiettyjen kanta-asiakasohjelmien jäsenet voivat nauttia yksinoikeudella pääsystä ylellisiin loungeihin, jotka tarjoavat mukavan ja rauhallisen ympäristön kaukana vilkkaasta väkijoukosta.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärin hätätilanteissa lentokentällä on saatavilla lääkintäpalveluja, mukaan lukien ensiapupisteet ja pätevät lääkintäalan ammattilaiset.
 • Erityistarpeisiin liittyvät palvelut: Lentokenttä on sitoutunut tarjoamaan apua vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille varmistaakseen, että heidän matkakokemuksensa on mahdollisimman sujuva ja mukava.

Gerardo Tobar Lópezin lentoasema pyrkii jatkuvasti parantamaan tilojaan ja palveluitaan varmistaen, että että matkustajien tarpeet täytetään ja heidän matkansa ovat stressittömät. Olitpa sitten lähdössä vapaa-ajan lomalle tai työmatkalle, lentoaseman tavoitteena on tarjota miellyttävä alku tai lopetus matkakokemuksellesi.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Gerardo Tobar Lópezin lentoasema?

Koodi BUN on myönnetty Gerardo Tobar Lópezin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Gerardo Tobar Lópezin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Gerardo Tobar Lópezin lentoasema ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Gerardo Tobar Lópezin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Gerardo Tobar Lópezin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista SATENA, EasyFl tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Buenaventura?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Buenaventura, suosivat usein Gerardo Tobar Lópezin lentoasema (BUN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Buenaventurain läheisyydessä?

Buenaventura läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella