Lentoerikoistarjoukset kohteesta Deogharin lentokenttä (DGH)

Jatkuvat lennot 2 kohteeseen 1 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Deogharin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CCU Kolkata

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
DEL Delhi

1 lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Deogharin lentokenttä

Lentokentän nimi Deogharin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi DGH
Kaupunki Deoghar
Maa India (IN)
Täysi sijainti Deogharin lentokenttä
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Deogharin lentoaseman tilat ja palvelut

Intian Jharkhandin osavaltiossa sijaitseva Deogharin lentoasema on tärkeä ilmailukeskus, joka palvelee Deogharin kaupunkia ja sitä ympäröiviä alueita. Keskeisenä liikenteen solmukohtana lentoasema pyrkii tarjoamaan erinomaiset tilat ja palvelut matkustajien matkakokemuksen parantamiseksi. Tässä on yleiskatsaus Deogharin lentokentän tiloista ja palveluista:

Terminaalitilat

 • Tilava odotusalue: Lentokenttä tarjoaa mukavan ja hyvin hoidetun odotusalueen matkustajat voivat rentoutua ennen lentojaan.
 • Matkalaukkupalvelut: Asianmukaiset matkatavaroiden käsittelytilat varmistavat matkustajien tavaroiden turvallisuuden ja turvallisen kuljetuksen.
 • Wc:t: Puhtaat ja hygieeniset wc-tilat ovat käytettävissä kaikkialla terminaalissa
 • Information Desk: Asiantunteva henkilökunta voi auttaa matkustajia tiedusteluissa, lentotiedoissa ja muissa asiaankuuluvissa tiedoissa.

Kuljetuspalvelut

 • Taksi- ja autonvuokraus: Matkustajat voivat hyödyntää taksi- ja autonvuokrauspalveluita lentokentältä päästäkseen haluttuun määränpäähänsä kätevästi.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin Julkinen liikenneverkko, jonka avulla matkustajat pääsevät helposti lähialueille.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa yksityisautoilla matkustaville.

Ruoka ja juoma

 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat erilaisia herkullisia ruokia ja juomia.
 • Väliautomaatit: Välipala- ja juoma-automaatteja ovat sijaitsee kätevästi koko terminaalissa, jotta matkustajat voivat napata välipalan nopeasti.

Vähittäiskauppa ja verovapaat ostokset

 • Lahjakaupat: Lahjaliikkeet sijaitsevat lentokentälle, jolloin matkustajat voivat ostaa matkamuistoja ja lahjoja läheisilleen.
 • Duty-Free Shopping: Duty-free-liikkeet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten kosmetiikkaa, hajuvesiä, elektroniikkaa ja makeisia, ja tarjoavat matkustajille houkuttelevat hinnat ja tarjoukset.

Erityistapu

 • Pyörätuolilla saavutettavuus: Lentoasema varmistaa, että liikuntarajoitteiset matkustajat pääsevät helposti koko terminaaliin.
 • Lääketieteelliset tilat: kaikissa lääketieteellisissä hätätilanteissa lentoasemalla on ensiaputilat ja pätevä henkilökunta antamaan tarvittavaa apua.
 • Erityistarpeet: Matkustajat, joilla on erityistarpeita tai vammaisia, voivat käyttää erityisiä palveluita ja henkilökohtaisia palveluita. apua pyydettäessä.

Kaiken kaikkiaan Deogharin lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajilleen huomattavan matkakokemuksen tarjoamalla erilaisia tiloja ja palveluita, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa. Sitoutuessaan erinomaiseen palveluun lentoasemalla on ratkaiseva rooli Deogharin kaupungin yhdistämisessä muuhun maahan ja sen ulkopuolelle.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Deogharin lentokenttä?

Koodi DGH on myönnetty Deogharin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Deogharin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Indira Gandhi International Airport (DEL), ja sen arvioitu kesto on 2h 5m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Deogharin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Deogharin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista IndiG tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Deoghar kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Deogharin lentokenttä (DGH) on matkustajien suosiossa kaupungista Deoghar sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Deogharin läheisyydessä?

Deoghar läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella