Edulliset lennot kohteesta Friedrichshafenin lentokenttä (FDH)

Matkusta 7 paikkoihin 4 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Friedrichshafenin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FRA Frankfurt

2-4 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta
OHD Ohrid
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
TIA Tirana
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
SKP Skopje

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
TZL Tuzla
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
LGW Lontoo
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
PMI Palma de Mallorca
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Friedrichshafenin lentokenttä

Lentokentän nimi Friedrichshafenin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi FDH
Kaupunki Friedrichshafen
Maa Germany (DE)
Täysi sijainti Friedrichshafenin lentokenttä
Leveysaste 47.673147
Pituusaste 9.524078
Verkkosivusto Bodensee-airport.eu
Näytä kartalla Google maps

Friedrichshafenin lentokenttä

Friedrichshafenin lentoaseman tilat ja palvelut

Friedrichshafenin lentoasema, joka sijaitsee Baden-Württembergin osavaltiossa Saksassa, on moderni ja hyvin varustettu lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita miellyttävän ja kätevä matkakokemus matkustajille.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on yhden terminaalin rakennus, joka on jaettu eri osiin saapuvia varten ja lähdöt. Terminaali on tilava ja suunniteltu tarjoamaan matkustajille mukava odotusympäristö.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita kauppoja ja putiikkeja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten verovapaita tavaroita, vaatteita, kirjoja ja matkamuistoja. Lisäksi matkustajat voivat nauttia ruokailusta lentokentän ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa, joissa tarjoillaan erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
  • Autonvuokraus: Matkustajat, jotka haluavat tutustua alueeseen voit helposti vuokrata auton yhdeltä lentoasemalla olevista luotetuista autovuokraamoista. Tämä tarjoaa kätevän kuljetusvaihtoehdon niille, jotka haluavat tutustua kauniisiin ympäröiviin alueisiin.
  • Information Desk: Lentokentällä on oma tietopiste, jossa ystävällinen henkilökunta on valmiina auttamaan matkustajia heillä voi olla matkaansa, lentokenttien palveluita tai kuljetusvaihtoehtoja koskevia kysymyksiä.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Terminaalirakennuksessa on useita pankkiautomaatteja, joista matkustajat voivat vetäytyä. käteistä paikallisessa valuutassa. Lentokentällä on myös valuutanvaihtopalveluja niille, jotka haluavat vaihtaa rahansa.

Palvelut

  • Lennon tiedot: Matkustajat voivat Pysy ajan tasalla lentojen saapuvista, lähdöistä ja aikataulumuutoksista lentoaseman koko terminaalissa olevien näyttötaulujen kautta. Lisäksi henkilökunta tarjoaa reaaliaikaisia lentotietoja ja tarvittavaa apua.
  • Tavaratavarapalvelut: Lentokentällä on käytettävissä matkatavarakärryjä, mikä helpottaa matkustajien toimintaa. kuljettamaan matkatavaroitaan. Jos matkatavarat katoavat tai vahingoittuvat, käytettävissä on erillinen matkatavarapalvelu, joka auttaa ongelmien paikallistamisessa tai ratkaisemisessa.
  • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko lentoasemalla., jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai työskennellä odottaessaan lentoaan.
  • Erityistapu: Friedrichshafenin lentoasema tarjoaa erityispalveluita liikuntarajoitteisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille. muut vammat. Pyörätuolin tarjoaminen, omat pysäköintipaikat ja tuki terminaalin kautta ovat palveluita, jotka varmistavat, että kaikki voivat matkustaa mukavasti.
  • Pysäköinti: Lentokenttä tarjoaa sekä pitkäaikaista että lyhytaikaista pysäköintiä. -aikapysäköintimahdollisuudet, jotka sijaitsevat kätevästi kävelymatkan päässä terminaalirakennuksesta. Matkustajat voivat jättää ajoneuvonsa turvalliselle alueelle matkan aikana.

Friedrichshafenin lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille sen porttien kautta kulkeville tiloillaan ja palveluillaan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Friedrichshafenin lentokenttä?

Koodi FDH on myönnetty Friedrichshafenin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Friedrichshafenin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Skopje 'Alexander the Great' Airport (SKP), ja sen arvioitu kesto on 2h 0m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Friedrichshafenin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Friedrichshafenin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 4 eri lentoyhtiötä, joista Lufthansa, Wizz Air, easyJe tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Friedrichshafen kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Friedrichshafenin lentokenttä (FDH) on matkustajien suosiossa kaupungista Friedrichshafen sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Friedrichshafenin läheisyydessä?

Friedrichshafen läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella