Edulliset lennot kohteesta Fort Yukonin lentoasema (FYU)

Jatkuvat lennot 3 kohteeseen 1 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Fort Yukonin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FAI Fairbanks

2-3 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
VEE Venetie

1 lentoja päivässä

0h 20m Näytä hinta
KBC Keski

1 lentoja päivässä

0h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Fort Yukonin lentoasema

Lentokentän nimi Fort Yukonin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi FYU
Kaupunki Yukonin linnake
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Fort Yukonin lentoasema
Leveysaste 66.571490
Pituusaste -145.250417
Verkkosivusto Nfdc.faa.gov
Näytä kartalla Google maps

Fort Yukonin lentoaseman tilat ja palvelut

Fort Yukonin lentoasema, joka sijaitsee Fort Yukonissa Alaskassa, on alueen tärkeä liikenteen solmukohta. Laaja valikoima tiloja ja palveluja tarjoava lentoasema takaa matkustajille kätevän matkustamisen ja mukavan kokemuksen. Katsotaanpa tarkemmin, mitä Fort Yukonin lentokentällä on tarjota:

  • Kiitotie: Lentokentällä on yksi päällystetty kiitotie, joka on 5800 jalkaa pitkä ja tarjoaa riittävästi tilaa erilaisia lentokoneita. Tämä mahdollistaa turvalliset nousut ja laskut.
  • Terminaalirakennus: Moderni terminaalirakennus tarjoaa matkustajille kutsuvan ja tehokkaan ympäristön. Siinä on lippupisteet, turvatarkastuspisteet, matkatavarat ja tarkastusportit.
  • Lentopalvelut: Matkustajat voivat valita useista Fort Yukonin lentokentällä toimivista lentoyhtiöistä. Nämä lentoyhtiöt tarjoavat säännöllisiä lentoja suurille lentoasemille ja niiltä, mikä varmistaa yhteydet eri kohteisiin eri puolilla osavaltiota ja sen ulkopuolella.
  • Maaliikenne: Saumattoman matkustamisen helpottamiseksi lentoasema tarjoaa useita maakuljetuksia vaihtoehtoja. Näitä ovat taksit, vuokra-autot ja hotellikuljetukset, joiden avulla matkustajat pääsevät helposti haluamiinsa kohteisiin Fort Yukonissa ja sitä ympäröivillä alueilla.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa, mikä mahdollistaa matkustajat jättämään ajoneuvonsa turvallisesti matkan aikana. Saatavilla on sekä lyhyt- että pitkäaikaispysäköintivaihtoehtoja.
  • Ravintolat ja kaupat: Terminaalirakennuksen sisällä matkustajat voivat löytää erilaisia ruokailumahdollisuuksia ja kauppoja. Nämä laitokset tarjoavat valikoiman ruoka- ja juomavaihtoehtoja sekä vaihtoehtoja matkamuistojen, kirjojen ja muiden matkatavaroiden ostamiseen.
  • Wi-Fi- ja latausasemat: Fort Yukonin lentoasema ymmärtää yhteyksien tarve nykypäivän digitaaliaikana. Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalissa, mikä varmistaa, että matkustajat voivat pysyä yhteydessä. Lisäksi tarjolla on käteviä latauspisteitä, jotka pitävät elektronisten laitteiden päällä.
  • Esteettömyys: Lentokenttä on suunniteltu vastaamaan kaikkien matkustajien tarpeisiin, myös vammaisten. Se tarjoaa pyörätuolilla esteettömiä tiloja, wc-tiloja ja määrättyjä pysäköintipaikkoja.

Fort Yukonin lentoasema on omistettu tarjoamaan miellyttävän matkakokemuksen kaikille matkustajille. Lentoaseman monipuoliset tilat ja palvelut takaavat sujuvan ja kätevän matkan alusta loppuun. Oletpa paikallinen asukas tai Fort Yukonin vierailija, lentoasema pyrkii vastaamaan matkatarpeisiisi ja tekemään matkastasi mahdollisimman mukavan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Fort Yukonin lentoasema?

Ilmailualalla Fort Yukonin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, FYU, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Fort Yukonin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Fairbanks International Airport (FAI), ja sen arvioitu kesto on 1h 0m lennettäessä koneella Cessna (Light aircraft-single turboprop engine).

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Fort Yukonin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Fort Yukonin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Astral Aviatio tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Yukonin linnake?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Yukonin linnake, suosivat usein Fort Yukonin lentoasema (FYU)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Yukonin linnakein läheisyydessä?

Yukonin linnake läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella