Lentoerikoistarjoukset kohteesta Fallsin kansainvälinen lentokenttä (INL)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Fallsin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MSP Bloomington

1 lentoja päivässä

1h 12m Näytä hinta
HIB Hibbing
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 54m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Fallsin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Fallsin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi INL
Kaupunki International Falls
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Fallsin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 48.566111
Pituusaste -93.403056
Verkkosivusto Internationalfallsairport.com
Näytä kartalla Google maps

Fallsin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Fallsin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee viehättävässä Fallsin kaupungissa, tarjoaa joukon poikkeuksellisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja tehokkaan matkakokemuksen. Olitpa saapumassa, lähdössä tai vain ohimennen, lentoasema pyrkii vastaamaan jokaisen matkustajan tarpeisiin.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Moderni terminaalirakennus tarjoaa puhtaan ja tilavan ympäristön runsaine istuinalueineen. Se on suunniteltu mukautumaan kasvavaan matkustajamäärään ja tarjoamaan mukava odotuskokemus.
  • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on tarjolla erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia aterioita ja virvokkeita. Jokaiselle makuun löytyy jotain mukaan otettavasta välipalasta täyden palvelun ravintoloihin.
  • Ostokset: Fallsin kansainvälisellä lentokentällä on valikoima kauppoja, joissa matkustajat voivat selata läpi valikoima verovapaita tuotteita, ylellisyystavaroita, matkamuistoja ja matkatarvikkeita. Nämä kaupat tarjoavat kätevän ostokokemuksen kaikille matkustajille.
  • Aulantilat: Eksklusiivisia loungeja on tarjolla ensiluokkaisille matkustajille, kanta-asiakkaille ja tiettyjen kanta-asiakasohjelmien jäsenille. Nämä lounget tarjoavat rauhallisen tilan rentoutumiseen tai työhön perehtymiseen. Tarjolla on ilmaisia juomia, välipaloja, Wi-Fi ja mukavat istuimet.
  • Tietopisteet: Asiantunteva lentoasemahenkilökunta on paikalla. infopisteissä koko terminaalissa. He ovat valmiita antamaan apua reittiohjeissa, lentotiedoissa ja kaikissa muissa tiedusteluissa varmistaakseen sujuvan matkakokemuksen.

Palvelut

  • Tavaratavarapalvelut: Lentokenttä tarjoaa erilaisia matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden kääriminen, matkatavarasäilytys ja kadonneiden ja löytöjen tilat. Matkustajat voivat myös järjestää matkatavaroiden toimituspalveluita käyttömukavuuden lisäämiseksi.
  • Autonvuokraus: Autonvuokrauspalvelut sijaitsevat kätevästi lentokentällä, mikä tarjoaa matkustajille mahdollisuuden vuokrata ajoneuvon tutkittavaksi. kaupunkiin tai saavuttaa lopullisen määränpäänsä helposti.
  • Pysäköinti: Fallsin kansainvälisellä lentokentällä on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia sekä lyhyen että pitkän aikavälin pysäköintimahdollisuuksilla. Pysäköintialueet ovat turvallisia ja helposti saavutettavissa, mikä varmistaa pysäköityjen ajoneuvojen turvallisuuden.
  • Kuljetus: Lentokentälle ja takaisin on tarjolla erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, sukkulat ja julkiset kuljetus. Nämä palvelut tarjoavat matkustajille käteviä ja luotettavia kuljetusratkaisuja.
  • Erityisapu: Lentoasema on ylpeä siitä, että se tarjoaa poikkeuksellista palvelua kaikille matkustajille, myös erityisapua tarvitseville. Pyörätuolilla saavutettavuus, omat wc-tilat ja koulutettu henkilökunta ovat käytettävissä, jotta kaikki voivat nauttia mukavasta kokemuksesta.

Fallsin kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja palvelut matkustajien tarpeisiin. Modernin ja tilavan terminaalin, lukuisten ruokailu- ja ostosmahdollisuuksien, eksklusiivisten lounge-tilojen ja avuliaan henkilökunnan ansiosta lentoasema pyrkii tekemään jokaisen matkustajan matkasta saumattoman ja nautinnollisen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Fallsin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Fallsin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, INL, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Fallsin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP), ja sen arvioitu kesto on 1h 11m lennettäessä koneella Canadair (Bombardier) Regional Jet.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Fallsin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Fallsin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Delta Air Line tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

International Falls kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Fallsin kansainvälinen lentokenttä (INL) on matkustajien suosiossa kaupungista International Falls sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee International Fallsin läheisyydessä?

International Falls läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella