Edulliset lennot kohteesta Diqing Shangri-La -lentokenttä (DIG)

Tutustu 5 paikkaan 5 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Diqing Shangri-La -lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Diqing Shangri-La -lentokenttä

Lentokentän nimi Diqing Shangri-La -lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi DIG
Kaupunki Shangri-La
Maa China (CN)
Täysi sijainti Diqing Shangri-La -lentokenttä
Leveysaste 27.793146
Pituusaste 99.681860
Verkkosivusto Ynairport.com
Näytä kartalla Google maps

Diqing Shangri-La -lentokentän tilat ja palvelut

Diqing Shangri-La -lentokenttä, joka sijaitsee viehättävän Shangri-La Countyn sydämessä Yunnanissa, Kiinassa, tarjoaa valikoiman maailmanluokan tiloja ja palveluita. varmistaakseen saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen matkustajille. Olitpa saapumassa, lähdössä tai matkalla, lentokenttä palvelee tarpeitasi poikkeuksellisilla mukavuuksillaan. Tässä on yleiskatsaus Diqing Shangri-La -lentokentän erinomaisista tiloista ja palveluista:

Terminaalirakennus

Lentokentän moderni ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus tarjoaa mukavan ja tilavan ympäristön matkustajat. Huippumodernein mukavuuksin ansiosta matkustajat voivat nauttia kätevistä sisäänkirjautumis- ja maahanmuuttoprosesseista sekä vaivattomasta lennolle pääsystä.

Ravintolat ja kahvilat

Diqing Shangri-La-lentokentällä on erilaisia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman ruokia, välipaloja ja juomia. Halusitpa sitten paikallisia erikoisuuksia tai kansainvälisiä ruokia, löydät vaihtoehtoja makuhermosi tyydyttämiseen. Lentokentän ruokapaikat varmistavat, että matkustajilla on runsaasti valinnanvaraa nauttia herkullinen ateria tai napata nopea välipala ennen tai jälkeen lentonsa.

Vähittäiskaupat

Niille, jotka haluavat nauttia jostain Vähittäiskaupan terapiassa lentoasemalla on valikoima kauppoja, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman tuotteita. Paikallisista käsitöistä ja matkamuistoista huippuluokan muotibrändeihin, elektroniikkaan ja verovapaisiin tuotteisiin, vähittäismyyntipisteet tarjoavat matkailijoille runsaasti mahdollisuuksia tehdä ostoksia itselleen tai poimia ikimuistoisia lahjoja läheisilleen.

VIP-lounget.

Matkailijat, jotka etsivät yksityisyyttä ja mukavuutta, pääsevät lentokentän VIP-loungeihin, jotka tarjoavat rauhallisen keitaan kaukana vilkkaasta terminaalista. Pehmeillä istuimilla, ilmaisella Wi-Fi:llä ja valikoimalla välipaloja ja juomia varustetut lounget tarjoavat rauhallisen pakopaikan, jossa matkustajat voivat rentoutua ja virkistäytyä.

Lasten leikkialue

Perheille Lasten kanssa matkustavien Diqing Shangri-La -lentokenttä palvelee nuorten matkailijoiden tarpeita omalla lasten leikkialueella. Leikkialue on varustettu kiinnostavilla leluilla ja peleillä, jotka tarjoavat lapsille hauskan ja turvallisen leikkipaikan, jolloin vanhemmat voivat rentoutua ennen matkaa.

Tavaratavarapalvelut

Lentoasema tarjoaa tehokkaan ja luotettavat matkatavarapalvelut takaavat matkatavaroiden sujuvan käsittelyn. Matkatavarakärryt ovat helposti saatavilla koko terminaalissa matkustajien mukavuuden vuoksi. Lisäksi avulias henkilökunta on aina valmiina auttamaan kaikissa matkatavaroihin liittyvissä kysymyksissä.

Kuljetusvaihtoehdot

Diqing Shangri-La -lentokentältä on hyvät yhteydet ympäröivälle alueelle, ja se tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja matkustajille. Taksit ja autonvuokraus ovat helposti saavutettavissa terminaalin ulkopuolella, jolloin matkustajat pääsevät helposti määränpäähänsä. Lisäksi lentoasema tarjoaa kuljetuspalveluja läheisille hotelleille, mikä varmistaa vaivattoman kuljetuksen vieraille.

Esteettömyys

Lentoasema on täysin esteetön liikuntarajoitteisille tai erityistarpeisille matkustajille. erityiset tilat, kuten rampit, hissit ja esteettömät pesutilat. Henkilökunnan jäsenet on koulutettu antamaan apua ja varmistamaan, että kaikki matkustajat voivat navigoida lentokentällä mukavasti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Diqing Shangri-La -lentokenttä?

Koodi DIG on myönnetty Diqing Shangri-La -lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Diqing Shangri-La -lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Guangzhou Baiyun International Airport (CAN), ja sen arvioitu kesto on 2h 45m lennettäessä koneella Boeing 737 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Diqing Shangri-La -lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Diqing Shangri-La -lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista China Eastern Airlines, Chongqing Airlines, Lucky Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Shangri-La kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Diqing Shangri-La -lentokenttä (DIG) on matkustajien suosiossa kaupungista Shangri-La sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Shangri-Lain läheisyydessä?

Shangri-La läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella