Edulliset lennot kohteesta Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä (FAI)

Matkusta 19 paikkoihin 6 avulla

Olennaiset tiedot koskien Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi FAI
Kaupunki Fairbanks
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 64.816416
Pituusaste -147.863517
Verkkosivusto Dot.state.ak.us
Näytä kartalla Google maps
Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä
Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä
Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä
Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä
Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä
Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä

Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä

Fairbanksin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Fairbanksin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Fairbanksissa Alaskassa, on tärkeä liikenteen solmukohta, joka palvelee osavaltion sisäosia. Lentokenttä tarjoaa erinomaiset tilat ja palvelut matkustajien matkustuskokemuksen parantamiseksi. Olitpa saapumassa, lähdössä tai vain ohimennen, Fairbanksin kansainvälinen lentoasema pyrkii varmistamaan sujuvan ja nautinnollisen matkan kaikille.

Palvelut:

 • Moderni terminaali: Lentokenttä tarjoaa huippumodernin terminaalirakennuksen, joka on varustettu moderneilla mukavuuksilla ja tilavilla alueilla matkustajien mukavuuden takaamiseksi.
 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat erilaisia ruokia eri makuun. makuun ja mieltymyksiin.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on lukuisia vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia ostoksille ja selaamiseen matkustajien välilaskujen aikana.
 • Aulatilat: Yksityiset oleskelutilat ovat matkustajien käytettävissä, jotka etsivät hiljaisempi ja eksklusiivisempi ympäristö, jossa on mukavat istuimet, virvokkeita ja bisnespalvelut.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.
 • Pysäköinti: Fairbanksin kansainvälinen lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitiloja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun sekä kätevät kuljetuspalvelut terminaaliin ja takaisin.
 • Autonvuokraus: Useat hyvämaineiset autovuokraamot toimivat pois lentokentältä, tarjoten matkustajille erilaisia ajoneuvovaihtoehtoja, joilla he voivat tutustua ympäröivään alueeseen.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentokentällä on saatavilla oma kadonnut ja löydetty -palvelu, joka auttaa matkustajia noutamaan kadonneet tavarat aikana matkansa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Terminaalissa on kätevästi useita pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita matkustajien taloudellisten tarpeiden täyttämiseksi.

Palvelut:

 • Matkalaukkujen käsittely: Fairbanksin kansainvälinen lentoasema on ylpeä tehokkaista matkatavaroiden käsittelypalveluista, jotka varmistavat, että matkatavarasi saapuvat turvallisesti määränpäähäsi.
 • Tiedotiskit: Henkilökunnan neuvontapisteitä on kaikkialla lentoasemalla, ja ne tarjoavat avuliasta apua ja vastata kaikkiin matkustajien kyselyihin tai huolenaiheisiin.
 • Esteettömyys: Lentokenttä on suunniteltu esteettömyyttä silmällä pitäen, ja se tarjoaa palveluja liikuntarajoitteisille ja muille erityistarpeille matkustajille.
 • Lääketieteellinen Palvelut: Lääketieteellisissä hätätilanteissa koulutettu lääkintähenkilöstö ja tilat ovat käytettävissä antamaan välitöntä tukea ja apua.
 • Lasten leikkialue: Fairbanksin kansainvälinen lentoasema ymmärtää, kuinka tärkeää on pitää nuoret matkustajat mukana ja tarjoaa lapsille nimetyn paikan. leikkipaikka heidän tarpeisiinsa.
 • Lemmikkieläinten hoitoalue: Lemmikkieläinten kanssa matkustavat matkustajat voivat käyttää lentokentän nimettyä lemmikkieläinten avustusaluetta varmistaakseen, että heidän karvaiset ystävänsä viihtyvät matkan aikana.
 • Lennon tiedot: Jatkuvat lentotietonäytöt tarjoavat reaaliaikaisia päivityksiä lentojen tilasta pitääkseen matkustajat ajan tasalla ja minimoiden mahdolliset häiriöt.

Fairbanksin kansainvälisen lentokentän poikkeukselliset tilat ja palvelut tekevät siitä erinomaisen valinnan matkustajat, jotka kulkevat Fairbanksin kautta tai vierailevat Alaskassa. Matkustajien mukavuuteen ja mukavuuteen sitoutunut lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman matkustuskokemuksen kaikille sen ovista kulkeville.


Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, FAI, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Frankfurt International Airport (FRA), ja sen arvioitu kesto on 9h 20m lennettäessä koneella Boeing 767-300 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Astral Aviation, Alaska Airlines, Delta Air Lines, 40-Mile Ai

Fairbanks kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Fairbanksin kansainvälinen lentokenttä (FAI) on matkustajien suosiossa kaupungista Fairbanks sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Fairbanks sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella