Jatkuva lento kohteesta El Alcaravánin lentokenttä (EYP)

Jatkuvat lennot 3 kohteeseen 3 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana El Alcaravánin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BOG Bogota

5-8 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
BGA Lebrija
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 3m Näytä hinta
EOH Medellín
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta

Tiedot koskien El Alcaravánin lentokenttä

Lentokentän nimi El Alcaravánin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi EYP
Kaupunki Yopal
Maa Colombia (CO)
Täysi sijainti El Alcaravánin lentokenttä
Leveysaste 5.320403
Pituusaste -72.385791
Näytä kartalla Google maps

El Alcaravánin lentokentän tilat ja palvelut

El Alcaravánin lentoasema, joka sijaitsee kauniissa Bogotán kaupungissa Kolumbiassa, on moderni ja tehokas lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman erinomaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat kätevän ja mukava kokemus matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: El Alcaravánin lentokentällä on tilava ja hyvin hoidettu terminaalirakennus, jossa on erilaisia mukavuuksia matkustajille.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on eri lentoyhtiöiden lähtöselvitystiskit, jotka mahdollistavat sujuvan ja tehokkaan lähtöselvityksen.
 • Vähittäismyyntipisteet: matkustajat voivat nauttia laajasta valikoimasta myyntipisteitä. verovapaat ostokset, mukaan lukien muoti, elektroniikka ja matkamuistot.
 • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalissa on useita ravintoloita ja kahviloita, mikä varmistaa, että matkustajilla on runsaasti ruokailuvaihtoehtoja.
 • Aulatilat: El Alcaravánin lentoasema tarjoaa viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai virkistäytyä ennen lentoa.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa luotettavat matkatavarapalvelut, kuten matkatavaravaunut, matkatavaroiden käärimisen ja kadonneet ja löydetyt tilat.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat käyttää kätevästi pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita lentoasemalla.

Palvelut

 • Lennon tiedot: El Alcaravánin lentoasema varmistaa, että matkustajat ovat hyvin perillä lennoistaan selkeillä ja oikea-aikaisilla lentoilmoituksilla ja sähköisillä näyttötauluilla.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalirakennuksessa, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai työskennellä.
 • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, autonvuokrauspalvelut ja julkisen liikenteen, joten matkustajat pääsevät sinne helposti. määränpäähänsä.
 • Pysäköintipalvelut: El Alcaravánin lentoasema tarjoaa turvallisia pysäköintialueita sekä lyhytaikaista että pitkäaikaista pysäköintiä varten.
 • Saatavuus: Lentokenttä on suunniteltu esteettömyyttä ajatellen, mikä varmistaa että tilat ovat helposti liikuntarajoitteisten matkustajien saatavilla.
 • Lääkintäapu: El Alcaravánin lentokentällä on saatavilla pätevää lääkintähenkilöstöä ja ensiapupalveluita, jotka tarjoavat välitöntä apua tarvittaessa.
 • Asiakaspalvelu: Lentokentällä on oma asiakaspalvelutiimi, joka vastaa kaikkiin matkustajien tarvitsemiin kysymyksiin, huolenaiheisiin tai apuun.

El Alcaravánin lentoasema on ylpeä siitä, että se tarjoaa saumattoman matkakokemuksen huippuluokan mukavuuksillaan ja palvelut. Olitpa ensikertalainen tai kanta-asiakas, lentoaseman sitoutuminen huippuosaamiseen varmistaa, että matkasi alkaa ja päättyy positiivisesti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu El Alcaravánin lentokenttä?

Ilmailualalla El Alcaravánin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, EYP, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

El Alcaravánin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Olaya Herrera Airport (EOH), ja sen arvioitu kesto on 1h 20m lennettäessä koneella ATR 42 / ATR 72.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat El Alcaravánin lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita El Alcaravánin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: EasyFly, AVIANCA, LATAM Airline

Yopal kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä El Alcaravánin lentokenttä (EYP) on matkustajien suosiossa kaupungista Yopal sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Yopalin läheisyydessä?

Yopal läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella