Edulliset lennot kohteesta Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema (MVP)

Tutustu 2 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BOG Bogota

1 lentoja päivässä

1h 11m Näytä hinta
VVC Villavicencio
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 2m Näytä hinta

Tiedot koskien Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema

Lentokentän nimi Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi MVP
Kaupunki Mitú
Maa Colombia (CO)
Täysi sijainti Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema
Leveysaste 1.253324
Pituusaste -70.233826
Näytä kartalla Google maps

Fabio Alberto León Bentleyn lentokentän tilat ja palvelut

Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema on moderni ja hyvin varustettu ilmailulaitos, joka sijaitsee (lisää sijainti). Se tarjoaa valikoiman huippuluokan mukavuuksia ja erilaisia palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän ja tehokkaan matkakokemuksen.

Lentoaseman palvelut

Lentoasema tarjoaa erilaisia tilat matkustajien tarpeisiin:

  • Terminaalirakennus: Pääterminaalirakennus on tilava ja suunniteltu matkustajien mukavuutta ajatellen. Siinä on mukavat oleskelutilat, puhtaat wc-tilat ja runsaasti tilaa verovapaille kaupoille ja ruokapaikoille.
  • Tavaratavarapalvelut: Matkatavarakärryt ovat käytettävissä kaikkialla terminaalirakennuksessa, jotta matkustajat voivat kuljettaa matkatavaransa kätevästi. Lisäksi lentoasema tarjoaa matkatavaroiden palautuspalveluita kadonneiden tai vahingoittuneiden tavaroiden varalta.
  • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja. Turvallisten pysäköintialueiden ansiosta matkustajat voivat luottavaisin mielin jättää ajoneuvonsa matkan aikana.
  • Business Lounge: Liikematkustajille lentoasemalla on erillinen bisneslounge, jossa on mukavat istuimet, työasemat ja ilmainen Wi-Fi. matkustajat töihin tai rentoutumaan rauhallisessa ympäristössä.
  • Lasten leikkialue: Perheille miellyttävän kokemuksen takaamiseksi terminaalissa on lasten leikkialue. Se on varustettu erilaisilla peleillä ja aktiviteetteilla, jotta nuoret matkustajat viihtyvät.

Lentokenttäpalvelut

Fabio Alberto León Bentley Airport tarjoaa huippuluokan palveluja. matkustajilleen:

  • Lennon tiedot: Matkustajat voivat helposti pysyä ajan tasalla reaaliaikaisten lentotietojen avulla, jotka näkyvät näytöillä koko terminaalirakennuksessa. Neuvontapisteet ovat myös käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa kysymyksissä.
  • Lääketieteellinen apu: Lentokentällä on oma lääkärikeskus, jossa on koulutettuja ammattilaisia, jotka tarjoavat tarvittaessa hätäapua. Tämä varmistaa matkustajien hyvinvoinnin kaikkina aikoina.
  • Wi-Fi ja latausasemat: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko lentoasemalla, mikä varmistaa, että matkustajat voivat pysyä yhteydessä. Latauspisteitä on myös sähkölaitteiden pitämiseksi päällä.
  • Kuljetus: Lentokentällä on käteviä kuljetuspalveluita, kuten taksit, autonvuokraukset ja bussit, joiden avulla matkustajat pääsevät helposti lopulliseen määränpäähänsä.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: matkustajien taloudellisiin tarpeisiin vastaamiseksi lentoaseman tiloissa on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä.

Johtopäätös

Fabio Alberto León Bentley Airport on ylpeä tarjoaessaan poikkeuksellisia tiloja ja palveluita matkustajien matkakokemuksen parantamiseksi. Olipa kyse terminaalirakennuksen mukavuudesta, monipuolisista palveluista tai yksityiskohdista koko lentoasemalla, tavoitteena on varmistaa stressitön ja nautinnollinen matka kaikille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema?

Koodi MVP on myönnetty Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema ja El Dorado International Airport (BOG) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 16m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: SATEN

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Mitú?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Mitú, suosivat usein Fabio Alberto León Bentleyn lentoasema (MVP)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Mitúin läheisyydessä?

Mitú läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella