Jatkuva lento kohteesta El Loan lentokenttä (CJC)

Tutustu 3 paikkaan 3 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana El Loan lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien El Loan lentokenttä

Lentokentän nimi El Loan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CJC
Kaupunki Calama
Maa Chile (CL)
Täysi sijainti El Loan lentokenttä
Leveysaste -22.498882
Pituusaste -68.907266
Näytä kartalla Google maps

El Loan lentokentän tilat ja palvelut

Chalamassa Chilessä sijaitseva El Loan lentokenttä on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka toimii porttina kauniille Atacaman autiomaaalueelle. El Loan lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita mukavan ja kätevän matkakokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: El Loan lentoasema on tilava ja moderni terminaalirakennus, jossa on erilaisia mukavuuksia.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajilla on pääsy erilaisiin ruokailuvaihtoehtoihin, kuten ravintoloihin ja kahviloihin, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Kaupat ja tullivapaat: Lentokentällä on valikoima kauppoja, joista matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, lahjoja, vaatteita ja muita välttämättömiä esineitä. Saatavilla on myös verovapaa myymälä, joka tarjoaa verovapaita tuotteita.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät rauhallisempaa ja mukavampaa ympäristöä rentoutua ennen lentoa, tarjotaan eksklusiivisia loungeja.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Useat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtolaitteet sijaitsevat kätevästi lentokentällä, mikä varmistaa sujuvan rahaliikenteen matkustajille.
 • Lääkintäpalvelut: El Loan lentokentällä on lääkärikeskus, joka on varustettu hoitamaan kaikki lääketieteelliset tilat. hätätilanteissa tai terveysongelmissa.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin pysäköintitarpeisiin, mikä varmistaa vierailijoiden ajoneuvojen turvallisuuden.

Palvelut

 • Matkalaukkujen käsittely: Saumattoman matkakokemuksen varmistamiseksi lentoasema tarjoaa tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut ja löytöosaston.
 • Wi-Fi Pääsy: El Loan lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai työskennellä lentoa odottaessaan.
 • Tiedotiskit: Lentokentällä on useita neuvontapisteitä, joissa ystävällinen henkilökunta voi tarjota apua, vastata kyselyihin ja neuvoa.
 • Kuljetus: Lentokentällä on helposti saatavilla erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit, kuljetukset ja autonvuokrauspalvelut, mikä helpottaa matkustajien saavuttamista haluamansa määränpäähän.
 • Erityistapu: Lentokenttä tarjoaa erikoisapua ja -tiloja vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille, mikä varmistaa heidän matkakokemuksensa mukavan ja helposti saavutettavissa olevan.
 • Matkatoimistot: Vierailijat voivat löytää matkatoimistoja lentokentällä, avustaa matkareitin suunnittelussa, majoituksen varaamisessa ja retkien järjestämisessä.
 • Lapsiystävälliset palvelut: Pienten lasten kanssa matkustavien perheiden palvelemiseksi El Loan lentokentällä on vauvanvaihtopisteitä ja leikkipaikkoja, jotka varmistavat mukava ja nautinnollinen kokemus perheille.

El Loan lentoaseman sitoutuminen erinomaisten tilojen ja palvelujen tarjoamiseen auttaa luomaan miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen Atacaman aavikon alueen läpi matkustaville matkustajille. Hyvin suunniteltu terminaalirakennus sekä joukko palveluita ja mukavuuksia varmistavat, että matkustajilla on kaikki mitä he tarvitsevat lentokentällä vietettäessä.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu El Loan lentokenttä?

Ilmailualalla El Loan lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CJC, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

El Loan lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Carriel Sur International Airport (CCP), ja sen arvioitu kesto on 2h 35m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat El Loan lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita El Loan lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: JetSMART, LATAM Airlines, Sky Airlin

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Calama?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Calama, suosivat usein El Loan lentokenttä (CJC)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Calama sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella