Lentoerikoistarjoukset kohteesta Fort St. Johnin lentoasema (YXJ)

Jatkuvat lennot 2 kohteeseen 2 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Fort St. Johnin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
YVR Richmond

3-4 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
YYC Calgary

1-2 lentoja päivässä

1h 37m Näytä hinta

Tiedot koskien Fort St. Johnin lentoasema

Lentokentän nimi Fort St. Johnin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi YXJ
Kaupunki Fort St. John
Maa Canada (CA)
Täysi sijainti Fort St. Johnin lentoasema
Leveysaste 56.245636
Pituusaste -120.735143
Verkkosivusto Fsjairport.com
Näytä kartalla Google maps

Fort St. Johnin lentokentän tilat ja palvelut

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Fort St. Johnin lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka tarjoaa viihtyisän ympäristö matkustajille.
 • Lähiskirjautumisalue: Lentokentällä on hyvin organisoitu lähtöselvitysalue, jossa on useita laskureita tehokkuuden varmistamiseksi ruuhka-aikoina.
 • Tavaratavarailmoitus: Matkustajat. voivat helposti noutaa matkatavaransa nimetyltä matkatavaroiden noutoalueelta, joka sijaitsee kätevästi lähellä saapuvien osia.
 • Vähittäismyymälät: Terminaalissa on useita vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat matkailijoille laajan valikoiman ostosmahdollisuuksia, mukaan lukien verovapaat ostosmahdollisuudet. kaupat, lahjatavaraliikkeet ja lähikaupat.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, joiden avulla matkustajat voivat napata välipalan tai nauttia rauhassa aterian ennen matkaa tai sen jälkeen.
 • Aulatilat: Premium-matkailijoilla ja tiettyjen kanta-asiakasohjelmien jäsenillä on pääsy eksklusiivisiin loungeihin, jotka tarjoavat mukavan ja rauhallisen ympäristön rentoutumiseen tai työhön perehtymiseen.
 • Wi-Fi: ilmainen nopea Wi-Fi. -Fi on saatavilla koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.
 • Pysäköinti: Fort St. Johnin lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintipaikkoja, mukaan lukien lyhyt- ja pitkäaikaiset vaihtoehdot, kätevästi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä terminaalirakennuksesta.
 • Autonvuokrauspalvelut: Useilla autovuokraamoilla on tiskit lähellä matkatavaroiden noutoa, joten matkustajien on helppo vuokrata ajoneuvo saapuessaan.
 • Taksit ja sukkulat: Matkustajat pääsevät helposti maakuljetuspalveluihin, kuten takseihin ja sukkuloihin, aivan terminaalirakennuksen ulkopuolella.

Palvelut:

 • Lost and Found: Lentoasema tarjoaa erillisen Lost and Found -palvelun, jonka avulla matkustajat voivat noutaa kaikki matkansa aikana jättämät tai kadonneet tavarat.
 • Information Desk: Matkustajien käytettävissä on neuvontapiste. apua lentoaikatauluissa, lentoasemapalveluissa ja yleisissä tiedusteluissa.
 • Valuutanvaihto: Matkustajat voivat vaihtaa valuuttaa kätevästi lentoaseman valuutanvaihtopisteessä, mikä varmistaa, että heillä on riittävästi varoja matkoja varten.
 • Pankkiautomaatit: Pankkiautomaatit sijaitsevat terminaalirakennuksessa, ja ne tarjoavat matkustajille helpon pääsyn käteisen nostopalveluihin.
 • Liiketoiminnan tilat: Lentokenttä tarjoaa yrityspalveluita, kuten executive-loungeja, konferenssihuoneita ja AV-laitteiden vuokrausta, catering-palvelua. liikematkustajien tarpeisiin.
 • Erityistapu: Fort St. Johnin lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita liikuntarajoitteisille tai muille erityistarpeisille matkustajille, mukaan lukien pyörätuoliapu ja esteettömät wc-tilat.
 • Lasten Leikkialue: Nimetty leikkialue lentokentällä varmistaa, että nuorilla matkustajilla on hauska ja turvallinen ympäristö harrastaa toimintaa ja polttaa energiaa ennen lentoa.
 • Lääkintäpalvelut: Pienissä lääketieteellisissä ongelmissa tai hätätilanteissa., lentokentällä on lääkintätilat, jotka on varustettu hyvin koulutetulla henkilökunnalla, joka antaa välitöntä apua.
 • Lemmikkiystävälliset palvelut: Lentoasema ymmärtää lemmikkien kanssa matkustamisen tärkeyden ja tarjoaa lemmikkieläinten avustusalueita sekä ohjeita turvallisuuteen lemmikkieläinten matkustaminen.
 • Julkinen liikenne: Säännölliset bussiyhteydet lentokentälle ja takaisin tarjoavat matkustajille helpon pääsyn läheisiin kaupunkeihin tai yhteyden muihin liikennekeskuksiin.

Fort St. Johnin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Fort St. Johnin lentoasema?

Koodi YXJ on myönnetty Fort St. Johnin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Fort St. Johnin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Fort St. Johnin lentoasema ja Vancouver International Airport (YVR) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 49m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Fort St. Johnin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Fort St. Johnin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Air Canada, WestJe tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Fort St. John kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Fort St. Johnin lentoasema (YXJ) on matkustajien suosiossa kaupungista Fort St. John sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Fort St. Johnin läheisyydessä?

Fort St. John läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella