Lennot lähtevät kohteesta Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä (GAL)

Non-stop-lentoja 3 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FAI Fairbanks

1-3 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
RBY Rubiini

1 lentoja päivässä

0h 25m Näytä hinta
HSL Huslia
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä

Lentokentän nimi Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GAL
Kaupunki Galena
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä
Leveysaste 64.737027
Pituusaste -156.952618
Näytä kartalla Google maps

Edward G. Pitka vanhemman lentokentän tilat ja palvelut

Alaskassa Galenassa sijaitseva Edward G. Pitka vanhemman lentoasema toimii alueen ensisijaisena lentoliikenteen solmukohtana. Arvostetun Galenan vanhimman ja ilmailun puolestapuhujan mukaan nimetyllä lentoasemalla on keskeinen rooli yhteisön yhdistämisessä muuhun osavaltioon ja sen ulkopuolelle. Modernien mukavuuksien ja monipuolisten palveluiden ansiosta matkustajat voivat odottaa mukavaa ja kätevää kokemusta käyttäessään Edward G. Pitka Sr. -lentokenttää.

Palvelut

Edward G. Pitka Sr. Lentokentällä on erilaisia palveluita matkustajien tarpeisiin:

  • Lentoaseman terminaalirakennus: Moderni terminaalirakennus tarjoaa tilavan ja viihtyisän ympäristön matkustajille. Siinä on mukavat oleskelutilat, julkiset wc:t ja nimetyt tilat lentolippuja ja matkatavaroiden noutoa varten.
  • Kiitotie: Lentokentällä on hyvin hoidettu ja päällystetty kiitotie, johon mahtuu erikokoisia lentokoneita. Tämä mahdollistaa helpon nousun ja laskeutumisen sekä kaupallisille että yksityisille lentokoneille.
  • Pysäköinti: Saatavilla on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen käyttöön. Matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa kätevästi ja päästä terminaaliin lyhyen kävelymatkan päässä.
  • Maaliikenne: Lentoasema tarjoaa erilaisia maakuljetusvaihtoehtoja, kuten takseja ja autonvuokrauspalveluita, mikä varmistaa, että matkustajat pääsevät helposti lopulliseen määränpäähänsä Saapuminen.
  • Turvallisuus: Lentoasema asettaa matkustajiensa turvallisuuden etusijalle koulutetun henkilökunnan ja uusimpien turvatoimien avulla. Matkustajat voivat tuntea olonsa varmaksi matkassaan tietäen, että heidän turvallisuutensa on etusijalla.

Palvelut

Edward G. Pitka Sr. -lentokentän kautta lentävät matkustajat voivat nauttia matkastaan palveluista, jotka on suunniteltu parantamaan heidän matkakokemustaan:

  • Lentotiedot: Lentoasema tarjoaa ajantasaiset lentotiedot, joiden avulla matkustajat voivat pysyä ajan tasalla mahdollisista viivästyksistä tai matkasuunnitelman muutoksista.
  • matkatavarapalvelut: Matkustajat voivat luottaa tehokkaaseen matkatavaroiden käsittelyyn, mikä varmistaa, että heidän matkatavaransa saapuvat turvallisesti määränpäähänsä. Lentokentällä on myös matkatavarakärryjä, jotka helpottavat kuljettamista.
  • Wi-Fi- ja latausasemat: Pysy yhteydessä matkasi aikana ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä koko terminaalissa. Latausasemat sijaitsevat kätevästi myös niille, jotka tarvitsevat sähkölaitteiden lataamista.
  • Ruokailu ja ostokset: Lentokentällä on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat pikaruokaravintoloihin. Lisäksi matkustajat voivat selata valikoimaa vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat matkamuistoja, lukumateriaaleja ja matkatarvikkeita.
  • Erityistapu: Lentoasema on sitoutunut tarjoamaan esteettömiä tiloja ja palveluita vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat valmiina auttamaan henkilöitä, jotka tarvitsevat lisätukea.

Oletpa sitten vierailemassa tai lähdössä Galenasta Alaskasta, Edward G. Pitka Sr. -lentokenttä pyrkii tekemään matkastasi mahdollisimman sujuvan. ja mahdollisimman miellyttävää. Nykyaikaisten tilojensa, palveluvalikoimansa ja matkustajien tyytyväisyyteen sitoutumisensa ansiosta lentoasemasta on tullut luotettava portti tälle kauniille alueelle.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä?

Koodi GAL on myönnetty Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Fairbanks International Airport (FAI), ja sen arvioitu kesto on 1h 40m lennettäessä koneella Cessna (Light aircraft-single turboprop engine).

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Astral Aviatio tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Galena?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Galena, suosivat usein Edward G. Pitka Sr. Lentokenttä (GAL)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Galena sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella