Lennot lähtevät kohteesta Ercanin kansainvälinen lentokenttä (ECN)

Non-stop-lentoja 11 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Ercanin kansainvälinen lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Ercanin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Ercanin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ECN
Kaupunki Tymbou
Maa Cyprus (CY)
Täysi sijainti Ercanin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 35.158120
Pituusaste 33.503070
Verkkosivusto Flyercan.com
Näytä kartalla Google maps

Ercanin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Ercanin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Pohjois-Kyproksella, on tärkein portti kauniille saarelle. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat vierailijoille mukavan ja miellyttävän matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Moderni terminaalirakennus on varustettu kaikilla tarvittavat mukavuudet matkustajien majoittamiseksi.
 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Matkustajat voivat nauttia aterian tai napata nopean välipalan ennen lentoa.
 • Ostokset: Duty-free-myymälöitä on kaikkialla lentoasemalla, ja ne tarjoavat laajan valikoiman tavaroita, kuten alkoholia, tupakkaa, hajuvesiä, kosmetiikkaa ja matkamuistoja.
 • Loungeet: Eksklusiiviset lounget tarjoavat mukavan ja rauhallisen ympäristön korkealuokkaisille matkustajille ja tarjoavat mukavuuksia, kuten Wi-Fi-yhteyden, virvokkeita ja bisnespalveluita.
 • Pankit ja valuutanvaihto: useita pankkeja ja valuutanvaihtopalveluita on saatavilla, mikä varmistaa helpon rahaliikenteen matkustajille.

Palvelut

 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden nouto., kadonnut ja löydetty sekä matkatavarasäilytys.
 • Kuljetus: Saatavilla on useita kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä, mukaan lukien taksit, autonvuokraus ja kuljetuspalvelut.
 • Tietopisteet: Kaikkialla terminaalissa on neuvontapisteitä, jotka auttavat matkustajia heidän tarvitsemissaan tiedusteluissa tai ohjeissa.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisten hätätilanteiden varalta lentoasemalla on oma lääkärikeskus, jossa on ammattitaitoista henkilökuntaa.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä odottaessaan lentoaan.
 • Lasten leikkialue: Ercanin kansainvälinen lentokenttä tarjoaa lapsille tarkoitetun leikkialueen, joka on varustettu leluilla ja peleillä, jotta nuoret viihtyvät.
 • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa erityisapua liikuntarajoitteisille matkustajille, mikä varmistaa sujuvan ja vaivattoman matkakokemuksen.

Ercanin kansainvälinen lentoasema pyrkii monipuolisten tilojensa ja palveluidensa ansiosta tekemään jokaisen matkustajan vierailusta mahdollisimman mukavan ja kätevän. Saapuessaan tai lähtiessään matkustajat voivat nauttia tarjoamista mukavuuksista samalla kun he tutkivat kaikkea Pohjois-Kyproksen tarjontaa.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ercanin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Ercanin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, ECN, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Ercanin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Trabzon Airport (TZX), ja sen arvioitu kesto on 1h 45m lennettäessä koneella Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Ercanin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Ercanin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Pegasus, Turkish Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Tymbou?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Tymbou, suosivat usein Ercanin kansainvälinen lentokenttä (ECN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Tymbouin läheisyydessä?

Tymbou läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella