Lennot lähtevät kohteesta Deadman's Cayn lentoasema (LGI)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Deadman's Cayn lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
NAS Nassau

1 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta
ZSA San Salvador
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta

Tiedot koskien Deadman's Cayn lentoasema

Lentokentän nimi Deadman's Cayn lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi LGI
Kaupunki Deadman's Cay
Maa Bahamas (BS)
Täysi sijainti Deadman's Cayn lentoasema
Leveysaste 23.178903
Pituusaste -75.093932
Näytä kartalla Google maps

Deadman's Cayn lentokentän tilat ja palvelut

Deadman's Cayn lentoasema, joka sijaitsee Long Islandin saarella Bahamalla, tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita saarelle matkustavien ja sieltä lähtevien matkustajien majoittamiseen. Olitpa saapumassa tai lähdössä, lentoasema pyrkii tarjoamaan mukavan ja tehokkaan kokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut

Lentokentällä on useita palveluita, jotka vastaavat matkustajien tarpeisiin:

  • Terminaalirakennus: Deadman's Cayn lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus matkustajavirtojen vastaanottamiseksi. Hyvin hoidetut tilat tarjoavat mukavan odotusalueen, jossa on istumapaikkoja matkustajille heidän odottaessaan lentoaan.
  • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on nimetyt lähtöselvitystiskit, joissa matkustajat voivat saada maihinnousukortit ja tarkistaa matkatavaransa ennen lentoaan. Avulias lentoaseman henkilökunta on valmiina auttamaan ja vastaamaan kaikkiin kyselyihin lähtöselvityksen aikana.
  • Tavaratavaravaatimus: Deadman's Cayn lentokentälle saapuvat matkustajat voivat noutaa matkatavaransa kätevästi nimetyltä paikalta. matkatavaroiden noutoalue. Lentoasema varmistaa sujuvan ja vaivattoman prosessin tavaroiden noutoon lennon jälkeen.
  • Vesallit: Lentokentällä on siistit ja hyvin hoidetut wc-tilat. Matkustajat voivat virkistäytyä ennen lentoaan tai sen jälkeen, mikä varmistaa mukavan matkan.
  • Ruoka ja juoma: Lentokentällä ei ole ruokailutilaa, mutta siellä on myyntiautomaatteja, jotka tarjoavat erilaisia välipaloja ja juomia. Nämä vaihtoehdot antavat matkustajille nopean virvokkeen ennen lentoa.

Palvelut

Tilojen lisäksi Deadman's Cay Airport tarjoaa matkailijoiden avuksi erilaisia palveluita:

  • Lentotiedot: Matkustajat voivat nähdä ajantasaiset lentotiedot kaikkialla terminaalirakennuksessa. Nämä tiedot sisältävät lähtö- ja saapumisajat, porttien numerot ja mahdolliset muutokset tai viivästykset.
  • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa käteviä kuljetusvaihtoehtoja, kuten autonvuokrausta ja taksia, jotta matkustajat voivat pääsevät helposti haluamaansa määränpäähän Long Islandilla.
  • Asiakaspalvelu: Asiakaspalvelun edustajat ovat helposti tavoitettavissa lentokentällä auttamaan matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolissaan. Ystävällinen henkilökunta pyrkii tarjoamaan lämpimän vastaanoton ja miellyttävän matkakokemuksen.
  • Vammaiset tilat: Deadman's Cay Airport on varustettu vammaisten matkustajien tukemiseksi. Pääsy pyörätuolilla, wc-tilat ja nimetyt pysäköintipaikat varmistavat, että kaikki matkustajat voivat navigoida lentokentällä mukavasti.
  • Turvallisuus: Lentoasema ylläpitää korkeaa turvallisuustasoa kaikkien turvallisuuden takaamiseksi. matkustajia. Koulutettu turvahenkilöstö ja edistyneet turvatarkastusmenettelyt ovat käytössä turvallisen ympäristön tarjoamiseksi.

Kaiken kaikkiaan Deadman's Cay Airport tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkustajien mukavuuden varmistamiseksi. Olipa kyseessä moderni terminaalirakennus, avulias asiakaspalvelu tai kätevät kuljetusvaihtoehdot, lentoaseman tavoitteena on tarjota saumaton kokemus kaikille matkustajille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Deadman's Cayn lentoasema?

Ilmailualalla Deadman's Cayn lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LGI, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Deadman's Cayn lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Nassau International Airport (NAS), ja sen arvioitu kesto on 55m lennettäessä koneella ATR 42-300 / 320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Deadman's Cayn lentoasema?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Deadman's Cayn lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Southern Air Charter, Bahamasai

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Deadman's Cay?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Deadman's Cay, suosivat usein Deadman's Cayn lentoasema (LGI)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Deadman's Cayin läheisyydessä?

Deadman's Cay läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella