Lennot lähtevät kohteesta Georgen lentokenttä (GRJ)

Jatkuvat lennot 3 kohteeseen 3 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Georgen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
JNB Johannesburg

8-10 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
CPT Kapkaupunki

2-3 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
BFN Bloemfontein

2 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Georgen lentokenttä

Lentokentän nimi Georgen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GRJ
Kaupunki George
Maa South-Africa (ZA)
Täysi sijainti Georgen lentokenttä
Leveysaste -34.004364
Pituusaste 22.380974
Verkkosivusto Airports.co.za
Näytä kartalla Google maps
Georgen lentokenttä
Georgen lentokenttä
Georgen lentokenttä
Georgen lentokenttä
Georgen lentokenttä
Georgen lentokenttä

Georgen lentokentän tilat ja palvelut

Georgen lentoasema sijaitsee viehättävässä Georgen kaupungissa Etelä-Afrikassa, ja se tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen matkustajilleen. Olitpa saapumassa, lähdössä tai matkalla, lentokentällä on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi matkastasi sujuvaa ja vaivatonta.

Palvelut

 • Terminaali: Lentokentän ominaisuuksia moderni ja hyvin hoidettu terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja tilavan ympäristön matkustajille.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. ruokaa.
 • Ostokset: Matkustajat voivat tehdä verovapaita ostoksia lentoaseman vähittäismyyntipisteissä, joissa myydään erilaisia tuotteita, kuten matkamuistoja, vaatteita, asusteita ja paljon muuta.
 • Aulatilat: lentokentällä on huippuluokan oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, nauttia ilmaisista virvokkeista, käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä ja käyttää latausmahdollisuuksia.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla matkustajille, jotka tarvitsevat pankki- ja valuuttapalvelut.
 • Autonvuokraus: George Airportilla on useita autovuokraamoita paikan päällä, joten matkustajien on helppo vuokrata ajoneuvo ja tutustua upeaan Garden Route -alueeseen.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun, mikä varmistaa matkustajien ajoneuvojen turvallisuuden.

Palvelut

 • Tavaratavarapalvelut: Matkustajat voivat käyttää lentoaseman matkatavarapalveluita, kuten matkatavaroiden vaunuja, matkatavaroiden käärimistä ja löydetty-osastoa.
 • Information Desk: Asiakkaiden käytettävissä on erityinen neuvontapalvelu, joka auttaa matkustajia mahdolliset tiedustelut tai matkustamiseen liittyvät tiedot.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä lentokentällä ollessaan.
 • Lääketieteelliset tilat: Lääketieteellisissä hätätilanteissa lentoasemalla on lääketieteelliset tilat ja koulutettu henkilökunta, joka antaa välitöntä apua.
 • Erityistapu: Lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille saumattoman kokemuksen liikuntarajoitteiset tai erityistarpeet, jotka tarjoavat pyörätuoliapua ja omistautunutta henkilökuntaa.
 • Matkatoimistot: Paikan päällä toimivat matkatoimistot voivat auttaa matkustajia varauksissa, matkajärjestelyissä ja muissa asiaan liittyvissä palveluissa.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupunkiin ja ympäröiville alueille, ja sieltä on kätevät yhteydet takseille, kuljetuspalveluille ja julkisille liikennevälineille.

Yleensä George Airport varmistaa, että matkustajat pääsevät laaja valikoima tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja nautinnollisen kokemuksen alusta loppuun. George Airport pyrkii vastaamaan kaikkien matkustajiensa tarpeisiin, olipa kyse sitten ostoksista, ruokailusta, tärkeistä palveluista tai yksinkertaisesti rentoutumisesta ennen lentoa tai sen jälkeen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Georgen lentokenttä?

Ilmailualalla Georgen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, GRJ, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Georgen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Bloemfontein Airport (BFN), ja sen arvioitu kesto on 1h 45m lennettäessä koneella Hawker Beechcraft 1900 Airliner.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Georgen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Georgen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Safair, Airlink (South Africa), CemAi

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista George?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista George, suosivat usein Georgen lentokenttä (GRJ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Georgein läheisyydessä?

George läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella