Jatkuva lento kohteesta Domingo Faustino Sarmienton lentoasema (UAQ)

Jatkuvat lennot 3 kohteeseen 1 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Domingo Faustino Sarmienton lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
AEP Pääkaupunki liittovaltio

3 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
COR Cordoba

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
EZE Ezeiza

2 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Domingo Faustino Sarmienton lentoasema

Lentokentän nimi Domingo Faustino Sarmienton lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi UAQ
Kaupunki San Juan
Maa Argentina (AR)
Täysi sijainti Domingo Faustino Sarmienton lentoasema
Leveysaste -34.558030
Pituusaste -58.417009
Näytä kartalla Google maps

Domingo Faustino Sarmienton lentokentän tilat ja palvelut

Domingo Faustino Sarmienton lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä San Juanin lentokenttä, on Argentiinan San Juanin maakuntaa palveleva ensisijainen lentokenttä. Se sijaitsee pääkaupungissa San Juanissa ja on nimetty Domingo Faustino Sarmienton, argentiinalaisen valtiomiehen ja kouluttajan mukaan.

Tilaisuudet:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet matkustajien mukavan matkustuskokemuksen varmistamiseksi.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Terminaalirakennuksessa on useita lähtöselvitystiskiä helpottamaan sisäänkirjautumista lähteville matkustajille.
 • Vähittäiskaupat ja ruokailut: Lentokentällä on valikoima vähittäiskauppoja, mukaan lukien tax-free-myymälöitä, joista matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, paikallisia tuotteita ja paljon muuta. Saatavilla on myös useita ruokailuvaihtoehtoja, kuten kahviloita ja ravintoloita, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, kuten matkatavarakärryjä ja matkatavaroiden käärimispalveluita, auttaakseen matkustajia tavaroineen..
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhytaikaisiin että pitkäaikaisiin pysäköintitarpeisiin.
 • Esteettömyys: Lentoasemalla on tilat matkustajien majoittamiseksi vammaisille, mukaan lukien pyörätuolirampit ja esteettömät wc-tilat.
 • Tiedotiskit: Infopisteet sijaitsevat kätevästi koko terminaalirakennuksessa, ja ne tarjoavat matkustajille apua ja opastusta heidän lennoistaan, lentoasematiloistaan ja muista matkustamiseen liittyvistä tiedoista.
 • Wi-Fi: Matkustajille on tarjolla ilmainen Wi-Fi, jonka avulla he voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.
 • Aulatilat: Lentokenttä tarjoaa loungeja matkustajille, jotka tarvitsevat mukavaa oleskelua. ja hiljainen tila rentoutumiseen tai työskentelyyn ennen lentoa.

Palvelut:

 • Lentopalvelut: Lentokenttä toimii useiden suurten lentoyhtiöiden solmukohtana ja tarjoaa kotimaan lentoja. ja kansainväliset lennot eri kohteisiin.
 • Maaliikenne: Matkustajilla on käytettävissään useita maakuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, autonvuokrauspalvelut ja bussit, mikä helpottaa heidän saavuttamistaan haluamiinsa kohteisiin.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden varalta lentoasemalla on oma kadonneiden ja löydettyjen tavaroiden osasto, joka auttaa matkustajia heidän omaisuutensa palauttamisessa.
 • Lääketieteelliset tilat: Lentokentällä on lääketieteellisiä tiloja, mukaan lukien ensimmäinen avustusasemilla, jotka tarjoavat tarvittaessa välitöntä lääketieteellistä apua.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla lentoasemalla, mikä varmistaa kätevyyden rahoitustapahtumissa.
 • Matkatoimistot: Matkustajat voivat käyttää lentoaseman matkatoimistoja saadakseen apua matkajärjestelyissä, varauksissa ja muissa asiaan liittyvissä palveluissa.
 • Pysäköintiapu: Lentoasema tarjoaa apua ja turvatoimia pysäköintialueille ajoneuvojen turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Lennon tiedot: Reaaliaikaiset lentotiedot näkyvät näytöillä koko terminaalirakennuksessa, mikä pitää matkustajat ajan tasalla saapumisesta, lähdöstä ja myöhästymisestä.
 • Lasten palvelut: Lentokentällä on leikkipaikkoja. ja tilat lapsille, jotka viihdyttävät ja viihtyvät heidän ollessaan lentokentällä.

Domingo Faustino Sarmienton lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Domingo Faustino Sarmienton lentoasema?

Ilmailualalla Domingo Faustino Sarmienton lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, UAQ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Domingo Faustino Sarmienton lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Domingo Faustino Sarmienton lentoasema ja Ministro Pistarini International Airport (EZE) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 35m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Domingo Faustino Sarmienton lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Domingo Faustino Sarmienton lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Aerolineas Argentina

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista San Juan?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista San Juan, suosivat usein Domingo Faustino Sarmienton lentoasema (UAQ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee San Juanin läheisyydessä?

San Juan läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella