Edulliset lennot kohteesta Dimapurin lentokenttä (DMU)

Non-stop-lentoja 5 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Dimapurin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CCU Kolkata

1-2 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
DEL Delhi

1 lentoja päivässä

2h 45m Näytä hinta
SHL Sheldon

1 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta
DIB Dibrugarh
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta
IMF Imphal
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta

Tiedot koskien Dimapurin lentokenttä

Lentokentän nimi Dimapurin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi DMU
Kaupunki Dimapur
Maa India (IN)
Täysi sijainti Dimapurin lentokenttä
Leveysaste 25.882014
Pituusaste 93.773633
Verkkosivusto Aai.aero
Näytä kartalla Google maps

Dimapurin lentokentän tilat ja palvelut

Dimapurin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Dimapur Civil Airport, on tärkein lentokenttä, joka palvelee Dimapurin kaupunkia Nagalandissa Intiassa. Se on kotimainen lentokenttä, joka yhdistää Dimapurin useisiin Intian suuriin kaupunkeihin. Lentokenttä on hyvin varustettu erilaisilla mukavuuksilla ja palveluilla varmistaakseen matkustajille mukavan ja mukavan matkakokemuksen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Dimapurin lentokentällä on useita lähtöselvitystiskiä varmistaakseen matkustajille vaivattoman lähtöselvityksen..
 • Tavaratavarapalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien vaunut ja matkatavaratiskit, auttaakseen matkustajia matkatavaroidensa kanssa.
 • Vähittäismyymälät: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita ja palveluita, kuten kirjoja, matkamuistoja, välipaloja ja juomia.
 • Ruokailu: Matkustajat voivat nauttia Lentokentällä on erilaisia ruokailumahdollisuuksia eri makujen ja mieltymysten mukaan.
 • Aulatilat: Dimapurin lentokentällä on mukavat oleskelutilat, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoa.
 • Pankkipalvelut ja pankkiautomaatit: Lentokenttä on varustettu pankkipalveluilla ja pankkiautomaateilla matkustajien avuksi.
 • Lääkintäpalvelut: kaikissa lääketieteellisissä hätätilanteissa lentoasemalla on lääketieteelliset tilat ja ensiapupiste matkustajien hyvinvoinnin varmistamiseksi.
 • Tiedotiskit: Neuvontapisteet ovat käytettävissä kaikkialla lentoasemalla matkustajien auttamiseksi. heillä on kysyttävää tai huolenaiheita.
 • Autonvuokraus: Matkustajilla on mahdollisuus vuokrata auto lentokentältä, mikä helpottaa Dimapuriin ja sen lähialueisiin tutustumista.
 • Kuljetus: Lentokentän ulkopuolella on helposti saatavilla erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit ja bussit, jatkomatkaa varten.

Palvelut ihmisille vammaiset

Dimapurin lentoasema vastaa vammaisten matkustajien tarpeisiin ja varmistaa, että heidän matkakokemuksensa on mahdollisimman sujuva. Lentokenttä tarjoaa seuraavat palvelut:

 • Pyörätuoliapu: Apua tarvitsevat matkustajat voivat pyytää pyörätuolipalvelua lentoasemalta.
 • Esteetön wc-tilat.: Lentokentällä on vessat, jotka on suunniteltu erityisesti vammaisille henkilöille.
 • Pysäköinti: Terminaalin sisäänkäynnin lähellä on vammaisille matkustajille tarkoitettuja pysäköintipaikkoja.
 • Erityistapu: Koulutettu henkilökunta on käytettävissä antamaan tukea ja apua vammaisille matkustajille.

Turvatoimenpiteet

Dimapur Lentoasema asettaa matkustajien turvallisuuden etusijalle ja noudattaa tiukkoja turvatoimia varmistaakseen turvallisen ympäristön terminaalissa. Joitakin turvaominaisuuksia ovat:

 • Matkalaukkujen tarkastus: Kaikki matkatavarat tarkastetaan kiellettyjen esineiden tai turvallisuusuhkien havaitsemiseksi.
 • Metallinilmaisimet: Matkustajien turvatarkastukset suoritetaan metallinpaljastimilla lentokentän turvallisuuden ylläpitämiseksi.
 • CCTV-valvonta: Lentokentän tiloja valvotaan CCTV-kameroilla turvallisuuden parantamiseksi ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. turvallinen ympäristö.
 • Turvallisuushenkilöstö: Koulutettu turvahenkilöstö on läsnä koko lentoasemalla, mikä varmistaa matkustajien ja heidän omaisuutensa turvallisuuden.
 • X- Sädeskannerit: Röntgenskannereita käytetään käsimatkatavaroiden perusteelliseen tutkimiseen ja mahdollisten uhkien havaitsemiseen.

Dimapurin lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita. matkustajien tarpeisiin. Viihtyisistä oleskelutiloista ja ruokailumahdollisuuksista pankkipalveluihin ja infopisteisiin lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän matkakokemuksen. Lisäksi lentoasema varmistaa matkustajiensa turvallisuuden tiukoin turvatoimin. Dimapurin lentoasema pyrkii tekemään jokaisesta matkasta nautinnollisen lukuisilla mukavuuksillaan ja keskittyen matkustajien mukavuuteen.


Dimapurin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Dimapurin lentokenttä?

Ilmailualalla Dimapurin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, DMU, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Dimapurin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Dimapurin lentokenttä ja Indira Gandhi International Airport (DEL) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Dimapurin lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Dimapurin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: IndiGo, Air India, Air Indi

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Dimapur?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Dimapur, suosivat usein Dimapurin lentokenttä (DMU)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Dimapur sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella