Jatkuva lento kohteesta Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema (CVM)

Jatkuvat lennot 2 kohteeseen 1 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MEX Mexico City

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
PDS Piedras Negras
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta

Tiedot koskien Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CVM
Kaupunki Ciudad Victoria
Maa Mexico (MX)
Täysi sijainti Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 23.709323
Pituusaste -98.958462
Näytä kartalla Google maps

Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta kaupungin sydämessä. Se toimii porttina tälle eloisalle ja kulttuurisesti rikkaalle alueelle, joka yhdistää paikalliset ja matkailijat kohteisiin ympäri maailmaa. Laaja valikoima tiloja ja palveluita tarjoava lentoasema varmistaa, että matkustajat saavat saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on useita tasoja kasvavalle matkustajamäärälle.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia erilaisista vähittäiskaupan hoito- ja ruokailuvaihtoehdoista, ja kaikkialla on saatavilla laaja valikoima kauppoja, putiikkeja ja ravintoloita terminaaliin.
  • Wi-Fi: Lentokenttä tarjoaa matkustajille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jonka avulla he voivat pysyä yhteydessä läheisiisi tai olla töissä odottaessaan lentoaan.
  • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät hiljaisemman ja ylellisemmän ympäristön rentoutumiseen ennen lähtöään, on tarjolla eksklusiivisia lounge-tiloja.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtokioskit voivat auttaa matkustajia hallita talouttaan.

Palvelut

  • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on hyvin organisoitu matkatavarankäsittelyjärjestelmä, joka varmistaa nopean ja vaivattoman prosessin matkustajille.
  • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajia löytyy löydetty-osasto, joka auttaa löytämään ja palauttamaan heidän omaisuutensa.
  • Tiedotiskit: Helposti tunnistettavissa infopisteet on sijoitettu strategisesti koko terminaaliin, ja niissä työskentelee ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa, joka on valmis auttamaan matkustajia kaikissa heidän kysymyksissään.
  • Ystävällinen henkilökunta: Lentokenttä on ylpeä kohtelias ja avulias henkilökunta, joka on sitoutunut tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja varmistamaan miellyttävän kokemuksen jokaiselle matkustajalle.
  • Esteettömyyspalvelut: Lentoasema tarjoaa erityispalveluita ja -tiloja vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille, mukaan lukien pyörätuoliapu ja esteettömät wc-tilat.

Oletpa sitten saapumassa kenraali Pedro J. Méndezin kansainväliselle lentokentälle tai lähtemässä sieltä, voit odottaa laajan valikoiman mukavuuksia ja palveluita, jotka on suunniteltu parantamaan matkakokemustasi. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa ja asiakastyytyväisyytensä ansiosta lentoasema varmistaa, että matkasi alkaa tai päättyy positiivisesti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema?

Koodi CVM on myönnetty Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema ja Aeropuerto Internacional Benito Juárez (MEX) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Aeroma tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ciudad Victoria?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ciudad Victoria, suosivat usein Kenraali Pedro J. Méndezin kansainvälinen lentoasema (CVM)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Ciudad Victoria sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella