Lennot lähtevät kohteesta FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema (CIX)

Jatkuvat lennot 2 kohteeseen 4 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
LIM Callao

8-9 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
PTY Panaman Kaupunki
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 45m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CIX
Kaupunki Chiclayo
Maa Peru (PE)
Täysi sijainti FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste -6.776875
Pituusaste -79.829106
Näytä kartalla Google maps

FAP-kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

FAP-kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Aeropuerto Internacional Cap. FAP José A. Quiñones on suuri lentokenttä Iquitosissa Perussa. Tämä kansallissankarin kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin mukaan nimetty lentokenttä palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja tarjoamalla erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille sujuvan ja miellyttävän matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalit: Lentokentällä on kotimaan terminaali ja kansainvälinen terminaali, joissa molemmissa on erilaisia mukavuuksia.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia laajasta valikoimasta kauppoja verovapaasti kauppoja ja ravintoloita, jotka tarjoavat paikallista ja kansainvälistä ruokaa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi terminaaleissa sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla matkustajien taloudellisiin tarpeisiin.
 • Wi. -Fi: Ilmainen internetyhteys on käytettävissä kaikkialla lentokentän terminaaleissa, jotta matkustajat voivat pysyä yhteydessä.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät mukavampaa ja eksklusiivisempaa kokemusta, on tarjolla yksityisiä oleskelutiloja, jotka tarjoavat mukavuuksia, kuten mukavat istuimet, virvokkeita ja yrityspalvelut.

Palvelut

 • Pysäköinti: Terminaalirakennusten lähellä on turvallisia pysäköintipaikkoja, jotka tarjoavat mukavuutta ja mielenrauhaa saapuville auto.
 • Kuljetus: Taksit ja kuljetuspalvelut ovat helposti saavutettavissa lentokentän ulkopuolella, ja ne tarjoavat kuljetuksen kaupungin eri kohteisiin ja takaisin.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarakärryjä, matkatavaroita kääre sekä kadonnut ja löydetty palvelu matkustajien matkatavaroiden auttamiseksi.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärikeskus sijaitsee lentoaseman tiloissa, mikä varmistaa nopean lääkintähoidon kaikille sitä tarvitseville matkustajille.
 • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa palveluita liikuntarajoitteisille matkustajille, mukaan lukien pyörätuoliapua ja esteettömät palvelut.
 • Tietopisteet: Henkilökunnan neuvontapisteet ovat käytettävissä opastusta, kyselyihin vastaamista ja apua tarjoavia matkustajia varten.

FAP-kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan mukavan ja tehokkaan kokemuksen kaikille sen porttien läpi kulkeville matkustajille monipuolisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan. Hyvin varustetuista terminaaleistaan monipuolisiin ruokailumahdollisuuksiinsa lentoasema palvelee sekä kotimaisten että kansainvälisten matkustajien tarpeita. Lisäksi palveluvalikoima, mukaan lukien kuljetus, lääketieteellinen apu ja matkatavaratilat, takaavat vaivattoman matkan kaikille. Saapuessaan tai lähtemässä FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema pyrkii jättämään positiivisen vaikutelman jokaiseen sen kautta kulkevaan matkustajaan.


FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema?

Koodi CIX on myönnetty FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Tocumen International Airport (PTY), ja sen arvioitu kesto on 2h 45m lennettäessä koneella Boeing 737-700 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 4 eri lentoyhtiötä, joista LATAM Airlines, 21 Air, Jatayu Air, Copa Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Chiclayo?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Chiclayo, suosivat usein FAP:n kapteeni José Abelardo Quiñones Gonzálesin kansainvälinen lentoasema (CIX)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Chiclayo sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella