Jatkuva lento kohteesta Gdanskin Lech Walesan lentoasema (GDN)

Tutustu 73 paikkaan 13 eri kuljetusyhtiön kanssa

Tiedot koskien Gdanskin Lech Walesan lentoasema

Lentokentän nimi Gdanskin Lech Walesan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi GDN
Kaupunki Gdansk
Maa Poland (PL)
Täysi sijainti Gdanskin Lech Walesan lentoasema
Leveysaste 54.378843
Pituusaste 18.468075
Verkkosivusto Airport.gdansk.pl
Näytä kartalla Google maps
Gdanskin Lech Walesan lentoasema
Gdanskin Lech Walesan lentoasema
Gdanskin Lech Walesan lentoasema
Gdanskin Lech Walesan lentoasema
Gdanskin Lech Walesan lentoasema
Gdanskin Lech Walesan lentoasema

Gdanskin Lech Walesan lentoasema

Gdansk Lech Walesa -lentoaseman tilat ja palvelut

Gdansk Lech Walesa -lentokenttä, joka sijaitsee Gdanskissa Puolassa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita matkakokemuksen parantamiseksi sen matkustajat. Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, lentokentällä on kaikki mitä tarvitset sujuvan ja mukavan matkan varmistamiseksi.

Palvelut

Lentoasema tarjoaa laajan valikoiman palveluita matkustajien tarpeet:

  • Tuo- ja lähtöaulat: Tilavat tulo- ja lähtöaulat on suunniteltu tarjoamaan miellyttävä ja tehokas kokemus. Ne on varustettu mukavilla istuimilla, infopisteillä ja matkatavaroiden noutoalueilla.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Gdanskin Lech Walesan lentokentällä on erilaisia vähittäiskauppoja, mukaan lukien verovapaita liikkeitä, muotiliikkeet ja lahjatavaraliikkeet. Saatavilla on myös useita ravintoloita, kahviloita ja baareja, jotka tarjoavat valikoiman herkullisia ruokia ja juomia.
  • Aulatilat: Matkustajat voivat nauttia lentokentän lounge-tilojen mukavuudesta ja mukavuudesta, jotka tarjoavat rauhallinen ympäristö kaukana terminaalin hälinästä. Näissä loungeissa on ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteys ja bisnespalvelut.
  • Autonvuokraus: Lentokentällä on useita autonvuokraustoimistoja, jotka sijaitsevat kätevästi saapumisalueella. Matkustajat voivat helposti vuokrata auton ja tutustua Gdanskiin ja sen lähialueisiin omaan tahtiinsa.
  • Pysäköinti: Gdanskin Lech Walesan lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäkestoisille määräaika pysyy. Pysäköintitilat ovat hyvin hoidettuja ja turvallisia, mikä takaa pysäköityjen ajoneuvojen turvallisuuden.

Palvelut

Lentoasema tarjoaa erinomaisten tilojensa lisäksi erilaisia palveluita tehdäksesi matkakokemuksesta mukavamman:

  • Informaatiopisteet: Ystävällinen henkilökunta on käytettävissä tiedotuspisteissä kaikkialla lentoasemalla auttamaan matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissaan.
  • Wi-Fi: Gdanskin Lech Walesan lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja työskennellä tai selata Internetiä ollessaan lentokentällä.
  • Valuutanvaihto: Matkustajat voivat helposti vaihtaa valuuttaa lentokentällä, sillä valuutanvaihtopisteet sijaitsevat kätevästi sekä tulo- että lähtöauloissa.
  • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on terveyskeskus, joka tarjoaa perus- ja ensiapua apua tarvitseville matkustajille. Koulutetut lääketieteen ammattilaiset ovat käytettävissä antamaan tarvittavaa hoitoa.
  • Erityistapu: Gdanskin Lech Walesan lentoasema varmistaa, että liikuntarajoitteiset tai erityistarpeita omaavat matkustajat saavat tarvitsemaansa apua. Pyörätuolipalvelut ja nimetyt avustuskaistat ovat saatavilla varmistaakseen sujuvan matkustuskokemuksen kaikille matkustajille.

Kaiken kaikkiaan Gdansk Lech Walesan lentoasema tarjoaa matkustajilleen miellyttävän ja kätevän matkakokemuksen.. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan, monipuolisilla mukavuuksillaan ja erinomaisella asiakaspalvelullaan lentoasema on sitoutunut varmistamaan, että jokaisen matkustajan matka on nautinnollinen ja stressitön.


Gdanskin Lech Walesan lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Gdanskin Lech Walesan lentoasema?

Koodi GDN on myönnetty Gdanskin Lech Walesan lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Gdanskin Lech Walesan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Gdanskin Lech Walesan lentoasema ja David the Builder Kutaisi International Airport (KUT) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 50m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Gdanskin Lech Walesan lentoasema?

Yhteensä 13 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Gdanskin Lech Walesan lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Ryanair, Wizz Air, LOT - Polish Airlines, Lufthansa, KL

Gdansk kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Gdanskin Lech Walesan lentoasema (GDN) on matkustajien suosiossa kaupungista Gdansk sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Gdanskin läheisyydessä?

Gdansk läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella