Suora lento kohteesta Durango-La Platan piirikunnan lentoasema (DRO)

Tutustu 3 paikkaan 2 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Durango-La Platan piirikunnan lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Durango-La Platan piirikunnan lentoasema

Lentokentän nimi Durango-La Platan piirikunnan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi DRO
Kaupunki Durango
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Durango-La Platan piirikunnan lentoasema
Leveysaste 37.151611
Pituusaste -107.752794
Verkkosivusto Durangogov.org
Näytä kartalla Google maps

Durango-La Plata Countyn lentokentän tilat ja palvelut

Durango-La Plata Countyn lentoasema, joka sijaitsee La Platan piirikunnassa Coloradossa, on Durangon aluetta palveleva alueellinen lentokenttä. Se tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat sujuvan ja mukavan matkustuskokemuksen matkustajille.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentän ominaisuuksia moderni terminaalirakennus, jossa on kaikki matkustajapalvelut, mukaan lukien lähtöselvitystiskit, turvatarkastuspisteet, matkatavaroiden nouto ja lähtöportit.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa molemmille lyhyt- ja pitkäaikainen pysäköinti. Myös liikuntarajoitteisille pysäköintialueille on varattu alueita.
  • Vuokra-autopalvelut: Lentokentällä toimii useita tunnettuja autovuokraamoita, joten matkustajien on kätevä vuokrata auto saapuminen. Näillä toimistoilla on vuokrauspisteitä terminaalirakennuksessa.
  • Ruokailu ja ostokset: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista ja selata terminaalissa sijaitsevia kauppoja. Nopeista välipaloista täyteen aterioihin löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla terminaalirakennuksessa, joten pääset helposti käteisen ja valuutan muuntaminen kansainvälisille matkustajille.

Palvelut

  • Lennon tiedot: Lentoasema tarjoaa reaaliaikaisia lentotietoja kaikkialla terminaaliin varmistaen, että matkustajat ovat ajan tasalla lähtö- ja saapumisajoista, porttien numeroista sekä mahdollisista viivästyksistä tai peruutuksista.
  • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalirakennuksessa, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä lentokentällä ollessaan.
  • Aulatilat: Lentokentällä on mukavat oleskelutilat, joissa matkustajat voivat rentoutua, rentoutua ja odottaa heidän lentonsa. Nämä tilat on varustettu elektronisten laitteiden latausasemilla.
  • Matkalaukkupalvelut: Matkatavarakärryt ovat matkustajien käytettävissä maksutta matkatavaroiden kuljettamiseen koko terminaalissa. Lisäksi lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käärimispalveluita lisäsuojan lisäämiseksi.
  • Turvallisuus: Lentoasema keskittyy vahvasti turvallisuuteen, ja siellä on hyvin koulutettu henkilökunta ja tila - uusimmat turvajärjestelmät. Matkustajat voivat tuntea olonsa itsevarmaksi ja rauhoittuneeksi matkustaessaan laitoksen läpi.

Kaiken kaikkiaan Durango-La Platan piirikunnan lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita matkustajiensa tarpeisiin. Matkailijat voivat nauttia mukavasta ja nautinnollisesta kokemuksesta modernista terminaalirakennuksesta, jossa on kätevät pysäköinti- ja vuokra-autopalvelut, erilaisiin ruokailu- ja ostosmahdollisuuksiin. Lentotietonäytöillä, ilmaisella Wi-Fi:llä ja mukavilla oleskelutiloilla lentoasema varmistaa, että matkustajat pysyvät ajan tasalla ja ovat yhteydessä. Lisäksi matkatavarapalvelut ja vahva panostus turvallisuuteen tekevät lentokentältä luotettavan ja tehokkaan matkailukeskuksen Durangon alueella vieraileville.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Durango-La Platan piirikunnan lentoasema?

Ilmailualalla Durango-La Platan piirikunnan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, DRO, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Durango-La Platan piirikunnan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Durango-La Platan piirikunnan lentoasema ja Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 3m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Durango-La Platan piirikunnan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Durango-La Platan piirikunnan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista United Airlines, American Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Durango kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Guadalupe Victoria Durangon kansainvälinen lentoasema (DGO) on matkustajien suosiossa kaupungista Durango sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Durangoin läheisyydessä?

Durango läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella