Lentoerikoistarjoukset kohteesta EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg (MLH)

Tutustu 11 paikkaan 3 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SKP Skopje

1 lentoja päivässä

2h 10m Näytä hinta
ALG Alger
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

2 lentoja päivässä

2h 15m Näytä hinta
BEG Belgrad

1 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
CZL Constantine
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta
TZL Tuzla

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
BNX Banja Luka

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
INI Nis

1 lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta
OHD Ohrid

1 lentoja päivässä

2h 10m Näytä hinta
KIV Chişinău
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 35m Näytä hinta
TIA Tirana

1 lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta

Tiedot koskien EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg

Lentokentän nimi EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg
Lentokentän (IATA) koodi MLH
Kaupunki Mulhouse
Maa France (FR)
Täysi sijainti EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg
Leveysaste 47.598180
Pituusaste 7.525496
Verkkosivusto Euroairport.com
Näytä kartalla Google maps

EuroAirport Basel Mulhouse Freiburgin tilat ja palvelut

EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg on suosittu kansainvälinen lentoasema, joka palvelee kolmen kansallisen alueen Baselissa Sveitsissä, Mulhousessa Ranskassa ja Freiburgissa Saksassa. Strategisen sijaintinsa ansiosta tämä lentoasema tarjoaa valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille mukavan ja tehokkaan matkakokemuksen. Tässä on joitain EuroAirport Basel Mulhouse Freiburgin merkittäviä ominaisuuksia:

Moderni terminaalirakennus

EuroAirportissa on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on suunniteltu ottamaan huomioon kasvava matkustajamäärä. Terminaali tarjoaa erilaisia mukavuuksia, kuten kauppoja, ravintoloita, oleskelutiloja ja Duty-Free-myymälöitä. Matkustajat voivat käydä ostoksilla, ruokailla tai vain rentoutua ennen lentoaan.

Tehokas lähtöselvitys ja turvallisuus

EuroAirport on ottanut käyttöön tehokkaat lähtöselvitys- ja turvaprosessit minimoidakseen odotusajat ja varmistaakseen sujuvan matkakokemuksen. Matkustajat voivat valita perinteisistä lähtöselvitystiskistä tai käyttää itsepalvelukioskeja käyttömukavuuden lisäämiseksi. Lentoasema tarjoaa myös Fast Track -palvelun matkustajille, jotka haluavat nopeuttaa turvatarkastusprosessia.

Laajat kuljetusvaihtoehdot

EuroAirportista on hyvät yhteydet erilaisiin kulkuvälineisiin, joten matkustajien on helppo päästä lentokentälle ja jatkaa matkaansa. Lentokentälle pääsee autolla, taksilla, bussilla ja junalla. Lisäksi tarjolla on erilaisia autonvuokrauspalveluita niille, jotka haluavat tutustua alueeseen omatoimisesti.

Liike- ja konferenssitilat

Lentokenttä tarjoaa erinomaiset bisnes- ja konferenssitilat yritysmatkailijoille. Konferensseja, seminaareja ja liiketapaamisia varten on saatavilla erilaisia nykyaikaisella tekniikalla ja mukavuuksilla varustettuja kokoustiloja. Lisäksi Wi-Fi-yhteys koko terminaalissa antaa matkustajille mahdollisuuden pysyä yhteydessä ja työskennellä tien päällä.

Matkalaukkupalvelut

EuroAirport tarjoaa erilaisia matkatavarapalveluja varmistaakseen matkatavaroiden sujuvan käsittelyn. Matkustajat voivat käyttää lisäsuojaa matkatavaroiden käärimispalveluita sekä matkatavarasäilytystiloja niille, jotka haluavat säilyttää tavaransa väliaikaisesti. Lost and Found -toimisto on käytettävissä auttamaan matkustajia kadonneiden tavaroiden löytämisessä.

Airport Assistance

EuroAirport on sitoutunut tarjoamaan apua ja tukea liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille. Lentokenttä tarjoaa esteettömiä tiloja, mukaan lukien wc-tilat ja pysäköintitilat, sekä omistautunutta henkilökuntaa opastamaan ja avustamaan koko matkan ajan.

Lapsiystävälliset ominaisuudet

Lentokenttä takaa lapsiystävällisen ympäristön matkustavien perheiden tarpeisiin. Saatavilla on erilaisia leikkipaikkoja, jotka pitävät lapset viihdytettyinä ja miehitettyinä. Lisäksi perhetilat, kuten vauvanpukuhuoneet ja hoitotilat, ovat helposti saavutettavissa koko terminaalissa.

EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg on hyvin varusteltu ja asiakaslähtöinen lentokenttä, joka asettaa etusijalle matkustajiensa mukavuuden. Tämän lentokentän kautta matkustaminen on monipuolisten mukavuuksiensa ja palveluidensa ansiosta miellyttävä kokemus sekä vapaa-ajan että liikematkailijoille.


EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg?

Ilmailualalla EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MLH, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Chisinau International Airport (KIV), ja sen arvioitu kesto on 2h 35m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Wizz Air, Air Algerie, ASL Airlines Franc tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Mulhouse?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Mulhouse, suosivat usein EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg (MLH)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Mulhouse sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella