Lennot lähtevät kohteesta Exuman kansainvälinen lentokenttä (GGT)

Suoria lentoja kohteeseen 7 tarjoaa 5 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Exuman kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
NAS Nassau

1-4 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta
MIA Miami

2 lentoja päivässä

1h 12m Näytä hinta
ATL Atlanta

1 lentoja päivässä

2h 28m Näytä hinta
FLL Fort Lauderdale

2 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
CLT Charlotte

1 lentoja päivässä

2h 40m Näytä hinta
RSD Rock Sound
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 35m Näytä hinta
YYZ Toronto
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 35m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Exuman kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Exuman kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GGT
Kaupunki Moss Town
Maa Bahamas (BS)
Täysi sijainti Exuman kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 23.561876
Pituusaste -75.875907
Näytä kartalla Google maps

Exuman kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Exuman kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee George Townissa, Great Exumassa, Bahamalla, on moderni lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän matkakokemuksen.. Olitpa saapumassa tai lähdössä, lentoasema tarjoaa käteviä mukavuuksia tarpeisiisi.

Terminaalirakennus

Exuman kansainvälisen lentokentän terminaalirakennus on suunniteltu tarjoamaan saumaton matka matkustajille. Sen moderni arkkitehtuuri ja tilavat sisätilat takaavat miellyttävän ja stressittömän ympäristön.

Sisäänkirjautuminen ja turvallisuus

Lentoasema tarjoaa tehokkaat ja vaivattomat lähtöselvityspalvelut. Matkustajat voivat helposti tehdä lähtöselvityksen lennoillaan niille varatuissa tiskeissä ja suorittaa turvatarkastuksen. Lentoaseman henkilökunta on sitoutunut varmistamaan sujuvan ja nopean prosessin kaikille matkustajille.

Matkalaukkujen käsittely

Exuman kansainvälisellä lentoasemalla on tehokas ja turvallinen matkatavaroiden käsittelyjärjestelmä, joka varmistaa matkustajien turvallisen kuljetuksen. ' omaisuutta. Lentoaseman henkilökunta on erittäin huolellinen matkatavaroiden käsittelyssä ja siirtämisessä lentojen välillä minimoiden katoamisen tai vahingoittumisen mahdollisuudet.

Vähittäiskauppa ja ruokailu

Lentokentällä on valikoima myyntipisteitä ja ruokailumahdollisuuksia vastatakseen matkustajien tarpeisiin. Etsitpä sitten matkamuistoja, vaatteita tai matkatarvikkeita tai haluat napata välipalan tai nauttia rauhassa aterian, lentokentällä on useita valinnanvaraa.

Aulatilat

Exuman kansainvälinen lentoasema tarjoaa ylellisiä oleskelutiloja matkustajille, jotka etsivät eksklusiivisempaa ja mukavampaa kokemusta. Nämä lounget tarjoavat rauhallisen ympäristön, jossa matkustajat voivat rentoutua, nauttia ilmaisista virvokkeista ja käyttää Wi-Fi-yhteyttä, sanomalehtiä ja muita mukavuuksia.

Autonvuokraus

Jos suunnittelet Lentokenttä tarjoaa autonvuokrauspalvelut, jotta voit tutustua Exumaan tai lähisaariin omaan tahtiisi. Useat hyvämaineiset autovuokraamot toimivat lentokentältä, joten matkustajat voivat kätevästi vuokrata ajoneuvon saapuessaan.

Kuljetus

Exuman kansainväliseltä lentokentältä on hyvät yhteydet ympäröiville alueille erilaisten kuljetusvaihtoehtojen ansiosta.. Taksit ja kuljetuspalvelut ovat helposti saatavilla kuljettamaan matkustajia määränpäähänsä. Lisäksi julkisen liikenteen vaihtoehdot ovat saatavilla niille, jotka etsivät budjettiystävällisempää vaihtoehtoa.

Esteettömyys

Lentoasema on varustettu vammaisten matkustajien tarpeisiin. Siinä on esteettömiä wc-tiloja, ramppeja, hissejä ja erityisiä pysäköintipaikkoja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Pysäköinti

Exuman kansainvälinen lentoasema tarjoaa kätevät ja turvalliset pysäköintitilat niille, jotka haluavat ajaa autolla lentokenttä. Matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa merkityille pysäköintialueille lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi.

Wi-Fi

Jotta matkustajat pysyvät yhteydessä, lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-palvelun. koko terminaalirakennuksessa. Matkustajat voivat helposti käyttää Internetiä, tarkistaa sähköpostinsa tai pysyä ajan tasalla sosiaalisessa mediassa odottaessaan lentoaan.

Exuman kansainvälisen lentokentän tavoitteena on tarjota miellyttävä ja tehokas matkakokemus kaikille matkustajille. Modernien tilojensa ja palvelunsa ansiosta matkustajat voivat rentoutua, ruokailla, tehdä ostoksia ja olla yhteydessä helposti ennen lentoaan tai sen jälkeen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Exuman kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Exuman kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, GGT, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Exuman kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Exuman kansainvälinen lentokenttä ja Toronto Pearson International Airport (YYZ) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 35m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Exuman kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 5 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Exuman kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: American Airlines, Bahamasair, Silver Airways, Delta Air Lines, Air Canad

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Moss Town?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Moss Town, suosivat usein Owen Robertsin kansainvälinen lentoasema (GCM)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Moss Townin läheisyydessä?

Moss Town läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella