Jatkuva lento kohteesta Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema (ORN)

Matkusta 28 paikkoihin 10 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema

Lentokentän nimi Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi ORN
Kaupunki Oran
Maa Algeria (DZ)
Täysi sijainti Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema
Leveysaste 35.620355
Pituusaste -0.606070
Verkkosivusto Egsaoran.com
Näytä kartalla Google maps

Es-Sénia? Ahmed Ben Bellan lentokentän tilat ja palvelut

Es-Sénia? Ahmed Ben Bellan lentoasema, joka sijaitsee lähellä Orania Algeriassa, on yksi maan suurimmista lentokentistä. Nykyaikaiset tilat ja tehokkaat palvelut tarjoavat matkustajille vaivattoman kokemuksen.

Palvelut:

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Rakennus on varustettu moderneilla mukavuuksilla, ja se tarjoaa mukavan ympäristön matkustajille.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat nauttia lentoaseman erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista. Siellä on verovapaita kauppoja, joista voit ostaa erilaisia tuotteita, kuten paikallisia käsitöitä ja matkamuistoja. Lisäksi useat ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullisia ruokia ja juomia.
  • Loungit: Es-Sénia? Ahmed Ben Bellan lentoasema tarjoaa matkustajille mukavia oleskelutiloja, joissa he voivat rentoutua ennen lentoaan tai sen jälkeen. Nämä oleskelutilat tarjoavat rauhallisen ympäristön, jossa on mukavat istuimet, Wi-Fi-yhteys ja virvokkeita.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Pysäköintialue on hyvin hoidettu ja turvallinen, mikä varmistaa ajoneuvojen turvallisuuden.
  • Kuljetus: Lentokentälle on tarjolla erilaisia kuljetusvaihtoehtoja. Matkustajat voivat valita taksin, autonvuokrauksen tai julkisen liikenteen päästäkseen määränpäähänsä kätevästi.

Palvelut:

  • Sisäänkirjautuminen: Es-Sénia? Ahmed Ben Bellan lentoasema tarjoaa tehokkaat ja nopeat lähtöselvityspalvelut. Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen verkossa tai itsepalvelukioskeissa säästääkseen aikaa ja välttääkseen jonot lähtöselvityspisteissä.
  • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on virtaviivainen matkatavaroiden käsittelyjärjestelmä varmistaakseen, että matkustajien matkatavarat toimitetaan viipymättä määrätyille karuselleille. Koulutettu henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa matkatavaroihin liittyvissä kysymyksissä tai huolenaiheissa.
  • Turvallisuus: Lentoasema asettaa matkustajien turvallisuuden etusijalle ja sillä on tiukat turvatoimet. Kaikki matkustajat ja heidän tavaransa käyvät läpi perusteelliset turvatarkastukset, mukaan lukien matkatavaroiden tarkastukset ja vartaloskannerit.
  • Lääketieteelliset tilat: Lääkärin hätätilanteissa lentokentällä on lääketieteelliset tilat, joissa pätevät ammattilaiset tarjoavat välitöntä apua. Ensiapupalvelut ja lääketieteellinen tuki ovat helposti saatavilla tarpeessa oleville matkustajille.
  • Informaatiopiste: Lentokentällä on nimetyt tiedotuspisteet, joissa ystävällinen henkilökunta on valmiina vastaamaan lentoihin, lentokentän palveluihin ja kuljetuksiin liittyviin kysymyksiin tai antamaan apua., tai muita asiaan liittyviä tietoja.

Es-Sénia? Ahmed Ben Bellan lentokenttä on sitoutunut tarjoamaan saumattoman matkakokemuksen. Huippuluokan varustelullaan ja huomaavaisilla palveluillaan lentoasema varmistaa matkustajille mukavan ja miellyttävän matkan. Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, Es-Sénia? Ahmed Ben Bellan lentoasema pyrkii ylittämään odotuksesi huippulaadukkailla palveluillaan ja asiakaslähtöisillä palveluillaan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema?

Koodi ORN on myönnetty Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Istanbul Airport (IST), ja sen arvioitu kesto on 3h 50m lennettäessä koneella Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema?

Yhteensä 10 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Algerie, Transavia France, Turkish Airlines, Volotea, Tassili Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Oran?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Oran, suosivat usein Es-Sénia – Ahmed Ben Bellan lentoasema (ORN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Oranin läheisyydessä?

Oran läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella