Edulliset lennot kohteesta Daqing Sartun lentoasema (DQA)

Non-stop-lentoja 12 kohteeseen 5 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Daqing Sartun lentoasema

Tiedot koskien Daqing Sartun lentoasema

Lentokentän nimi Daqing Sartun lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi DQA
Kaupunki Daqing
Maa China (CN)
Täysi sijainti Daqing Sartun lentoasema
Leveysaste 46.747407
Pituusaste 125.134969
Näytä kartalla Google maps

Daqing Sartun lentokentän tilat ja palvelut

Daqing Sartun lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta Daqingin kaupungissa Heilongjiangin maakunnassa Kiinassa. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja erinomaisilla palveluillaan lentoasemasta on tullut keskeinen portti niin kotimaisille kuin kansainvälisille matkailijoille. Olitpa sitten lähdössä Daqing Sartun lentoasemalta tai saapuessasi sinne, voit odottaa miellyttävää ja kätevää kokemusta.

Palvelut

Daqing Sartun lentoasemalla on huippuluokan infrastruktuuri, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten matkailijoiden tarpeita. Jotkut lentoaseman tärkeimmistä palveluista ovat:

 • Terminaalirakennus: Tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus tarjoaa matkustajille mukavan ympäristön, mikä tekee heidän matkakokemuksestaan nautinnollisempaa.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvityspisteitä matkustajien tehokkaan ja sujuvan käsittelyn varmistamiseksi.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita vähittäiskauppoja ja ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat laaja valikoima tavaroita, matkamuistoja ja herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
 • Aulatilat: Lentokentällä on viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, nauttia virvokkeita ja hyödyntää tarjolla olevia mukavuuksia, kuten Wi-Fi-yhteyttä. ja latausasemat.
 • Tavaratavarapalvelut: Daqing Sartun lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden lähtöselvityksen, säilytyksen ja noudon, auttaakseen matkustajia matkatavaroiden tarpeissa.
 • Lääkintäpalvelut.: Terveyteen liittyvissä hätätilanteissa lentoasemalla on lääketieteelliset tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka antaa välitöntä apua.

Palvelut

Daqing Sartu -lentokenttä tarjoaa valikoiman palveluista, jotka takaavat miellyttävän matkan ja tarjoavat matkustajille mukavuutta:

 • Lennon tiedot: Lentoasema pitää matkustajat ajan tasalla reaaliaikaisten lentotietojen avulla, jotka näkyvät näytöillä koko terminaalissa.
 • Kuljetus: Lentokentälle ja lentokentälle on tarjolla erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit, yksityisautopalvelut ja julkinen liikenne.
 • Autonvuokraus: Matkustajilla on mahdollisuus vuokrata autoja luotettavilta autovuokraamilta läsnä lentokentällä, mikä helpottaa kaupunkiin tutustumista tai matkustamista läheisiin kohteisiin.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos kadotat esineen matkan aikana, Daqing Sartu -lentokentällä on löydetty-toimisto. paikannat ja noudat omaisuutesi.
 • Erityistapu: Lentokenttä tarjoaa erityisapua vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille, mikä varmistaa heidän sujuvan kulkunsa lentoaseman tiloissa.
 • Lasten palvelut: Perheet lasten kanssa matkustaessasi voit hyödyntää lentoasemalla olevia lasten leikkipaikkoja ja muita perheystävällisiä mukavuuksia.

Kaiken kaikkiaan Daqing Sartu -lentokenttä tarjoaa joukon tiloja ja palveluita, jotka asettavat etusijalle matkustajien mukavuuden., mukavuus ja tyytyväisyys. Sen sitoutuminen saumattoman matkakokemuksen tarjoamiseen tekee siitä ensisijaisen valinnan sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.


Daqing Sartun lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Daqing Sartun lentoasema?

Ilmailualalla Daqing Sartun lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, DQA, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Daqing Sartun lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Changsha Huanghua International Airport (CSX), ja sen arvioitu kesto on 4h 5m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Daqing Sartun lentoasema?

Yhteensä 5 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Daqing Sartun lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air China, China Southern Airlines, Chengdu Airlines, China Eastern Airlines, Shandong Airline

Daqing kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Daqing Sartun lentoasema (DQA) on matkustajien suosiossa kaupungista Daqing sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Daqingin läheisyydessä?

Daqing läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella