Lennot lähtevät kohteesta Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä (CEC)

Tutustu 1 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
OAK Oakland

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä

Lentokentän nimi Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CEC
Kaupunki Crescent City
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä
Leveysaste 41.780000
Pituusaste -124.236389
Verkkosivusto Flycrescentcity.com
Näytä kartalla Google maps

Del Norte Countyn alueellisen lentokentän tilat ja palvelut

Del Norte Countyn alueellinen lentoasema toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana asukkaille ja vierailijoille, jotka matkustavat Kalifornian Del Norten piirikuntaan ja sieltä pois. Tämä pieni alueellinen lentoasema tarjoaa keskeiset tilat ja palvelut saumattoman matkustuskokemuksen varmistamiseksi.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja hyvin hoidettu terminaalirakennus, joka tarjoaa mukava ja vieraanvarainen ympäristö matkustajille.
 • Kiitotie: Lentokentällä on yksi asfalttikiitotie, joka on 6 000 jalkaa pitkä, joten siihen mahtuu useita erikokoisia lentokoneita.
 • Pysäköinti: runsaasti. Lentokentällä on pysäköintipaikkoja, mikä varmistaa kätevät vaihtoehdot yksityisautoilla matkustaville.
 • Vuokra-autopalvelut: Lentokentällä toimii erilaisia vuokra-autotoimistoja, jotka tarjoavat matkustajille kätevän vaihtoehdon tutustua lääniin omatoimisesti..
 • Ravintolat ja kaupat: Terminaalirakennuksessa on valikoima ravintoloita ja kauppoja, jotka tarjoavat matkailijoille erilaisia ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia.
 • Tavaratavarahakemus: Lentokenttä tarjoaa tehokkaan ja virtaviivaisen matkatavaran. korvauspalvelut, joilla varmistetaan, että matkustajat voivat noutaa matkatavaransa nopeasti saapuessaan.
 • Esteettömyys: Lentokenttä on suunniteltu vammaisten henkilöiden saavutettaviksi, ja siinä on esimerkiksi esteetön pysäköinti, rampit ja wc-tilat.

Palvelut

 • Lentotoiminnot: Del Norte Countyn alueellinen lentoasema liikennöi päivittäisiä lentoja suuriin kaupunkeihin ja sieltä pois ja yhdistää asukkaat ja vierailijat eri kohteisiin.
 • Liput: Matkustajat voivat ostaa lentoliput kätevästi lentoaseman lipunmyyntipisteestä tai online-varausalustojen kautta.
 • Turvallisuus: Lentoasemalla on tiukka turvajärjestelmä varmistaakseen kaikkien matkustajien ja henkilökunnan turvallisuuden ja hyvinvoinnin..
 • Maaliikenne: Lentokentällä on useita maakuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit, sukkulat ja julkinen liikenne, mikä tarjoaa käteviä jatkomatkavaihtoehtoja.
 • Lentopalvelut: Lentokenttä tarjoaa lentoliikennettä palvelut, kuten lentokoneiden tankkaus, huolto ja korjaukset, yksityisten lentäjien ja lentokoneiden omistajien tarpeet.
 • Lentotiedot: Matkustajat voivat käyttää reaaliaikaisia lentotietoja lentoaseman verkkosivuston tai lentokentän tietotaulujen kautta. Terminaalirakennus.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentokentällä on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia löytämään kadonneita tavaroita matkan aikana.
 • Asiakaspalvelu: Lentoaseman henkilökunta on sitoutunut tarjota erinomaista asiakaspalvelua, auttaa matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.

Kaiken kaikkiaan Del Norte Countyn alueellinen lentoasema tarjoaa joukon tärkeitä tiloja ja palveluita miellyttävän ja tehokkaan matkan varmistamiseksi. kokea. Olipa kyseessä liike- tai vapaa-ajanmatka, lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajien tarpeisiin ja edistämään Del Norten piirikunnan yhteyksiä.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä?

Ilmailualalla Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CEC, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Contour Aviatio

Crescent City kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Del Norte Countyn alueellinen lentokenttä (CEC) on matkustajien suosiossa kaupungista Crescent City sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Crescent Cityin läheisyydessä?

Crescent City läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella