Lennot lähtevät kohteesta Columbia Metropolitanin lentoasema (CAE)

Suoria lentoja kohteeseen 8 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Tiedot koskien Columbia Metropolitanin lentoasema

Lentokentän nimi Columbia Metropolitanin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CAE
Kaupunki Länsi-Columbia
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Columbia Metropolitanin lentoasema
Leveysaste 33.941917
Pituusaste -81.122002
Verkkosivusto Columbiaairport.com
Näytä kartalla Google maps
Columbia Metropolitanin lentoasema
Columbia Metropolitanin lentoasema
Columbia Metropolitanin lentoasema
Columbia Metropolitanin lentoasema
Columbia Metropolitanin lentoasema
Columbia Metropolitanin lentoasema

Columbia Metropolitanin lentoasema

Columbia Metropolitan Airportin tilat ja palvelut

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Columbia Metropolitan Airportissa on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on varustettu erilaisilla mukavuuksilla ja palveluilla mukava matkustuskokemus matkustajille.
 • Lentoportit: Lentokentällä on useita lentoportteja, jotka mahdollistavat useiden lentojen lähtö- ja saapumisajat.
 • Tavaratavara: varattu alue terminaalirakennuksessa on omistettu matkatavaroiden noutamiseen ja tarjoaa matkustajille kätevän paikan noutaa matkatavaransa saapuessaan.
 • Pysäköintimahdollisuudet: Columbia Metropolitan Airport tarjoaa matkustajille runsaasti pysäköintivaihtoehtoja, mukaan lukien lyhyt- ja pitkäaikaiset pysäköintialueet, sekä esteettömät pysäköintipaikat vammaisille henkilöille.
 • Turvatarkastuspisteet: Lentokentällä on tehokkaat turvatarkastuspisteet kaikkien matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Vesettitilat ja tilat matkustajille, joilla on vammaiset: Lentokentällä on helposti saavutettavia wc-tiloja ja tiloja vammaisten matkustajien majoittamiseksi.
 • Ruoka- ja juomavaihtoehdot: Matkustajat voivat valita useista ruokailumahdollisuuksista, kuten ravintoloista, kahviloista ja välipalabaareista. himo ennen lentoja tai sen jälkeen.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on useita vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat matkustajille mahdollisuuden nauttia ostosterapiasta, mukaan lukien kirjakaupat, lahjatavaraliikkeet ja matkaputiikit.

Palvelut

 • Maaliikenne: Columbia Metropolitan Airport tarjoaa useita kuljetusvaihtoehtoja, kuten vuokra-autopalvelut, taksit, sukkulat ja kyytit, auttaakseen matkustajia pääsemään lopulliseen määränpäähänsä.
 • Tietopiste: Terminaalirakennuksessa on neuvontapiste, joka auttaa matkustajia kaikissa heillä olevissa tiedusteluissa, mukaan lukien lentotiedot, reittiohjeet ja yleiset lentokenttätiedot.
 • Wi- Fi-yhteys: Lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalirakennuksessa, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä lentoaseman aikana.
 • Aulatilat: Lentokentällä on viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, rentoutua tai käydä töissä ennen lentoaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa lentoasemalla on oma löydetty-palvelu, joka auttaa matkustajia saamaan omaisuutensa takaisin.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Käteistä tai valuutanvaihtopalvelua tarvitsevia matkustajia varten lentoasemalla on kätevät pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet.
 • Ensiapupalvelut: Koulutettu lääkintähenkilöstö on käytettävissä. lentokentällä antamaan peruslääketieteellistä apua ja tarvittaessa ensiapua.
 • Erikoispalvelut: Columbia Metropolitan Airport tarjoaa erityispalveluja vammaisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille, mukaan lukien pyörätuoliapu ja nimetyt pysäköintialueet.

Columbia Metropolitanin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Columbia Metropolitanin lentoasema?

Koodi CAE on myönnetty Columbia Metropolitanin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Columbia Metropolitanin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Dallas-Fort Worth International Airport (DFW), ja sen arvioitu kesto on 2h 59m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Columbia Metropolitanin lentoasema?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Columbia Metropolitanin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: American Airlines, Delta Air Lines, United Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Länsi-Columbia?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Länsi-Columbia, suosivat usein Columbia Metropolitanin lentoasema (CAE)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Länsi-Columbia sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 2 lentokenttä(ä), joihin kuuluu: Columbia Metropolitanin lentoasema (CAE), Columbian alueellinen lentokenttä (COU)

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella