Edulliset lennot kohteesta El Alton kansainvälinen lentokenttä (LPB)

Non-stop-lentoja 9 kohteeseen 4 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu El Alton kansainvälinen lentokenttä

Tiedot koskien El Alton kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi El Alton kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LPB
Kaupunki La Paz
Maa Bolivia (BO)
Täysi sijainti El Alton kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -16.508890
Pituusaste -68.176900
Näytä kartalla Google maps

El Alton kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Boliviassa sijaitseva El Alton kansainvälinen lentoasema toimii pääporttina La Pazin kaupunkiin ja ympäröivälle alueelle. El Alton lentoasema on yksi maailman korkeimmista kansainvälisistä lentokentistä, ja se sijaitsee 4 061 metrin (13 325 jalan) korkeudessa. Se tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille mukavan ja miellyttävän kokemuksen.

Palvelut

Lentokentällä on hyvin suunniteltu terminaalirakennus, jossa on erilaisia palveluita, jotka vastaavat matkustajien tarpeisiin:

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvitystä. tiskit helpottamaan matkustajien sujuvampaa käsittelyä.
 • Vähittäismyymälät: matkustajat voivat tutustua laajaan valikoimaan verovapaita liikkeitä, putiikkeja ja lähikauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten paikallisia käsitöitä, matkamuistoja, elektroniikkaa ja lisää.
 • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalissa on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat sekä paikallista että kansainvälistä ruokaa, mikä varmistaa, että matkustajat voivat tyydyttää nälkänsä tai napata pikakahvia.
 • Aulatilat.: Lisämukavuutta ja yksityisyyttä etsiville matkustajille on tarjolla eksklusiivisia oleskelutiloja, joissa he voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia virvokkeita ennen lentoaan.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on matkatavarapalvelut, kuten vaunut, matkatavaroiden kääriminen ja säilytys. tilat, joiden ansiosta matkustajien on kätevä säilyttää tavaransa turvallisesti.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Terminaalissa on kätevästi useita pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, joiden avulla matkustajat voivat hankkia paikallista valuuttaa tai suorittaa pankkitapahtumia.
 • Lääkintäpalvelut: El Alton lentoasema tarjoaa lääketieteellisiä palveluita, mukaan lukien hyvin varustetun klinikan, jossa on koulutettuja ammattilaisia, jotka tarjoavat lääketieteellistä apua apua tarvitseville matkustajille.
 • Autonvuokraus: Useat kansainväliset autonvuokraustoimistot ovat Tarjolla on valikoima ajoneuvoja, jotka vastaavat kuljetustarpeita matkustajien oleskelun aikana.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa yksityisajoneuvoille, mikä takaa kätevän pääsyn autolla saapuville tai lähteville.

Palvelut

Lentokenttä tarjoaa erinomaisten palvelujensa lisäksi erilaisia palveluita yleisen matkakokemuksen parantamiseksi:

 • Ilmainen Wi-Fi: matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä koko terminaalialueella, jolloin he voivat pysyä yhteydessä ulkomaailmaan.
 • Tietotiskit: Käytettävissä on omistettu tietopiste, joka auttaa matkustajia lentoihin, navigointiin tai muihin kysymyksiin liittyvissä tiedusteluissa lentokenttään liittyvät asiat.
 • Kuljetus: Lentokentällä on kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, lentokenttäkuljetukset ja joukkoliikenne, jotta matkustajat pääsevät helposti haluamaansa määränpäähän.
 • Erityistapu: El. Alton lentoasema tarjoaa palveluja ja tiloja liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita tarvitseville matkustajille, jotta he voivat navigoida lentokentällä mukavasti ja turvallisesti.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentoasemalla on oma kadonneiden ja löydettyjen osasto auttamaan matkustajia. noutaa kadonneet tavarat tehokkaasti.
 • Lasten leikkialue: Lapsille on varattu leikkialue, jossa lapset voivat nauttia ja pitää hauskaa ennen lentoaan tai sen jälkeen, mikä takaa miellyttävän kokemuksen perheille.

Kaiken kaikkiaan El Alton kansainvälisen lentokentän hyvin suunnitellut tilat ja kattavat palvelut tekevät siitä matkustajaystävällisen kohteen, mikä takaa matkustajille miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen läpikulkeessaan. Lentokenttä vastaa vierailijoidensa erilaisiin tarpeisiin, olipa kyse sitten ostoksista, ruokailusta tai tärkeistä palveluista.


El Alton kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu El Alton kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla El Alton kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LPB, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

El Alton kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen El Dorado International Airport (BOG), ja sen arvioitu kesto on 3h 45m lennettäessä koneella Airbus A319.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat El Alton kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 4 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita El Alton kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: BoA, Amaszonas, LATAM Airlines, AVIANC

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista La Paz?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista La Paz, suosivat usein Manuel Márquez de Leónin kansainvälinen lentoasema (LAP)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä La Paz sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella