Lentoerikoistarjoukset kohteesta Darwinin kansainvälinen lentokenttä (DRW)

Jatkuvat lennot 13 kohteeseen 6 eri lentoyhtiön kautta

Tiedot koskien Darwinin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Darwinin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi DRW
Kaupunki Darwin
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Darwinin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -12.407667
Pituusaste 130.876998
Verkkosivusto Darwinairport.com.au
Näytä kartalla Google maps

Darwinin kansainvälinen lentokenttä

Darwinin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Darwinin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Australian pohjoisterritorylla, on moderni ja tehokas lentokenttä, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkustajien turvaamiseksi. kokea mukavan ja miellyttävän kokemuksen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on tarjolla erilaisia lähtöselvitystiskiä matkustajia, mikä tekee sisäänkirjautumisesta nopeaa ja kätevää.
 • Liikkeitä: Terminaalirakennuksessa on laaja valikoima vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat matkustajille mahdollisuuden tehdä ostoksia viime hetken tärkeimmät matkatarvikkeet tai hemmotella itseäsi vähittäiskaupan terapialla.
 • Ruoka ja juoma: Lentokentällä on useita ruokailumahdollisuuksia, kuten kahviloita, pikaruokaketjuja ja ravintoloita, matkustajat voivat tyydyttää nälänhimonsa ennen lentoa tai sen jälkeen.
 • Aulatilat: Darwinin kansainvälisellä lentokentällä on useita oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lähtöä. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja Wi-Fi-yhteys.

Kuljetuspalvelut

 • Taksit: Taksi sijoitus löytyy aivan terminaalirakennuksen ulkopuolelta, jolloin matkustajat pääsevät helposti haluttuun määränpäähän Darwinissa.
 • Autonvuokraus: Lentokentällä on useita autovuokraamoita, tarjota matkustajille mahdollisuus vuokrata ajoneuvo ja tutustua pohjoiseen territorioon omaan tahtiinsa.
 • Shuttle Bussit: Bussit liikennöivät Darwinin kansainväliseltä lentokentältä useisiin hotelleihin ja majoitusvaihtoehtoihin kaupunkiin, joka tarjoaa kätevän ja edullisen kuljetusvaihtoehdon.

Palvelut

 • Pankkiautomaatit: Lentokentällä on useita pankkiautomaatteja, varmistaa, että matkustajat saavat käteistä tarvittavia tapahtumia varten.
 • Lastenhoitopalvelut: Pienten lasten kanssa matkustaville perheille lentoasema tarjoaa erityisiä lastenhoitopalveluita, kuten lasten leikkipaikan ja vaippa- vaihtuvat asemat.
 • Löytö- ja löytötavarat: Lentokentällä sijaitsee erillinen löytö- ja löytötoimisto, jonka kautta matkustajat voivat ilmoittaa ja noutaa kadonneet tavarat.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärin hätätilanteissa lentokentällä on käytettävissä lääkärikeskus, jossa työskentelee päteviä lääketieteen ammattilaisia.
 • Ilmainen Wi-Fi:
 • Darwinin kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.

Darwinin kansainvälinen lentoasema varmistaa monipuolisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan kotimaisilla ja kansainvälisillä matkustajilla on kaikki mitä he tarvitsevat sujuvaan ja nautinnolliseen matkakokemukseen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Darwinin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Darwinin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, DRW, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Darwinin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Singapore Changi Airport (SIN), ja sen arvioitu kesto on 4h 50m lennettäessä koneella Embraer 190.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Darwinin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Darwinin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Qantas, Airnorth, Jetstar, Virgin Australia, Alliance Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Darwin?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Darwin, suosivat usein Darwinin kansainvälinen lentokenttä (DRW)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Darwin sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella